köök

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
deedee
Uus kasutaja
Uus kasutaja

köök

Lugemata postitus Postitas deedee »

hinnapakkumine koostehnikaga 170000. Paigaldus 12000.Kas paigaldus on nii kallis?No mu jaoks on see mööbel niikuinii liiga kallis. Aga juhuks kui leian soodsama ,kas köögimööbli paigaldus on raske?Kas kapid on valmiskujul ja pane ainult ritta ja sahtlid sisse või on keerukam?Tööpind pärast peale ja...
mg3
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 2 korda

Re: köök

Lugemata postitus Postitas mg3 »

:mrgreen: 12k.- on ju "nipet-näpet" kui materjal on 158k.-
(säästuköök on ~15k.mööbel + ~25k tehnika(pliit+npm+külmkapp). Meistrimees peaks 2k.- selle kokku lööma)
Lihtinimene lõpetab.
elektritööd ja projektid
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

170000+12000 paigaldus
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

deedee kirjutas:hinnapakkumine koostehnikaga 170000. Paigaldus 12000.Kas paigaldus on nii kallis?No mu jaoks on see mööbel niikuinii liiga kallis. Aga juhuks kui leian soodsama ,kas köögimööbli paigaldus on raske?Kas kapid on valmiskujul ja pane ainult ritta ja sahtlid sisse või on keerukam?Tööpind pärast peale ja...

Kokkupanek sõltu ikka,et kui keeruline see mööbel on. Mul oli sellien lihtne mööbel ning toodi nn. kapid karkassina kohale. Kohapeal kruviti uksed ja riiulid külge. Kõrvalt vaadates tundus, et ilmselt töötaaspaind on vast kõige keerulisem....Mul pandi mööbel paika ja siis alles võeti töötasapinna mõõt ning siis lõigati see täpselt ühes tükis välja. Köögimööblit oli ~4m, maksis ~30k (ilma tehnikata). Paigaldus maksis vist 3000eek.
aivar00
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas aivar00 »

See hind on suhteline- oleneb sinu mööbli materjalist ja valmistajast. Enda hinda enam ei mäleta kuidgi oli ka eraldi välja toodud. Paigaldamas käidi aga 2- mehega ja ca 3 päeva. Köögi mööblit muidugi ca 10 m all ja praktiliselt sama pikk ülemine kappide rida. Kohale toodi kõik detailidena ja iga detail eraldi kilesse pakituna. Kohapeal siis hakati kokku kruvima ja timmima. Minu asi oli kraanikausile toruotsad põrandast ca 10 cm kõrgusele jätta ning juhtmeotsad eelnevalt märgitud kohtadest kipsist välja jätta. Kui rehkendada nüüd 1 mehe 1 päeva töötasuks koos maksudega ca 1500,-, siis 2 meest 0n 3000 ja 3 päeva 9000.- Veel transpordikulu ja väike kasum ka firmale. Seega 12 000.- ei peaks mina kalliks.
Kui aga tuuakse nn. poola mööbli tüüpi komplekt mille "meistrimees" poole päevaga kokku klopsib- siis see sulaselge ahnus.
Viimati muutis aivar00, 02 Okt 2008, 11:49, muudetud 1 kord kokku.
deede
külaline

Lugemata postitus Postitas deede »

teisest firmast tuli hoopis parem pakkumine ,analoogsed materjalid ja kapid ja paigaldus 5000.-
werta
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas werta »

Köögimööbli paigalduse hind on 7-10% mööbli maksumusest, olenevalt kas koos tehnika paigaldusega või mitte.
mg3
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas mg3 »

Kas see paigalduse hinna sidumine hinnaga, on kuidagi põhjendatav? 20 000 kroonisele pliidile, on juhtme taha ühendamine, 4x kallim kui 5000.- desele?
elektritööd ja projektid
werta
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas werta »

mg3 kirjutas:Kas see paigalduse hinna sidumine hinnaga, on kuidagi põhjendatav? 20 000 kroonisele pliidile, on juhtme taha ühendamine, 4x kallim kui 5000.- desele?
Paigalduse hind ei olene kodutehnika hinnast, vaid paigalduse keerukusest .Kõik oleneb sellest, mis komplektis on? Kas on vaja paigaldada peale valamu veel integr. pliit-ahi, õhupuhasti nõudepesumasin, pesumasin, pesukuivati, külmik ja tagasein plaatida.
Markoh
külaline

Lugemata postitus Postitas Markoh »

Tellige köögimööbel sellisest firmast kus pakutakse paigaldusele täispaketti (Mööbel, vesi, elekter) Kui firma paigaldab ainult mööbli, siis kokkuvõttes on üks suur jama kust leida torumees ja elektrik selleks ajaks kui mööblipaigaldajatel vaja on, sest köögipaigaldust ei saa muidu lõpetada ja kallimaks läheb ka kokuvõttes.
12000 on täitsa norm. hind täispaketti eest suure köögi puhul!
Vasta