Alpha-innoTec Soojuspumbad
-
- külaline
Alpha-innoTec Soojuspumbad
Lugemata postitus Postitas vemmalvärss »
Mis muud, võtsin erinevatelt ettevõtetelt erinevaid pakkumisi ning tahtmatult jäi mulle silma üks hinnapakkumine ettevõttelt AIT-Nord OÜ ( Alpha-innoTec GmbH ). Sisukas, selge, ülevaatlik, ning usaldusväärne!
Hilisem telefonivestlus ettevõttega AIT-Nord OÜ edastati mulle minu meelest kompetentset müügiinformatsiooni, ilma, et teisi ettevõtteid oleks kordagi maha tehtud!
Kuna inimesena huvitun eelkõige kindlusest siis ei pidanud paljuks lugeda ka erinevaid Kesk-Euroopas kommenteeritavaid foorume. Usaldusväärsus tõsus seda enam.
Kas otsus, millele oma tuleviku pererahulolu suunan on ikka õigustatud või on head sõnad seadme usaldusväärsusest lihtsalt foorumite tavakombed või kiidetakse seada seadet ka tegelikkuses niimoodi!
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
Re: Alpha-innoTec Soojuspumbad
Lugemata postitus Postitas korsten »
Siim Korsten
OÜ Planray
müügijuht
vemmalvärss kirjutas:Lappan seda huvitavat foorumit ja ei jõuagi järeldusele, et mis see ainuõige ja parim soojuspump minu tagasihoidlikule peresuvilale oleks. Hiinlastest ja Varpost olen kaarega mõõda astunud.
Mis muud, võtsin erinevatelt ettevõtetelt erinevaid pakkumisi ning tahtmatult jäi mulle silma üks hinnapakkumine ettevõttelt AIT-Nord OÜ ( Alpha-innoTec GmbH ). Sisukas, selge, ülevaatlik, ning usaldusväärne!
Hilisem telefonivestlus ettevõttega AIT-Nord OÜ edastati mulle minu meelest kompetentset müügiinformatsiooni, ilma, et teisi ettevõtteid oleks kordagi maha tehtud!
Kuna inimesena huvitun eelkõige kindlusest siis ei pidanud paljuks lugeda ka erinevaid Kesk-Euroopas kommenteeritavaid foorume. Usaldusväärsus tõsus seda enam.
Kas otsus, millele oma tuleviku pererahulolu suunan on ikka õigustatud või on head sõnad seadme usaldusväärsusest lihtsalt foorumite tavakombed või kiidetakse seada seadet ka tegelikkuses niimoodi!
Ventilatsioonitööd, hooldus, torustike puhastamine
Lugemata postitus Postitas ponkskar »
vemmalvärss kirjutas:Lappan seda huvitavat foorumit ja ei jõuagi järeldusele, et mis see ainuõige ja parim soojuspump minu tagasihoidlikule peresuvilale oleks. Hiinlastest ja Varpost olen kaarega mõõda astunud.
Täpselt nagu müügimehe jutt

-
- Korralik postitaja
- Kontakt:

ponkskar kirjutas:Täpselt nagu müügimehe jutt
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
kle ok, siinkohal on su kasutajanimi "dumbuser" põhjendatud - ütlesin, et ei ole antud seadetega kogemusi, kogemused ainult fujitsu ja mitsubishiga, seega ei oska teisi kommenteerida.. ja kogemused ka klientide põhjal hiinakatega mida ei soovita.. tee siit omad järelduseddumbuser kirjutas:Ainuke põhjendus, et see on hea asi ongi see, et sa ise seda kasutad ? See ajab ju lausa pisara silma. Ma ei jõu ise ka enam ära imestada kuidas mulle küll sellised kuldaväärt põhjendused meeldivad. Oleks oodanud kasvõi mõnda võrdlusmomenti.
Lugemata postitus Postitas ponkskar »
-
- Korralik postitaja
- Kontakt:
väga vabandanponkskar kirjutas:Ilmselt "tänu" minule siin paar postitust OT-na, aga kui kasutaja "korsten" korraks veel mu postitust vaatab,siis käis mu müügimehe lause ikka teema algataja kohta, mitte kasutaja "korsten" kohta.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas pumbakasutaja »
Lugemata postitus Postitas jörm »
ise küsin ise vastanpumbakasutaja kirjutas:Alpha-innoteci õhk-vesi soojuspumba ostasin ka endale! 18kW teine. Väga ilusa disainiga kusjuures! Ja vaikne ka. Naine on ka rahul, et õuel mingi kole karp pole, mida alguses pelgasime! Siia maani on töötanud korralikult. Loodetavasti probleeme ei ilmne ka. Julgen soovitada.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Promo »

Siin foorumis enam mütsiga ei löö - liiga läbipaistvalt kirjutatud - kohe aru saada, et AitNord enda kätetöö. Aga edu Sulle Marek

Kui tooteid promod - esine parem oma nime all, mõjub palju paremini. Kliendid ju otsivadki kõige usaldusväärsemat lahendust. Ja Sul see nagu puht juhuslikult ju olemas.
KLIENDID - Marek on hea müügimees, arvestage sellega

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Marek Vesiaid »
hea, teised minu eest hoolitsevad, ka vihje minu isiku avalikust tervitusavaldusest edastati mulle pioneeride sammul.
Sooviksin siinkohal vaidlustada võimaliku minu, Marek Vesiaid nimel esitatud kirjutise ( loe: kommentaar ) juhusliku inimese poolt. Käekiri, millisena kirjutis või avaldis esitatud on kajastab tõepoolest vägagi tõetruult minu oskamatut kirjalikku väljendusoskust.
Et asjaloos natukenegi selgust tuua jagaksin mõttelõnga neljaks.
1. Kas keegi meie meeldivast kollektiivist ( loe: AIT-Nord ) soovib edastada midagi, mida ta igapäevaselt, kas kardab või pelgab avalikustada. - kui see nii on siis ära pelga, novembris lõpus saavad kõik jõulupreemiat vastavalt kuutasu ulatuses.
2. Ehk on tegemist minu isiku otsese vari-isiksusega, kes oma õllehimuse peaga oma suursugust kirjutamistuhinat kusagil mujal välja elada ei oska.

3. Ma peaksin asja veel uurima!?
4. Võib-olla asub kusagil nn. uus mina. Seda eriti siis, kui ma ehk tavapäraselt jällegi pikemalt tööle jäänud olen. - ühesõnaga, tänud sulle lugupeetud härra Promo sa avasid minu silmad!
Tervitades,
Marek Vesiaid
AIT-Nord OÜ
Kusjuures, meie seadmed on tõepoolest töökindlad ja ilusad. Minu isiklik sümpaatia avaldub millegipärast AIT juhtautomaatikas.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas tropp »
Aga müügijutt on tall küll tark ja asjalik.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Promol õige lähenemine asjale --> vaadake ka seda, kuivõrd palju ja hästi neid Skandinaaviamaades müüakse või kasutatakse (sh foorumites kiidetakse/laidetakse)Promo kirjutas:Hei Marek!!! Ma saan aru küll, et just sinu seadmed on maailma kõige usaldusväärsemad - kusjuures ma selles ei kahtlegi, et need seadmed nii SUPERHEAD pole. Kahtlaseks teeb asja vaid see, et sa ise promod seda mida parasjagu vaja promoda on
Siin foorumis enam mütsiga ei löö - liiga läbipaistvalt kirjutatud - kohe aru saada...

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Terekõigile »
Tema enne tegeleski firmas "RegEnergia" ,siiani parandan tema teod,olen selle eest väga tänulik!tropp kirjutas:Marek on nii kõva tegija,et kui paigaldas minu eramus õ/v soojuspumba "unustas" lisada paisupaaki tarbeveele.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Juhuslik lugeja »
tropp kirjutas:Marek on nii kõva tegija,et kui paigaldas minu eramus õ/v soojuspumba "unustas" lisada paisupaaki tarbeveele.
Misajast tarbeveele paisupaak pannakse? Seal ikka kaitseklapp keemaminemise korral paugu vältimiseks. Paisupaak pannakse küttesüsteemi.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Sellest ajast, kui leiutatiJuhuslik lugeja kirjutas:tropp kirjutas:Marek on nii kõva tegija,et kui paigaldas minu eramus õ/v soojuspumba "unustas" lisada paisupaaki tarbeveele.
Misajast tarbeveele paisupaak pannakse? Seal ikka kaitseklapp keemaminemise korral paugu vältimiseks. Paisupaak pannakse küttesüsteemi.

-
- külaline
Mis eelised on paisupaagiga tarbeveesüsteemil kaitseklapiga konkurendi ees?Rostfrei kirjutas:Sellest ajast, kui leiutatiJuhuslik lugeja kirjutas: Misajast tarbeveele paisupaak pannakse? Seal ikka kaitseklapp keemaminemise korral paugu vältimiseks. Paisupaak pannakse küttesüsteemi.soojuspaisumine.
-
- Ehituspenskar
Ja mis on kaitseklapi eelised?Juhuslik lugeja kirjutas:Mis eelised on paisupaagiga tarbeveesüsteemil kaitseklapiga konkurendi ees?Rostfrei kirjutas:Sellest ajast, kui leiutatiJuhuslik lugeja kirjutas: Misajast tarbeveele paisupaak pannakse? Seal ikka kaitseklapp keemaminemise korral paugu vältimiseks. Paisupaak pannakse küttesüsteemi.soojuspaisumine.
-
- külaline
Rostfrei kirjutas:Ja mis on kaitseklapi eelised?Juhuslik lugeja kirjutas:Mis eelised on paisupaagiga tarbeveesüsteemil kaitseklapiga konkurendi ees?Rostfrei kirjutas:Sellest ajast, kui leiutatiJuhuslik lugeja kirjutas: Misajast tarbeveele paisupaak pannakse? Seal ikka kaitseklapp keemaminemise korral paugu vältimiseks. Paisupaak pannakse küttesüsteemi.soojuspaisumine.
Seoses üleüldise rahalise puudulikkusega pakuks esimesena välja hinna-tulemuse parema suhte.
-
- Ehituspenskar
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Indrek Rebane »
Tavaliselt pannakse mõlemad. Üks neist kompenseerib, teine hoiab hullema ära nt keemamineku korral.Juhuslik lugeja kirjutas:Mis eelised on paisupaagiga tarbeveesüsteemil kaitseklapiga konkurendi ees?
-
- külaline
See on muidugi ideaalne lahendus. Loigu tekkimise aitab ära hoida toruke kaitseklapist kanalisatsiooni. Paisupaak on hädavajalik küttesüsteemis, vältimaks õhu sattumist süsteemi. Mõtlesin muidugi tänapäevast membraanpaaki. Vanasti olid torud jämedad ja paagid pealt lahti.Indrek Rebane kirjutas:Tavaliselt pannakse mõlemad. Üks neist kompenseerib, teine hoiab hullema ära nt keemamineku korral.Juhuslik lugeja kirjutas:Mis eelised on paisupaagiga tarbeveesüsteemil kaitseklapiga konkurendi ees?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
tere, arvan ka et paisupaak tarbeveele on vajalik (kaitseklapp loomulikult) see kompenseerib vee paisumist, muidu on soojavee torustikus üsna pidevalt mingi 8bar surve(selline nagu kaitseklapp on)Juhuslik lugeja kirjutas:See on muidugi ideaalne lahendus. Loigu tekkimise aitab ära hoida toruke kaitseklapist kanalisatsiooni. Paisupaak on hädavajalik küttesüsteemis, vältimaks õhu sattumist süsteemi. Mõtlesin muidugi tänapäevast membraanpaaki. Vanasti olid torud jämedad ja paagid pealt lahti.Indrek Rebane kirjutas:Tavaliselt pannakse mõlemad. Üks neist kompenseerib, teine hoiab hullema ära nt keemamineku korral.Juhuslik lugeja kirjutas:Mis eelised on paisupaagiga tarbeveesüsteemil kaitseklapiga konkurendi ees?
Ühe eelis võin Mareku müüdavatele pumpadele öelda, nende pumpade automaatika on võimeline juhtima mitut erinevat temperatuuri vajavat süsteemi(näit. põrand, radikas +veel tarbeveepumba töötsükleid)
Aga näiteks nibel on vaja selleks osta lisatarvikuid(st. lisa raha)
Olen ise mõlemat paigaldanud.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas käige ringiga mööda »
Oman kokkupuudet vennikeste eelmise juriidilise kehaga e. siis Regenergiaga. Seda jama mis kokku keerati pean siiani parandama, kokku hoiti isolatsiooni, mõõteriistade kui automaatika pealt, tulemuseks kuhjaga probleeme.tropp kirjutas:Marek on nii kõva tegija,et kui paigaldas minu eramus õ/v soojuspumba "unustas" lisada paisupaaki tarbeveele.
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed