liistud sauna
saunad, santehnika, boilerid jne
-
- külaline
liistud sauna
Lugemata postitus Postitas janno »
tere
keegi oskab öelda, kust leiab sauna haavapuust liiste. olen käind juba mitmes suures ehituspoes ja kuskil pole midagi pakkuda.
keegi oskab öelda, kust leiab sauna haavapuust liiste. olen käind juba mitmes suures ehituspoes ja kuskil pole midagi pakkuda.
-
- külaline
Re: liistud sauna
Lugemata postitus Postitas teet »
Tartus saab Turu tn. Puuhall ist ja Varletoni Saunapoest - E- Kaubamajast
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas cracca »
Kui tead Estpakki või vana nimega Kaare tee ehitusmaterjali poodi, siis selle ja raudtee vahel on Höövelliiist sain nii haaba, tamme kui leppa.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
olen nüüd juba mingi 5-6 ehitus-ja puidupoodi läbi käind. igal pool on ainult kitsad( 20x20) sisenurga liistud müügil. vaja oleks vähemalt 30x30, kui üldse sellist tüüpi. oskab keegi mõnda kohta öelda, kus tehakse tellmuse järgi liiste.
igal pool aint tavalised sisenurgalisitud. samas igalpool kus ma sauna viimistluse kohta olen uurinud ja lugenud, et saunas peaks olema selline liist, mis kinnitub ainult lakke, et jääks õhuvahe sisse seina ja liistu vahele, et õhk läbi käiks. selliseid liiste pole veel kuskil näind
kui panna siis nt tavaline sisenurgaliist lae ja seina ühenduskohta, kas siis selline asi on mõtekas, et väiksed augud( 5mm nt) liistust läbi puurida et õhk hakkaks sealt kaudu käima.
igal pool aint tavalised sisenurgalisitud. samas igalpool kus ma sauna viimistluse kohta olen uurinud ja lugenud, et saunas peaks olema selline liist, mis kinnitub ainult lakke, et jääks õhuvahe sisse seina ja liistu vahele, et õhk läbi käiks. selliseid liiste pole veel kuskil näind

kui panna siis nt tavaline sisenurgaliist lae ja seina ühenduskohta, kas siis selline asi on mõtekas, et väiksed augud( 5mm nt) liistust läbi puurida et õhk hakkaks sealt kaudu käima.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lihtsat 2*2 cm neljakandilist liistu ei müüda kusagil? Siis tuleb höövel osta 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas trumm »
mina panin selle sisenurgaliistu lihtsalt lakke - saab ju nii kinnitada, et jääb liistu ja seina vahele miski 1-1,5 cm. siis see foolium paistab, kui ninapidi uurima lähed, kuid enamasti ju nii ei vahi sinna lakke. samas üks mu sõber laskis lihtsalt ristkülikukujulise liistu lakke kinni seinast ca 1cm kaugusel ja ka näeb normaalne välja. lõppeks võib sinna ju ka välisnurgaliistu panna (lihtsam kinnitada, liistu külg on õhuke), lihtsalt paned seinast eemale ja ongi kõik
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit