pliit koos soemüüriga ja ahi

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
VANAJUHAN
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: pliit koos soemüüriga ja ahi

Lugemata postitus Postitas VANAJUHAN »

arvan et kui ta neid pilte näitab siis kaovad tal need viimasedki ära kui tal neid üldse on
teadja
külaline

Lugemata postitus Postitas teadja »

No viskasin kah piltidele pilgu peale,ei näe pohjust virisemiseks.Ei saa kylaliste sarjamisi ikka tösiselt vötta!Edu!
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Minul on tööpõld pikalt ees ja viie aasta pärast pole mul enam aega korstende ladumiseks,tuleb leida endale korralik pottsepp kellele tööd ette sööta ja juba praegu ei jõua kõike ise teha.Mina reklaami siin küll ei vaja,mind reklaamivad tehtud tööd ja rahulolevad kliendid.
Külaline
külaline

Vaadake Virgo Lepiku kodulehte seal täpselt sama pits pisut suurem ja lode kivist.Huvitav et üks mees oskab korralikku tööd teha ja teine mitte.Huvitav miks Virgo oma numbrit siin ei jaga ja pidevalt ajalehtedesse kuulutusi ei pane?Järeldused tehke ise.
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

No ma "komistasin" ka pottsepa otsa, kellel selleks aastaks kindlasti töödolemas, aga võib-olla on nii,et saab mulle pliiti soojamüüriga tegema tulla alles kevad-suvel 2009.
Tartu koolkond
külaline

Lugemata postitus Postitas Tartu koolkond »

Tartu kooli meestel on sitt komme korstnal vuugid tühjaks jätta. Millega seda põhjendatakse? See on ju selge haltuura kõige lagundavamal moel. Vaadake siis Lepik Virgo kodukalt.
Kasutaja avatar
restauraator
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas restauraator »

Millegi pärast on mul tunne, et üks mees on tagasi ...ja on jälle mõningatele ebamugav. Kunagi kutsuti seda meest Hispaanias Zorroks :lol:
Iga ehitus on norm iseendale.
virgor
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas virgor »

See külaline küll ei saa vist vihmaga välja minna,sest sajab ninast sisse."Mul on kolm töölist,ise oln rahul" :yahoo:
Ahjud,pliidid,kaminad
www.hot.ee/kaminad
Kasutaja avatar
restauraator
Ehitusspets
Ehitusspets
Kontakt:

Aga, muide seda või täitsa uskuda, et kui ise ei oska, siis või äkki osata teisa tööle panna...ära naera midagi, sellised enamik firma juhte olegi...
Riks
külaline

Lugemata postitus Postitas Riks »

label kirjutas:oleks vaja meistri abi puupliidi ja soemüüri ehitusel. soemüüri ca 3m2, kui arvestada kahelt poolt siis topelt, soemüür köögi ja vannitoa vahel. tegelikult võib pliit olla ka poe oma. tore oleks kui pliidiga saaks ka sooja tarbevett teha, aga ei ole ilmtingimata kohustuslik.

lisaks oleks vaja laduda ka uus tubane küttekeha, tänane on 60*70*210cm plekkkestaga ahi

kui mõnel spetsialistil on asja vastu huvi, siis oleks tore. objekt asub Viljandimaal
Lahe. Ja kõik sai alguse siit. Mis on küll foorumite fenomen, et kui keegi esitab küsimuse või tuleb välja mingi lihtsa sooviga (vt. üles), siis ta: 1 ilmtingimata ei saa adekvaatset vastust oma küsimusele ja 2 hakkavad külalised üksteist materdama.
Kutsun üles teemast mitte kõrvale kalduma ja üksteist mitte mudaga pilduma, vaid vabalt avaldama oma arvamust, lähtuvalt omist töökogemusist - küll küsimuse esitaja vastustes omale vajaliku tõetera leiab.
Pean lugu Riks
Panda
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Panda »

Kas keegi oskab kommenteerida Jüri Trööbi ahjuehituse tööd. Raske on valida pottseppa, sest pakkumisi on väga palju
VANAJUHAN
Uus kasutaja
Uus kasutaja

kuule külaline sa oled ikka täielik ........ . vaatasin just virgo lepiku kodukat ja ohoo vaata nüüd ise silikaadist tehtud korstna pitsi ja ütle veel midagi. virgo sinu sinu vastu ei ole mitte midagi aga just külalise vastu kes teeb teisi maha aga ennast ei julge avalikustada.
Viimati muutis VANAJUHAN, 02 Okt 2008, 21:08, muudetud 2 korda kokku.
VANAJUHAN
Uus kasutaja
Uus kasutaja

külaline sul pidid ju pildid kõigile näitamiseks olema, aga miks sa neid meile ei näita
anne050
külaline

Lugemata postitus Postitas anne050 »

mul on veel selline küsimus teile pottseppadele . üldse rahvale, kes siin foorumis käivad.kas saab võõrast inimest endale palgata, et ta teeb ahju valmis ja raha materjali jaoks ära anda, et ostab ise tarvilikud ära, aga ta on mulle võõras inimene, äkkiei osta vastavaid kive , mida vaja läheb ja võib mind petta ka....!
Riks
külaline

Lugemata postitus Postitas Riks »

anne050 kirjutas:mul on veel selline küsimus teile pottseppadele . üldse rahvale, kes siin foorumis käivad.kas saab võõrast inimest endale palgata, et ta teeb ahju valmis ja raha materjali jaoks ära anda, et ostab ise tarvilikud ära, aga ta on mulle võõras inimene, äkkiei osta vastavaid kive , mida vaja läheb ja võib mind petta ka....!
Võõra usladamine on nii ja naa aga mingi pilt inimesest, siis kas pottsepast või kliendist, kujuneb välja pea esimesel kohtumisel ja mida edasi läbirääkimised töö asjus kulgevad, seda klaarimaks lööb. Ise olen nii mõnegi töö ära öelnud vastastikkuse usaldamatuse tõttu.
Olen teinud nii: andnud kliendile materjalide nimekirja, kus on ära toodud kivide markeering ja hetkehinnad minu elukohajärgses ehitusmaterjalide kaupluses. Selle järgi saab klient võrrelda hindu oma kandi poes. Kui otsustatakse, et materjali toob pottsepp, peab arvestama ka kulutustega transpordile.
Ja kui muidu ei saa - leping.
Pean lugu
Riho Loorits Raplast pakub pottsepa teenuseid.
Tel: 5536107
e-mail: looritsr@hot.ee
Senitehtu: http://nagi.ee/photos/looriks/sets/
mitteteadja
külaline

Lugemata postitus Postitas mitteteadja »

Vanajuhan sa oled vist pime,näiteks tõin Virgo pitsi pilt9 mis on voodriga pits lode kivist ja mis on ilus vaadata ja korrektselt tehtud.Lugedes suure teadja postitusi siis varasemas teemas kaminahjule lae ehitamine ei teadnud ta laskuvate lõõride tööpõhimõttest midagi-isehakanud ahjuehitajal olid paremad teadmised,siin kiitis takka valesti tehtud pitsile muudkui jätka samas vaimus ja nagu viimases postituses lugeda ülemus siis pole miskit imestada kui pitside eluiga lühike.Töö ei lõppe ju kunagi otsa.Mul on sadu pilte kus sellised pitsid kus püstvuuk praktiliselt kohakuti on lõhki jlusad sikksakk praod sees.Pool järgmist suve on mul tööjärg ees uutes elurajoonides 3-6 aasta vanustel majadel tuleb pitse uuesti laduma hakata kuna pooled pitsi kivid juba lahti!!!Kuna mul kedagi usaldusväärset hetkel soovitada pole siis tuleb ise laduma minna ja enamusel nendest pitsidest on muidugi plekid ümber topitud.Mina ei hakka kunagi ülemuseks ja omale töölisi palkama.Ainuke kes siin oma nimega esineb on Vello Roots ülajäänud on kõik anonüümsed vahet pole kas külaline või pronksmees.Ma ei vaja reklaami ja tundub et mõnel sosssepal tõde valus kuulata.Peaks hakkama siia pilte üles panema mõne aasta vanustest tuleohtlikest ahjudest koos autorite nimede ja telef numbriga.Selliseid päris palju ja reklaamivad ennast plankudel ja ajalehtedes.
Külaline
külaline

olen siin juhuslik lugeja ja ise pottsepp.arvan ett mitteteadja on ise see külaline kes ennem on rääkinud. sooviks siiski külalise pilte näha, ja kui ta neid ei suuda näidata siia foorumisse mis pidid kõigile nähtavad olema siis arvan et selle mehe (pottsepa)juttu suurtes järjekordadest on raske üskuda.
Kasutaja avatar
restauraator
Ehitusspets
Ehitusspets
Kontakt:

Ma ei saa siin nüüd torkamata jätta: mitteteadja tundub olema fenomenaalne mees! Korstnapitsidel on sik-sak praod sees, pilte ka neist sadades....ja enamsati neil veel plekid ümber. Tahmamehed nutavad siis silmad peast välja, kui korstna pitsile plekk ümber panna, et ei saa selle seisukorda hinnata jne.

Üldiselt tundub mulle üha rohkem, et selle nagina põhjustab koolkondade erinevus
(ilmselt ka vahetus) seega asi paratamatus... eks parim, kestvam viis ehitamises saa lõpuks alati eelisõiguse...
VANAJUHAN
Uus kasutaja
Uus kasutaja

kuule mitteteadja kas sa oled sesama mees kes kodusooja foorumist välja visati ja kui oled siis käi piix ja ela oma elu üksi ning ära tüüta teisi
teadja
külaline

Lugemata postitus Postitas teadja »

Olen juba vana mees,aga vabandage mind s... ajab keema selliste tyhikargajate kaagutamine.
Mehel peaks ikka natukegi sisu olema,et pöösast välja ronida.Seda enam,et köik,kes foorumis
pikemalt olnud, teavad,kellega tegemist.Loomulikult on Roots pottsepp,aga see ei tähenda veel,et
tema arvamus on ainuöige.See ala on selline,et äkki polegi ainuöiget vastust,sellest ka see koolkondade vaheline nagelemine.See on olnud nii enne,nyyd ja ka edaspidi, kui amet kestab.
Ja nii ongi,et vaidlustes synnib töde.Edu!
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 398 korda
On tänatud: 194 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaminahi »

Tartu koolkond kirjutas:Tartu kooli meestel on sitt komme korstnal vuugid tühjaks jätta. Millega seda põhjendatakse? See on ju selge haltuura kõige lagundavamal moel. Vaadake siis Lepik Virgo kodukalt.
Pean kinnitama, et see üks on minu arvamus ja nüüd jälle head ööd...Kellel midagi öelda jäi, kirjutagu privas.
Viimati muutis kaminahi, 04 Okt 2008, 19:50, muudetud 2 korda kokku.
Hea tava on arvustada inimeste mõtteid ja arvamusi, mitte isikuid endid, ning oma arvamusi argumenteerida.
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
anne050
külaline

Lugemata postitus Postitas anne050 »

ma tänan teid kõiki siinolijaid, kes pakkusid omapoolseid pottsepa teenuseid, sain endale hea pottsepa....kõike head !
mitteteadja
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Restauraator,ükski tahmamees ei nuta oma silmi peast välja kui Sa oma purunenud tuleohtliku pitsi plekkidega kinni katad et mul nüüd korsten korras.Ikka Sina oled see kes nutma hakkab kui Sa tahmamehi ei kuula ja oma elamise maha põletad ja kindlustus ütleb sorry kuna maja ei vastanud nõuetele ja mingit hüvitust kindlustus ei maksa.Ma saan aru küll et plekifirmadel kasulik ümber kivikorstna plekke toppida soovitada kuna nemad teenivad seda rohkem mida rohkem nad plekki pähe määrida suudavad.Valtsplekitooted oü kodukal ju ilus joonis kuhu pane mõõdud peale ja ole loll ja ainult telli ja maksa.Tahmameeste koolitusega tegeleb praegu tuletõrjeliit mitte taastaja restauraator ja teised siinsed targad nõustajad.Katuste ehitajad ehitage katuseid,laske tahmameestel korstnad enne katuse vahetust üle vaadata ja kui vaja siis pottseppadel uued korstnad laduda.Pole harvad juhud kus katusemehed lammutavad pitsi katuseni maha ja siis läbi pigitanud või muidu pudi-lagunenud pööninguosa peale laotakse mingi käkerdis ja kliendi käest mudugi kena kopikas selle s..a kokku keeramise eest kasseeritakse.
mitteteadja
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Nüüd siis ilus näide kui kenasti kivikilakatega pitsid lagunevad oluliselt kiiremini kui korralikult tehtud pitsid.Ja kui nüüd lasta suvalisel katusefirmal uus katus majale ehitada siis katusemeistrite lemmiktegevus sellised purunenud pitsid plekkidega kinni katta ja kena nuts oma tasku.Tellija jaoks maha visatud raha.
Manused
karin.JPG
karin.JPG (53.55 KiB) Vaadatud 2935 korda
Külaline
külaline

kui vana see pits on
Vasta