Plastvooder

Siia ei postita tööpakkumisi ega otsimisi!
vooderplast
külaline

Plastvooder

Lugemata postitus Postitas vooderplast »

Paigaldasime majale plastikvoodri üle 10 aasta tagasi.
Algul oli see ilus.
Aga siis hakkas sammalduma- eriti põhjapoole külg.
Võrreldes muru sees oleva samblaga on plastvoodril olev sammal õhuke ( 0,5mm) ja hirmkõvasti seina küljes kinni.

Puhastusfirmadega nõu pidades saime teada et survepesuriga seda puhtaks ei saa. Puhastusfirmad oleksid tulnud ja nuustikuga pesnud ja lapiga kuivatanud seda voodrit.
Nüüd siis oleme seda ise teinud. Ikka käsnaga ja pesuvahendiga.
Aga ära tüütab iga aasta voodrit pesta, kusjuures ikka hakkab sammalduma

Kas kellegil on kogemusi kuidas kaitsa plastvoodrit sammaldusmise eest.
Või kuidas vähemalt aeglustada sammaldumise protsessi.
Tänud :-)
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Re: Plastvooder

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

Mul vanematel ka plastvooder majal paigaldtaud ca 10.a. tagasi, aga sammaldumisprobleeme pole, kuigi näiteks muru seal samas sammaldub. Nemad ei ole küll üle paari korra voodrit pesnud, määrdub pigem korstnast tuleva tahma tõttu. Pesid soojavee ja Fairyga.

Aga samblakasvuks on ju mingit orgaanikat vist vaja.... Äkki niidate muruniitjaga nii, et muru lendab vastu voodrit või siis räästast pritsib mulda vastu seina või...
aaste
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas aaste »

Kas tegu on puitmajaga?
Kui jah siis ma julgen arvata, et puidul on mädanik sees ja see võib olla põhjuseks miks vooder sammaldub. Kas seda voodrit on värvitud, kui jah siis võib olla variant, et enne värvimist ei ole aluspinda puhastatud. Muruniitmisega muru vastu seina puistates võib olla kõige probleem. Kui on võimalik vaadata voodritaha, et voodit ära ei lõhuks siis sooviks alusseina kirjeldust.
Aga ma võin ka eksida!!!
Alati on lahendus
villu157
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas villu157 »

aaste kirjutas:Kas seda voodrit on värvitud, kui jah siis võib olla variant, et enne värvimist ei ole aluspinda puhastatud. Muruniitmisega muru vastu seina puistates võib olla kõige probleem.
Plastik voodrit värvida ? :shock: Sellist asja on kuskil tehtud?
aaste
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas aaste »

Plastik voodrit värvida ? :shock: Sellist asja on kuskil tehtud?[/quote]

See oli vist minu küsimus? Aga miks imestada :shock: , kas tõesti arvad, et inimesed ei ole oma maja plastikvoodreid värvinud, või sa tunned kõiki inimesi kel majal plastikvooder? Loomulikult ei ole seda vaja teha aga inimesi on igasuguseid. Aga villu157 palun avalda oma arvamust kuidas vooder sammaldub!
Alati on lahendus
Vasta