korteri gaasiküte-mis see on?

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
täielik võhik
külaline

korteri gaasiküte-mis see on?

Lugemata postitus Postitas täielik võhik »

Ema tahab korterit osta, kuid selles on gaasiküte.Tundus imelik :shock: Korter on renoveeritud ja kööki on paigaldatud kiviplaatidest põrand, mille all on vesipõrandaküte mida soojendab gaas. Teises toas on radikas, mida pidi ka gaas soojendama. Üldse on kogu korter selle autonoomse gaasikatla peal, mis asub siis sealsamas korteris. Kui kindel see asi on? Kui kiiresti seda parandatakse kui üles ütleb? Kas se on ohtlik? Mida ma peaksin veel silmas pidama kui sellise küttega korterit talle ostan? Müüja loomulikult ütleb, et see on supervariant, aga ma ei tea mida arvata ja kelle käest küsida. Aidake palun.Ah jaa, korter asub Liivalaia tn-l staliniaegses majas (kui see midagi muudab).
Unkas
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 199
Liitunud: 28 Apr 2008, 15:48
On tänanud: 1 kord
On tänatud: 8 korda

Re: korteri gaasiküte-mis see on?

Lugemata postitus Postitas Unkas »

Mul oli kunagi selline korter, mille kütmine toimis läbi Viessmanni gaasikatla. Muretu ja mugav lahendus, elasin seal 5 aastat. Tegelikult oli kogu maja (ca 70 korterit) oma gaasikatelde ja vesipõrandaküttega ja mina küll ei mäleta, et keegi oleks midagi kurtud. Samas põrandaküttesse ja radiaatoritesse läheb erineva temperatuuriga vesi, mõistlikum oleks kogu korteris kasutada ühetüübilist lahendust nt vesipõrandakütet. Kui sama temperatuuriga vesi, mis läheb radiaatoritesse, lastakse ka köögipõranda alt läbi, siis on see põrand ikka väga väga soe. Seepärast vaata üle, kuidas küttevee segamissõlm on lahendatud. Igatahes ole mureta, gaas ei soojenda mitte põrandat ja radiaatorit, vaid katlast läbivoolavat vett, mis on soojakandjaks.
täielik võhik kirjutas:Ema tahab korterit osta, kuid selles on gaasiküte.Tundus imelik :shock: Korter on renoveeritud ja kööki on paigaldatud kiviplaatidest põrand, mille all on vesipõrandaküte mida soojendab gaas. Teises toas on radikas, mida pidi ka gaas soojendama. Üldse on kogu korter selle autonoomse gaasikatla peal, mis asub siis sealsamas korteris. Kui kindel see asi on? Kui kiiresti seda parandatakse kui üles ütleb? Kas se on ohtlik? Mida ma peaksin veel silmas pidama kui sellise küttega korterit talle ostan? Müüja loomulikult ütleb, et see on supervariant, aga ma ei tea mida arvata ja kelle käest küsida. Aidake palun.Ah jaa, korter asub Liivalaia tn-l staliniaegses majas (kui see midagi muudab).
Vali Hewalex päikesekütte seadmed http://smartac.eu/
Vasta