Kuidas ehitada seina?

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Kelli
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kuidas ehitada seina?

Lugemata postitus Postitas Kelli »

Tere!

Nii. Ma pole varem ehitusega kokku puutunud. Aga korter kus elan on suht ligadi-logadi. Seega hakkasin kodus remonti tegema... Algus oli lihtne. Kakkusin vana tapeedi maha.. 11 kihti.. tore oli ja siis lõhkusin välja kapi mis oli ehitatud kahe toa vahele... Nüüd aga tekkis probleem. Kuidas ehitada sinna asemele uus sein. Totter küsimus, tean. Olen näinud kuidas metallkarkassiga pannakse kipsi.. aga seda pandi teise seina külge. Mul on aga auk toas. :? Kas äkki keegi oskaks selgitada töökäiku nii põhjalikult, et ma sellega hakkama ka saaksin? Ja kas on üldse võimalik, et üks neiu sellega üksi hakkama saab?

Suured tänud
Kelli
tcumen
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 5 korda

Re: Kuidas ehitada seina?

Lugemata postitus Postitas tcumen »

Pealehakkamist tundub neiul olevat. :good:
Miskit juhatust saad ehk siit:
http://www.knauf.ee/?id=3940
http://www.gyproc.ee/ee/Paigaldamine/Vaheseinad/
Kelli
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Aitäh viidete eest. Hommikul vaatan üle ja loodetavasti saan ikka hakkama :) Öeldakse ju, et remont pole raketiteadus.
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

mis mõõtudega see auk seal on? ja millest on tehtud augu servad (ehk siis see sein, kus auk on?). põhimõtteliselt on võimalik ka variant, kus ehitad augu sisse puidust karkassi (noh, nagu ukse- või aknalengi), selle vahele siis soojustusvill ja selle peale siis kahelt poolt metallist mütsprofiil (ca 60 cm sammuga) ja selle külge juba kips. või laudis. või osb. või vineer. - mis aga meeldib. mu meelest on selline konstrui lihtsam teha + ka tugevam, kui seda spetsiaalset kipsikarkassi kasutades (pole siis karkassitange vaja ega midagi)
Kelli
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Aitäh kõigile. Sein on juba valmis. Ise ma seda muidugi siiski ei teinud..
Vasta