kes tooks mulle kaevust vee tuppa?
-
- külaline
kes tooks mulle kaevust vee tuppa?
Lugemata postitus Postitas lii »
vajan ehitusmeest või ka mitut, kes valmistaksid mulle vee toomise kaevust tuppa- 35 m, majavundamendi sees on vana vee tuppatoomise ühenduskoht on olemas, vaja oleks ka hüdrofoori ja igasuguseid muid tarvikud, millele naishing vist ise ei oska tähelepanu pöörata.
igatahes- mehed, tulge mulle nüüd appi ja teeme selle töö ära.
ühendust saab- raakli@hot.ee
igatahes- mehed, tulge mulle nüüd appi ja teeme selle töö ära.
ühendust saab- raakli@hot.ee
Re: kes tooks mulle kaevust vee tuppa?
Lugemata postitus Postitas toomas »
Tere.
Mis kaev ja kus kandis asub?
Tomas
51 62 338
Mis kaev ja kus kandis asub?
Tomas
51 62 338
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ??? »
tere
sai ostetud metabo hüdrofor-pump, kas sellele aparaadile teeb niiskus viga (rikub elektroonikat vms) ?
sai ostetud metabo hüdrofor-pump, kas sellele aparaadile teeb niiskus viga (rikub elektroonikat vms) ?
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Selles pumbas on elektroonikat tõsiselt
palju.
Selle raha eest oleks võinud osta pigem mingi Nocchi või Marina veeautomaadi, aga mitte Metabo.

Selle raha eest oleks võinud osta pigem mingi Nocchi või Marina veeautomaadi, aga mitte Metabo.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
See pump tõmbab vett kuni 9m. sügavuselt.
-
- Ehituspenskar
See on küll kõva sõnaKülaline kirjutas:See pump tõmbab vett kuni 9m. sügavuselt.

Vabanada irooniat, aga kõikide standartsete tsentrifugaalpumpade imemisvõime on ühesugune.
See, kas tootja märgib 8 või 9 m, on tootja enda asi. Paned näiteks sellele 9m lubatule liiga peenikese imitoru, või on imitrass komplitseeritud, pump läheb kaviteerima ning kogu moos. Ja sa raiud rauda lubati 9 m.....
Samal ajal võib sama toru korral, ainult sügavusel 8m, pump ilusti toimetada.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mutt »
imevad pumbad on pullshit , 2500 - 4500 eest saab väga hea uputatava puhtavee pumba tollise välja lükke avaga millel tõste jõudu a´60 m. Kaev võib 9 m sügav olla aga jõudu läheb vaja ka kaevust majani pumpamiseks. Ja hüdrofor kuhugile sooja tuppa ja sealt edasi maja veesüsteemi. Kõige parem lahendus , kuigi maitseid on erinevaid.
-
- Ehituspenskar
Palju sul tõste '60m juures veel rõhku on?
Vabanada, õel iroonia, aga tänulik selle eest, et mõttekaaslane selles osas. Uputatav sukelpump on igatahes parem lahendus
50-60 l hüdrofoor majja ja korralik veevärk olemas. Kui tahta veidi investeerida, siis sõltuvalt kaevu sügavusest 3 faasiline puurkaevu pump, sagedusmuunduriga juhtimine, tulemus on vähemalt sama hea kui asulatrassis. Ehk kaovad tüütud veerõhu kõikumised (mida näiteks termo segistid ei kannata).
Vabanada, õel iroonia, aga tänulik selle eest, et mõttekaaslane selles osas. Uputatav sukelpump on igatahes parem lahendus

50-60 l hüdrofoor majja ja korralik veevärk olemas. Kui tahta veidi investeerida, siis sõltuvalt kaevu sügavusest 3 faasiline puurkaevu pump, sagedusmuunduriga juhtimine, tulemus on vähemalt sama hea kui asulatrassis. Ehk kaovad tüütud veerõhu kõikumised (mida näiteks termo segistid ei kannata).
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mutt »
Sama asja ma silmas pidasingi , ju ma ei oskand ennast õieti väljendada , ainult , et ei ole vaja kallist 3 f pumpa osta ,nüüd olemas ühefaasilised pumbad sama võimsus andmetega mis vanemad 3 fassilised . Ikka 700 w 60 m tõstmist ja oli vist a´2000 liitrit per. h. Ja vaata et oleks pumbal sisseehitatud põhjaklapp mis trassis survet hoiaks , räägivad et mõnedel pumpadel seda polevat siis las poe härra soovitab pumbale peale sobiva klapi.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu