pahtliprits----tööjõudlus
-
- külaline
Re: pahtliprits----tööjõudlus
Lugemata postitus Postitas ENTU »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Lembo »
WFT siis see nüüd oli.ENTU kirjutas:Oh poiss,sa oled veel väga kaugel mõistmisest ,mis on maalritöö,oled jäänud lihtviimistlejaks,alias võõbaks.
Poiss ei ole ma enam ammu ja võõbaks ka end ei pea.Võõbad on minu arust ikka sellised käkerdajad,kes vaheldumisi lauspahtlit ja krunti peale rullivad ja veel miskised vene mutid-kas noored või vanad,tulemuses erilist vahet ei ole-kellest jäävad objektile täis situtud värvipurgid,suitsukonide hunnikud ja räige sõim kõigi ja kõige aadressil.
Oman suht kriitilist meelt nii enda kui teiste töö tulemuse suhtes.Ja olen endale eesmärgiks seadnud teha kõrge kvaliteediga maalritööd(kindlasti palju paremini kui RYL2000 1.klassi järgi).Ja olen selle ka saavutanud enda jaoks.Ise olen täiesti rahul,kuigi kindlasti saab veel paremini teha,ei vaidle vastu.Samas julgen suht rahulikult enda kohta väita,et olen eestis üks parema jäljega tegijaid.Kui ei usu või tundub liiga bravuurikas kellegile-see on juba teie probleem.Põhimõtteliselt võtan iga päeva niimoodi,et ilmselt on täna midagi head tulemas ja kindlasti ka midagi õpetlikku.
Ja maaler25 täitsa õigus,pole mõtet oma päevi-öid siin teiega vaidlemisega sisustada,olete harjunud käsitsi tegema ja kõike mis uudne-lihtsalt pelgate.Ja tõesti on hea,kui oma harjunud radu edasi käite ja sellest rõõmu tunnete.
Muidugi oleks veel tore,kui kod ENTU annaks teada,et mis siis tema arust võõbat maalarist eristab.Kena oleks kohe,kui veidi pikemalt defineeriks seda seisundit,milles härra arvab end olevat.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ENTU »
-
- külaline
to :Lembo
Lugemata postitus Postitas stockholmist »
[/color]Lembo kirjutas:ENTU kirjutas:Oh poiss,sa oled veel väga kaugel mõistmisest ,mis on maalritöö,oled jäänud lihtviimistlejaks,alias võõbaks.
Samas julgen suht rahulikult enda kohta väita,et olen eestis üks parema jäljega tegijaid.Kui ei usu või tundub liiga bravuurikas kellegile-see on juba teie probleem.Põhimõtteliselt võtan iga päeva niimoodi,et ilmselt on täna midagi head tulemas ja kindlasti ka midagi õpetlikku.//
Tere Lembo, olen Sthlm tegutsev maaler. Häid maalreid on siinpool ka hädasti vaja. Kui tahad Rootsi töökogemust, anna mulle teada. Laiendad oma silmaringi, saad uusi töövôtteid teada, näed tingimusi kus rootsi maalrid töötavad jne. Kui sul on firma, saad isegi ostujôulisi kundesid. Oleks huvitav sinuga natuke vestelda. Kui arvad, et vôid kasu saada minuga kontaktist, anna teada. Ma jätan siis oma meili.
Edu
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Lembo »
Ehk siis jätad oma meili.Miski nädala võiks tõepoolest veidi ennast Rootsimaal tuulutada.Pisike töökümblus ei tee kunagi paha.Praktiseeriks oma inglishit natuke,kui saab,hakkab teine juba päris rooste minema.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas rootsist »
tom_est@canada.comLembo kirjutas:Tänan tähelepaneku eest.
Ehk siis jätad oma meili.Miski nädala võiks tõepoolest veidi ennast Rootsimaal tuulutada.Pisike töökümblus ei tee kunagi paha.Praktiseeriks oma inglishit natuke,kui saab,hakkab teine juba päris rooste minema.
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- külaline
to:manowar
Lugemata postitus Postitas rootsist »
2007 1kvartal Rootsi riigis keskm maalri töötasu 148,7 SEK ( ca 14 euri). brutotasu, siis ca 30 % tulumaksu maha. Stockholmis natuke kôrgem.Manowar kirjutas:Klge, ega Rootsis mitte tunnipalk ei ole? Miskine 130-140SEK/tund, kindlasti mitte rohkem, tükitööga teenib siin ikka paremini, keele pärast ainuüksi sinna küll ei tasu minna, aga eks nende tunnitasuda osas võib erandeid olla!
allikas: ametuyhingu kodukas:http://www.malarettan.se/statistik/index.htm
Paljud tublimad maalrid lähevad tûkitööle ûle, siis saab teenida paremini. Samas langeb kvaliteet.
Taanis & Norras on muidugi kôrgemad palgad. Taanis näiteks töönädal 37,5 t pikk. mis on muidugi hää...
Muideks klient ostab maalrit 47euri/tunnis(koos mat.)+ moms(käibemaks)25!!! See hind ju magusam...
Edu
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas maaler rootsist »
To.maaler25maaler25 kirjutas:Uskmatud ei taha uskuda Lembo, aga kui nüüd veidi järele mõelda, siis oleks parem, kui teatud seltskond paneks samat viisi edasi. Eks ole ju hea, et nad kuskil sama ruutmeetri hinna eest oma kunsti teevad. Mina teen tööd. Ma pakun, et omal ajal oli ka iga endast lugupidav talumees hobustega sinasõber või ajas vagu sisse suisa enda jõul. Traktorite tööd tehti maha kuna endal puudus võimalus. Aga ajad muutuvad ja tulevikus loodetavasti suudetakse ka korralikud lihvimismasinad teha. Ma ei pea endiselt mõistlikuks käsitsi lihvimist.
Nii ta on, et suundume rohkem ja rohkem produktsiooni poole. Rohkem masinaid ja tehases tehtavaid pool/täis fabrikaate. Siin Rootsis on efektiivsuse/produktiivsuses eestist palju kaugemale ette jôutud. Ma ei teagi kas kunagi jôutakse samale tasemele.
Prodel ka masinatega lihtsam. Ma ise kasutan samuti niipalju masinaid kui vôimalik ja niipalju kui vajalik.
samas leidub alati kliente, kes hindavad ja maksavad kallist käsitööd. Me olemegi ju esmalt teenust pakkuvad käsitöölised.
Edu
Lugemata postitus Postitas lennin »
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid