Sisetööd

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
woldemar
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Sisetööd

Lugemata postitus Postitas woldemar »

Tere
Küsiksin targemate käest sisetööde hindasid. Tööd oleksid järgmised:
1. kipslae ehitus 135 m2,
2. fibo seina krohvimine 235 m2,
3. maalritööd 350 (millest 130 m2 oleks lage),
4. uste ja aknapalede viimistlus u 50 jooksvat meetrit,
5 vannitoa plaatimine (põrand u 15 m2, seinad u 12 m2)
6. põranda plaatimine u 50 m2
7. sauna ehitus ( laius 1,3 m pikkus 2,5 m kõrgus 2,5m)

Suured tänud kes oskavad ja viitsivad vastata :hello:
woldemar
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Sisetööd

Lugemata postitus Postitas woldemar »

Jäi lisamata, et maja asub Tallinnas.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

kas vaja tegijat ka?
werta
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas werta »

1. Kipslagi= 8100.-
2. Krohvimine = 18800.-
3. Maalritööd= Lagi 18200.- seinad 26400.-
4. Viimistlus = 9800.-
5. Vannituba = 5940.- ettevalmistus,niiskustõke, plaatimine+vuuk
6. Põranda plaat. = 7500.-
Isetean
külaline

Lugemata postitus Postitas Isetean »

werta kirjutas:1. Kipslagi= 8100.-
2. Krohvimine = 18800.-
4. Viimistlus = 9800.-
:shock: :shock:
saunames
külaline

Lugemata postitus Postitas saunames »

Sauna tegemise hind tuleks kuskil 7000kr ilma materjalidetta.
fullhouse
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas fullhouse »

leiliruumide ehitus 56695739 , mõned pildid http://nagi.ee/photos/fullhouse/
werta
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Isetean kirjutas:
2. Krohvimine = 18800.-
4. Viimistlus = 9800.-
Sa ära kisu minu pakkumist kontektist välja, vaid esita oma pakkumine !! :write:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

werta kirjutas:
Isetean kirjutas:
2. Krohvimine = 18800.-
4. Viimistlus = 9800.-
Sa ära kisu minu pakkumist kontektist välja, vaid esita oma pakkumine !! :write:
" KONTEKST " ist ei ole su teemat välja kiskund . Kui nii tundus-Sry.! Mõned sinu pakutud hinnad lihtsalt tunduvad absurdselt odavad. A. Kipslagi 60.- m2 .?????????????.. Mul kipsitööd algavad 120 -st m2. B. Vannituba koos kõikide ettevalmistustöödega 220 .- m2 ??? Mul algab hind 380.-st m2. Lisanduvad käibed. Ja mingisugust DIIL-i tegema ei pea.
Edu !
werta
Korralik postitaja
Korralik postitaja

To: Külaline"]

Minu poolt pakutud hind on isegi soolane, et seda tõstma hakata. Kuna plaatimise hind algab meil 150.-kr/m2
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Werta, oled kuidagi tagasihoidlik oma hinnapakkumistega, tundub ka kuidagi nadi see hinnapoliitika sul, kas sa ei oska oma tööd hinnata või pole lihtsalt midagi head su töö kohta öelda olnud!?
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
werta
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Manowar kirjutas:Werta, oled kuidagi tagasihoidlik oma hinnapakkumistega, tundub ka kuidagi nadi see hinnapoliitika sul, kas sa ei oska oma tööd hinnata või pole lihtsalt midagi head su töö kohta öelda olnud!?
See ehitusfoorus ei ole koht, kus oma hinnapoliitikat teisele peale suruda ja teisi solvata!
ken211
külaline

Lugemata postitus Postitas ken211 »

Kindlasti liigub ka soodsaid sossseppasid aga ehk on liikvel ka tegijaid kes teevad mõistliku hinnaga head tööd ning kindlustavad endale niimoodi kõva soovitajate seljataguse ning leiva lauale ka raskematel tulevikuaegadel.
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

Päris huvitav.
Ma tahtsin just sõna võtta, et isegi werta pakkumise järgi on töömehe hinnaks >2KEEK päevas aga siin on tegelasi, kes arvavad, et isegi see on kole vähe.
Võtame järjest.
Ma tõesti ei tea, mis need ettevalmistustööd on, mis on nii mahukad, et vaja kohe eraldi välja tuua. Endale tehes tõmbasin lihtsalt tolmu ära ja oligi kõik. Poole tunni töö. Kui aluspind pole piisavalt tasane, et plaatida, siis see pole enam ettevalmistustööd vaid krohvimine/tasandussegu valamine.
Niiskustõke - esimese päeva hommikul 2 tundi, sama päeva õhtul teine kiht 2 tundi. Vahepeal saab panna seda 50m2 põrandat.
Teisel päeval peaks olema kuiv ja kui pole mingi eriline sopilisus, siis päevaga 27m2 panna... on seda nii palju?
Kolmandal päeval jätkad 50m2 põranda panemist (ja kui ei jõudnud vannituba lõpuni, siis lõpetad ära). Neljandal päeval lõpetad põranda panemise. Viies päev puhkad. Kuuendal vuugid vannitoa ja põranda.
5 päeva tööd, hind kokku 13,5K. On vähe?
Loomulikult sõltub materjalist ja ruumide kujust jms. aga keskmise ruumi järgi võttes peaks sedasi saama teha küll.
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
Isetean
külaline

2korda2 kirjutas:Päris huvitav.
Ma tahtsin just sõna võtta, et isegi werta pakkumise järgi on töömehe hinnaks >2KEEK päevas aga siin on tegelasi, kes arvavad, et isegi see on kole vähe.
Võtame järjest.
Ma tõesti ei tea, mis need ettevalmistustööd on, mis on nii mahukad, et vaja kohe eraldi välja tuua. Endale tehes tõmbasin lihtsalt tolmu ära ja oligi kõik. Poole tunni töö. Kui aluspind pole piisavalt tasane, et plaatida, siis see pole enam ettevalmistustööd vaid krohvimine/tasandussegu valamine.
Niiskustõke - esimese päeva hommikul 2 tundi, sama päeva õhtul teine kiht 2 tundi. Vahepeal saab panna seda 50m2 põrandat.
Teisel päeval peaks olema kuiv ja kui pole mingi eriline sopilisus, siis päevaga 27m2 panna... on seda nii palju?
Kolmandal päeval jätkad 50m2 põranda panemist (ja kui ei jõudnud vannituba lõpuni, siis lõpetad ära). Neljandal päeval lõpetad põranda panemise. Viies päev puhkad. Kuuendal vuugid vannitoa ja põranda.
Loomulikult sõltub materjalist ja ruumide kujust jms. aga keskmise ruumi järgi võttes peaks sedasi saama teha küll.
Jah ja nagu ikka on kõike teadja "2korda2 " kohe platsis kui teemaks tööhind. Ei ole kõik nii roosa.Aga noh ,egas sulle seda keegi selgeks ei tee.Olen sellest juba aru saanud.Aga palun lõpeta oma lambajutt ükskord ära. Sinu teooria järgi on siis enamus plaatijaid emba-kumba, kas rikkurid või siis laisad. :banghead:
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru

werta kirjutas:
Manowar kirjutas:Werta, oled kuidagi tagasihoidlik oma hinnapakkumistega, tundub ka kuidagi nadi see hinnapoliitika sul, kas sa ei oska oma tööd hinnata või pole lihtsalt midagi head su töö kohta öelda olnud!?
See ehitusfoorus ei ole koht, kus oma hinnapoliitikat teisele peale suruda ja teisi solvata!
Keegi pole sulle oma hinnapoliitikat peale surunud, lase edasi! Solvamise koha pealt nii palju, et kui see sinu pihta ei käi, siis ei peaks sa ennast kuidagi puudutanua tundma.
...ja kui teil plaatimise hind algab 150.-/m2, siis tean ühte plaatijat, kes sellise jutu eest sul juba üle kurgi tõmbaks! :D
Viimati muutis Manowar, 04 Juul 2008, 18:26, muudetud 2 korda kokku.
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru

Võtame järjest.
Teoorias oled tugev, kas ka praktikas!?
Võin ka rääkida, et suudan krohvida 500m2 seinapinnaga maja nädalaga ära, üksi, esimesel päeval teen ettevalmistustööd, puhastan seinad torakatest, teisel päeval paigaldan aknapõsed, kolmandal, neljandal, viiendal, krohvin ja koristan laga ära, kuuendal päeval juba tulen oma 50 000.- järele :yahoo:
Põhimõtteiselt on see reaalne, ainult 1 viga on asjal, keegi ei võtaks minu poolt sellisel kujul tehtud tööd vastu!
Viimati muutis Manowar, 04 Juul 2008, 18:35, muudetud 3 korda kokku.
Viimistlus Duo OÜ
viimistlusduo@gmail.com
53425657
2korda2
-

manowar, plaatimine pole minu eriala, küll sain eelmisel aastal oma majas ~85m2 (vannituba, wc, köögipõrand, esikupõrand, sauna eesruumi põrand, pesuruum) kõik ise plaaditud. Tegin ma tööd enamasti õhtuti pärast põhitööd.
9m2 vannitoa kohta (seinapinda 26m2, põrandat 9m2) võin siiski öelda - kolm päeva plaatimiseks: esimesel sein pea rinnuni, teisel sein pea laeni ja kolmandal seina lõpetus ja põrand. Seejuures olid kõik päevad suhteliselt lühikesed - ei jõua pikka päeva teha. Enne seda niiskustõke täpselt nagu enne kirjutasin - hommikul ja õhtul. Veel 1 lühike päev kulus vuukimisele. Minul seega 5 päeva, millest ükski polnud 8 tundi (kokku kindlasti alla 30 tunni tööd).
Millegipärast on minu väga konkreetse ajakava peale ikka ja jälle kirujad platsis, kes aga kunagi ei too välja konkreetselt, milline osa minu pakutud tööplaanist ei päde. Millega siis hakkama ei saada?

Muide, minu kolleeg Tartus lasi endale sel suvel teha vannitoa ühel vene rahvusest vanemal meesterahval. Töö oli 5+, kui ma aga ruutmeetri hinna ütlen (ok, tegemist oli eraisiku musta hinnaga), siis tuleks siin tatti ojadena. Niipalju siiski, et oleks ma eelmisel aastal selle mehe numbrit teadnud, poleks ise vaeva näinud.
-------
Isetean
külaline

Üks mu tuttavatest lasi väimehel ( kes olevat Soomes kõva plaatija olnud ) uue välistrepi ära plaatida ja muidugi tasuta.Tööga valmis saadud ,kutsus ta mind üle vaatama ,et noh tule vaata kui tubli väimees ja kui ruttu tegi. Ma pidin p.....li kukkuma kui seda soperdist nägin .Vuugid sinka- sonka.Absoluutselt laines ja sinka sonka.Pooled plaadid kõmisesid ja lahtised. Peale minu kriitikat hakkas ta isegi aru saama et asi ikka jama ,materjal rikutud ja nüüd tuleb ikkagi spets kutsuda. Loo moraal : Sina 2korda2 võisid ju selle plaatimise ära teha ja oled õnnelik et sellega hakkama said .Aga sa ei pruugi oma tehtud vigasi tunnistada ( lihtsalt ei näe.käib ju küll ) .Oleks selle samasuguse töö aga ära teinud palgaline,küll sa vigu oleks taga ajanud ja leidnudki.
Mis puutub sellesse vanemasse vene soost härrasse,kes plaadib siis egas pensionäärid ei ajagi suurt raha taga.Tal hää meel kui veitsagi pensile lisa tuleb.Ja mis tal sääl kodon vanamuti lora kuulata.Ma tunnen päris mitut sellist pottseppa-kaminameistrit ja elektriku.
Tegelikult jah , hinna määrab ikka töömehe vajadused.Ütlen ausalt. Pean firmat.Mul peres 2 autot liisingus.Kasvatan kahte tütart,üks lõpetas kooli ( üheksanda.).Uus maja .Selge see et pangalaenuga. Nii et väljaminekuid :good: Mina lihtsalt ei saa endale lubada 150.- m2 plaatimist või 60.- m2 kipslage ehitada. ;) Ei mängi välja. Pean arvestama et pere söönud ,maksud makstud ja töömehed rahul. Mis meil siin Eestis siis on? Toit kallis,bens kallis ...jne.Kõik kallid. Aga vot ehitaja peab odav olema jah. Ei pea :hello:
2korda2
-

isetean,
ma ei leia, et tellijad peaksid kinni maksma ehitajate buumi ajal saadud sissetuleku pealt püstitatud elustandardi hoidmise. Buum sai läbi ja kui sissetulekud enam ei luba, siis tuleb väljaminekuid piirama hakata. Vabal turul ei toimi põhimõte "mul on kodulaen ja mitu liisingut, seega ongi minu tunnihinne selline".
Mis puudutab minu plaatimise kvaliteeti - jah, oleks ma tööd tellinud, oleks loomulikult eeldanud paremat kvaliteeti (või mis põhjus peaks üldse olema spetsialisti palkamisel olukorras, kus ka ise saaks töid teha?). Pmst sai kehvasti tehtud 1 koht - pesuruumi põrand,kus kalded ei saanud hästi. Samas oleks ma eeldanud, et spetsialist ei hakka alustuseks katsetama, kuidas ja milles segu segada, kui paks peaks segu olema või kuidaspidi kammiga tõmmates parem saab. Oleks elementaarne eeldada, et spetsialist teeb parema kvaliteediga tööd kiiremini, kui mina vaikselt nokitsedes.
Endiselt ei saanud ma targemaks, milline osa minu poolt toodud konkreetsest tööde plaanist ei päde? Pole mõtet hakata jahuma vanalinna ärklikorruste sopilisusest - pakkumine on keskmisele pinnale (aluspind on piisavalt sile, vannitoas on 4 seina ja 2 ava jne). Aga paluks põhjendused mulle PS-i, see teema on siiski pakkumiste ja tegijate leidmiseks.
-------
To Isetean
külaline

Lugemata postitus Postitas To Isetean »

Paraku praegusel ajal su laenud-liisingud kedagi ei huvita.TÜ ühika ehitusel saavad plaatijad 90(loe üheksakümmend) eek ruudust.Väikesed peldikud ja pesuruumid.
Isetean
külaline

To Isetean kirjutas:Paraku praegusel ajal su laenud-liisingud kedagi ei huvita.TÜ ühika ehitusel saavad plaatijad 90(loe üheksakümmend) eek ruudust.Väikesed peldikud ja pesuruumid.
....ja see ei peagi kedagi teist huvitama,peale minu ja mu pere. :wink: Tööd jätkub,hindu pole alla lasknud ja seisakuid ei näe.
Soovin sama teilegi :wave:

Ju siis nende mökude endi viga ,et neid mujal ei taheta 90.-m2 :doh:
aaste
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas aaste »

Arvesta maksud, firma kasum ja igasugused fondid ka juurde kui maksad 90-100 eek tunnis neto, ja mina isiklikult maksan lisaks kütteraha, kui peab linnast välja sõitma.
Võtame järjest.
Alati on lahendus
2korda2
-

Ei ole kohustuslikke "igasuguseid fonde". Kui tööandja tahab oma lõbuks mingeid suvalisi fonde koguda, siis on see tema probleem.
Palgakalkulaator ütleb kenasti: kui neto on 100EEK/tund, siis kuu peale taandades (keskmises kuus on 168 töötundi) saab ettevõtte kogukuluks 28 285,50 kr. Jagame selle kenasti 21 tööpäeva peale ja saame tulemuseks ca 1350 krooni. See on 100eek/tunnis töömehe kogukulu päevas. Kui suur on selle mehe peale minev lisakulu töövahendite ja administreerimise pealt? Kui see on üle 500 krooni päevas, siis soovitan küll oma äriplaan üle vaadata.
Minule tundub põhiprobleemina ikkagi see, et lihtsalt hinnatakse jõhkralt tööde mahtusid üle. Kui tegelikult tasustatava aja sees ka tööd tehtaks, siis saaks märksa odavamalt asjad valmis. Buumi ajal tekkis terve armee igasugu vahendajaid, kes olid leidnud endale 2-3 neegrit, kes töö ära tegid. Samal ajal kujutasid need vahendajad endale ette, et selle 2-3 mehe vahendamisega peaks nemad ka rikkaks saama. Ega ikka saa küll.
-------
aaste
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas aaste »

Jah täiesti õigus on sinul. Plaatimisega võib rikkaks saada, kui see sul nii hästi välja tuleb siis anna aga minna ca70 krooni ruut kui see just palju ei ole. Sinu loogika järgi on see just õige hind.
Alati on lahendus
Vasta