viilungitega välisuks
viilungitega välisuks
Lugemata postitus Postitas Kats17 »
Tere. Eramajal oleks vaja uut välisust. Tegu on eestiaegse majaga. Praegu on ees kahepoolne viilungitega täispuidust uks. Mõõdud - tänapäeva mõistes ebastandartne, ühe ukspoole mõõdud 240x60. Paar aastat tagasi sai asja pisut uuritud, aga jäi soiku. Said selgeks ka mõningad kitsaskohad - lisaks tülikatele mõõtudele puudus ukse kohal varikatus ja firmad ütlesid, et sel juhul nad garantiid ei anna. Mõtlesin nüüd, et tutvun taas olukorraga. Kas varikatuse nõue on igal firmal? Kust oleks kõige parem tellida? Olen lugenud üht-teist firma "Viking Window" kohta. Tundub hea koht olevat. Hindade kohta pole infot saanud. Leidsin ka firma "Elta Puit", kes tegutseb Elvas. Kas kellegil on kommetaare kvaliteedi ja hinna osas? Kumba firmat eelistada? On veel variante?
-
- külaline
Re: viilungitega välisuks
Lugemata postitus Postitas puruvana »
Heida pilk ka http://www.naripuit.ee. Käisin kohal ja tundus igati sümpaatne väikeettevõte hea kauba ja asjaliku teeninduse- nõuannetega.
Lugemata postitus Postitas gunks »
Elta puitu ei oska soovitada, üldiselt kehv kvaliteet sealt saadud kes tellinud .Nari puidus olen ise kunagi aastaid tagasi tööl olnud .Soovitan sealt küll tellida.
Lugemata postitus Postitas Kats17 »
Aga "Nari-Puit" võrreldes "Viking Window"-ga - kvaliteet ja hind? - eriti kui tegemist ebastandartsete mõõtudega, kuna olen aru saanud, et mõnedele uksefirmadele tulevad uksed vabrikust ja siis on standardist väiksemad-suuremad mõõdud suureks probleemiks.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu