põranda valamine
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
-
- külaline
põranda valamine
Lugemata postitus Postitas mann »
Mida arvate sellisest hinnapakkumisest. Ikor. põrandaküte valada. 100 m2. Materjal: kile, peno ,võrk,betoon londiga, silumine ja tööraha. Kokku 60000.- Küttekaabli pean eraldi torumehele veel lisaks maksma. Kas tehti külma? 

Re: põranda valamine
Lugemata postitus Postitas erikvukk »
Juhul kui põrandaküte veel eraldi laseks pakkumisest kuskil 15000.- krooni eest õhku välja.
Põrandakütteks siis ilmselt vesipõrandaküte(torud),ega ometi mitte põrandaküttekaabel !?!
Põrandakütteks siis ilmselt vesipõrandaküte(torud),ega ometi mitte põrandaküttekaabel !?!
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 18 korda
- On tänatud: 24 korda
Lugemata postitus Postitas maik »
Minule jääb arusaamatuks kuidas õhku välja? Eeldan,et pakkumine oli ametlik ja koos maksudega,siis tuli firma nibin-nabin välja.erikvukk kirjutas:Juhul kui põrandaküte veel eraldi laseks pakkumisest kuskil 15000.- krooni eest õhku välja.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Täna sa vist liiga väsinud.erikvukk kirjutas:Juhul kui põrandaküte veel eraldi laseks pakkumisest kuskil 15000.- krooni eest õhku välja.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Hind on mustalt sulas ettemaksuga. Põrandakütteks veetorud. Avaldage veel arvamusi. 

Lugemata postitus Postitas erikvukk »
Täpsustaksin siis oma eelpool vastatut :
mustalt oleks hind 45000.- materjal + töö ;
kui keegi tahab saada 60000.- siis sellisel juhul võiks juba sisaldada põrandavalu koos toruga
Ametlikult firmahinnana on 60000.- OK.
mustalt oleks hind 45000.- materjal + töö ;
kui keegi tahab saada 60000.- siis sellisel juhul võiks juba sisaldada põrandavalu koos toruga
Ametlikult firmahinnana on 60000.- OK.
Lugemata postitus Postitas jörm »
Külaline kirjutas:Hind on mustalt sulas ettemaksuga. Põrandakütteks veetorud. Avaldage veel arvamusi.
ja endiselt jääb mulle arusaamatuks milleks makstakse ettemaksu? kui vaja materjale osta siis palun, võtku pakkumised materjalimüüjatelt, ma maksan tellimuse kinnituse alusel ära. kaup tuuakse kohale ja töö läheb lahti.
mitte nii, et ma suvalisele tundmatule sassile annan paarkümmend tonni sulas ja siis õhtul vähkren voodis, et ei tea kas pandi tüssu või keegi ikka reaalselt ka välja ilmub.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas jl6944 »
kle erikvuuk kuda sinu arust pannakse vedelkütte torud ma tean et toru armatuuri külge siis konnad alla ja siis betoon selga või olen ma midagi 6 aastat valesti teinud? Või on valu betoon mingi ime asi .Aga küsijale kui ametlik siis mitte
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu