QUAD-LOCK

cesar
külaline

QUAD-LOCK

Lugemata postitus Postitas cesar »

Palun jagage oma kogemusi QUAD-LOCK süsteemi kohta. P6him6tteliselt on Estriametalli ja QUAD-LOCK lahendus analoogne, aga kasutatakse erinevaid materjale. Tegemist on taldmike ja betoonseinte valmistamisega. Hinnavahe on samuti. Estriametallist sain taldmikule kallima hinnapakkumise. Oskab keegi üldse tuua välja nende kahe firma plusse ja miinuseid?
Ootan väga Teie arvamusi;)
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: QUAD-LOCK

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Üks asi on materjal ja selle hinnavahe, kuid reaalsuses pead palkama ka oskustöölisi. Olgugi, et tundub suhteliselt "LEGO" ja teostatav on ka siin omad "konksud". Tootja küll soovitab sulle ehitajat, kes on läbinud vastava koolituse (mina olen :grin: )ja kellega ei tohiks probleeme tekkida.
Minu ettepanek olekski selline, et võta pakkumine külmale karbile (katus pole määrav, selle võib teostada ka ise või palgata järgmise firma). St. et sulle tehakse pakkumine nii materjaliga, kui ka tööga. Seda küsi mõlemalt ja siis otsusta edasi.

Ei taha hirmutada, kuid (ja mitte ainult Eestis) olen näinud lõhki vibratatud seinu (a´ka katastroof), läbimõtlematut paigaldust (hilisemad tööd fassaadi/viimistluse osas raskendatud) jne...

Muidu kiidan asju. Saad soojustatud raudbetoon maja, mis muud :roll:
cesar
külaline

Lugemata postitus Postitas cesar »

Ok...aga kui rääkida konkreetselt materjalist. Estriametall kasutab taldmiku tegemisel toestusmaterjalina kilet, aga quad-lock vineeri. Siinkohal tekibki küsimus, et mis on nende kahe erinevused. Kumba siiski eelistada kui ei lähtuks ainult hinnast?
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

No kui me räägime ainult taldmikust siis hetkel peakski olema kallim Estriametalli pakkumine. Viimase puhul on tegemist Soomest üle võetud süsteemiga, mis peaks teoorias kiirendama taldmiku valmimist. Süsteem toimib.Saalung koos sarrustega.Lihtne loodida.

Quad-Lock seevastu teostab talmikku "vanakooli" moodi , ehk siis veekindlast vineerist saalungitega. Tööjõu kulu peaks olema teoreetiliselt suurem ja aega peaks minema kauem, et süsteem valmiks.

Siin ei saa öelda kumb on parem. Kes eelistab klassikalist saalungit, kes eelistab asja operatiivsust ja komplektsust. Mõlema variandiga peaksid saama hea tulemuse- nagu ikka.

Mina langetaksin oma otsuse pigem laiemast vaatenurgast vaadatuna. Kui materjalina on Estrimetalli pakkumine kallim, kuid teoorias peaks tööjõu kulusid märgatavalt kärpima ja lõpptulemus on soodsam- voilaa, mina valiks Estrimetalli.
Kuid ,kui ise nokitsed ja aega on- tee klassikalised saalungid.
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

+ toetusmaterjalina ei ole vahet, kas erikõva kile või vineer. Peaasi ,et toetab.
Quad-Lock
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Quad-Lock »

Quad-Lock ehitussüsteemi maaletoojana juhikisin tähelepanu sellele, et Quad-Lock ehitussüsteemi abil ehitatakse vundamendi soojustatud lint, mitte taldmik. Estria Metall pakub Soomes toodetud taldmiku eelarmeeritud raketist. Mõlemad tooted on oma olemuselt suunatud ehitustööde lihtsustamiseks ja kiirendamiseks. Üldjuhul vajab iga lintvundament taldmiku. Taldmiku ehitamisel võib kasutada, nii Estria pakutavaid eelarmeeritud raketisi, mis teeb taldmiku rajamise kiiremaks. Taldmiku võib ehitada ka mistahes muud moodust kasutades. Kõige levinumalt ehitatakse taldmiku raketised toll-lauast. Quad-Lock Estonia kasutab ehitusteenuste osutamisel vineer-raketisi, kuna neid saab kasutada korduvalt. Korduv kasutamine annab võimaluse teostada taldmiku rajamise töid soodsama hinnaga. Kui olete valmimas erinevate lahenduste vahel, siis otsustage mis on teile olulisem kas hind või kiirus. Kusjuures taldmik valmib mõlemat tehnoloogiat kasutades ikkagi 1 päevaga.
Vasta