seina soojustamine seestpoolt
-
- külaline
seina soojustamine seestpoolt
Lugemata postitus Postitas soprani »
Re: seina soojustamine seestpoolt
Lugemata postitus Postitas Silwer »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ohhooo »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
ja mis sinu nime all peaks olema ? " MÖLALÕUG " ?ohhooo kirjutas:Huvitav oleks teada mida tähendavad need tiitlid seal registreeritud nime all? Silwer sinu nime all EI TOHIKS kindlasti kasutada sõna ehitusspets!
-
- külaline
-
- külaline
Ei tundnud end kohe kuidagi puudutatuna kuna olen keegi kolmas osapool.Mulle lihtsalt jääb arusaamatuks ,et miks mõni mees käib siin foorumis ainult aasimas Kui oled nii tark et tead miks seda vahtu sinna seinavahele lasta ei või siis palun lao ka põhjendused lagedale.Mida sa niisama plõksid ! " Rumala "peaga antud loll nõuohhooo kirjutas:Eksid sõbrake , eksid... Minu küsimus oli igati asjakohane ja õigustatud.Anda oma rumala peaga nii lolli nõu on suisa kuritahtlik ja lugedes veel et tegu on "ehitusspetsiga"-no sorry. Kui tundsid end kuidagi puudutatuna siis on kõik hästi -kui ikka kindlalt ei tea mida soovitad siis hoia oma MÖLALÕUAD koos!

-
- külaline
Nõu ei hakanud andma kuna antud situatsioonis lihtsalt ei olegi võimalik head nõu anda-ideaalis peaks lisasoojustuse paigaldama siiski välja mis aga tähendaks et fassaad tuleb lammutada ja hiljem ilmselt jääb sokkel juba liiga kitsaks et paigaldada uus kivi vooder mis peab kindlasti olema tuulutus vahega!
-
- külaline
Kallis külaline (kes sa ei ole Silwer) Jagan täielikult sinu muret minusuguste mölalõugade pärast kes risustavad foorume ja kommenteerivad teiste arvamusi-olgu see siis õige või vale. Luban edaspidi olla vähem kriitiline ja teen ükskõikse näo kui kellegile antakse VÄGA halba nõu. Peaasi et ma enam sinusuguseid õrnahingelisi inimesi kuidagi ei häiriks...
Ahjaa muuseas sinagi ei ole päris puhas poiss-ei tulnud sult ridagi mis oleks siia postitatud probleemi aidanud lahendada, hakkasid hoopis minu kirjutatud rõvedusi kommenteerima

-
- külaline
Tere ! Ärme ajame teemat nüüd isiklikuks,eks.Ei saanud probleemile lahendust anda kuna ei tea seda isegi .Aga teema minu jaokski aktualne ja seega oleksin samuti tahtnud vastust,mitte niisama lora. Olen nõus sellega kui kellelegi ikka halba nõu antakse siis tuleb sellele ikka reageerida.Aga reageeringule peaks ka seletus olema ( miks ja kuidas tuleb -peab tegema ) .ohhooo kirjutas:Personaalselt külalisele!!!
Kallis külaline (kes sa ei ole Silwer) Jagan täielikult sinu muret minusuguste mölalõugade pärast kes risustavad foorume ja kommenteerivad teiste arvamusi-olgu see siis õige või vale. Luban edaspidi olla vähem kriitiline ja teen ükskõikse näo kui kellegile antakse VÄGA halba nõu. Peaasi et ma enam sinusuguseid õrnahingelisi inimesi kuidagi ei häiriks...
Ahjaa muuseas sinagi ei ole päris puhas poiss-ei tulnud sult ridagi mis oleks siia postitatud probleemi aidanud lahendada, hakkasid hoopis minu kirjutatud rõvedusi kommenteerima

Umbes aasta tagasi näitas "Nurgakivi"-s kuidas seda vahtu sinna seina seinavahele lasti ja kommentaarid olid tipp-topp.Nii võib ja tulemus saab hää. Sina väidad vastupidist.Põhjenda palun

Lugemata postitus Postitas Silwer »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Onu Uno »
Väga väärt kraam, aga Eestis ei müüda, pead Helsingisse ise järele minema. Mina nt käisin. Puukeskus Eestis küll müüb, aga siis pead piisavalt suure (nende mõistes ilmselt) koguse tellima, et nad suvatseks selle Soomest kohale tirida.
-
- külaline
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid