kanalisatsiooni hais vannitoas

saunad, santehnika, boilerid jne
stinker
külaline

kanalisatsiooni hais vannitoas

Lugemata postitus Postitas stinker »

Pealkiri ütleb juba palju ära. Asi siis selles, et vannitoas on mul kraanikauss, wc pott ja dussinurk (viimane on plaaditud põrandaga, st ilma tavapäraste plastikust aluseta). Äravool on neil kõigil ühine, st kui näiteks kraanist vesi jookseb, siis dussi äravoolu trapist (vist nimetatakse seda nii?) on vee voolamist kuulda. Jamaks kisub aga asi siis kui ise kuskilt vett ei lase, aga kuulda on ikka, et miski vuliseb mööda. Ühesõnaga, liigub samas torus ka mõne teise korteri solk ja see raip ajab jube rõvedat haisu välja. Vahest hommikul WC-sse minnes on selline tunne, et paneks ühe ropsi kõigepealt ja alles siis saab oma toimetusi teha. Mis võimalused mul on? Majas on kortereid veel 6, kui ka teaksin kelle kanalisatsioon minu dussinurga alt läbi jookseb, oleks ikka suht raske midagi teha. Torusid puhastada proovisin, ka ei aidanud, kuna probleem tundub olema torus enne mind mitte peale. Või saaks äkki dussi põrandasse panna mingi asja, mis vee ära juhib, aga haisu üles ei lase? Olgu veel mainitud, et tegemist on üürikorteriga, mis tähendab, et suuremahulised ümberehitustööd on välistatud.
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 3 korda

Re: kanalisatsiooni hais vannitoas

Lugemata postitus Postitas KõikOnRahul »

Esimene mõte oli,et paigaldatud on odav ilma haisulukuta trapp.
tcumen
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas tcumen »

Osale trappidest, kui mitte kõigile, saab panna klapiga sisu. Vähemalt mul on selline. :good: Vaata äravooluresti alt, kas sisu on väljavõetav.
Viimati muutis tcumen, 09 Mai 2008, 20:26, muudetud 1 kord kokku.
virgor
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas virgor »

Üks võimalustest on ,kui sul on põrandaküte ja vale trapp siis sealt haisulukust aurab vesi ära kui harva sinna vett lasta.Kui ikka trapist tuleb haisu on ikka trapi viga.Need naabrid ei loe ju siin midagi.
Ahjud,pliidid,kaminad
www.hot.ee/kaminad
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Reviis on maja all kusagil lahti,sellest on kanalisatsiooni torustikus hea tuulutus ning ta surub vee valja.Halbu ja hдid trrappe ei ole ,on vaid lihtsalt trapp.Viga on maja all.
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

ei tea. mul küll aitab, kui trappi vett lasta (vahel kipub ära kuivama)
sebastian
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas sebastian »

Mul oli selline juhus, et kanalisatsiooni tuulutus oli umbes, ning iga kord kui vett WC lasin, imes vannitoa trapist veidi vett kaasa, niikaua kui see kuivaks jäi ja haisema hakkas... Haisu likvideerimiseks aitas vee kallamine trappi. Probleemi tervikuna likvideeris tuulutustoru lahtitorkimine.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Olukorrad on ju igal pool erinevad,ei pea siis alati tuulutustoru lahti torkima.Voib ka sifooni polvikule auk sisse teha et ohk valja lasta
Stinker
külaline

Lugemata postitus Postitas Stinker »

Uurisin oma trappi. Resti all on miski plastik jublakas ja siis juba hakkabki toru pihta. Tundub, et mul pole see vahetatav variant, kuhu saab haisulukuga sisu panna. Riputaks selguse mõttes pildi ka, aga ei mõista kuidas seda teha..
tcumen
Ehitusspets
Ehitusspets

Stinker kirjutas: Riputaks selguse mõttes pildi ka, aga ei mõista kuidas seda teha..
Riputa kas kodulehele või kusagile netti üles. Siia copid lingi pildile.
stinker
külaline

Lugemata postitus Postitas stinker »

http://www.fotod.ee/anonymous/image/e05 ... de4b64.jpg
http://www.fotod.ee/anonymous/image/67b ... a7a802.jpg

mida arvate sellisest variandist? kas jäängi stinkeriks või on lootust haisust vabaneda?
villu157
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas villu157 »

Pane haisulukk sinna põrandas olevasse auku ja asi korras.
Midagi sellist.
Pilt
Viimati muutis villu157, 16 Mai 2008, 11:43, muudetud 2 korda kokku.
Stinker
külaline

Lugemata postitus Postitas Stinker »

Mis tootja haisulukk selle pildi peal on? Käisin oma pildiga Ehituse ABC-s ja K-Rautas, kummagil pole eraldi sellist sisu. ABC tibi oli veendunud, et ainus võimalus on mul kogu praegune trapp ära vahetada, st välja lõhkuda ja uus panna :(
tcumen
Ehitusspets
Ehitusspets

Üks moodus, millest olen kuulnud: panna sinna sisse sobiva mõõduga pall, selline mis torusse ei mahu, aga trapis sees liikuma mahuks. Tühjal trapil paneb toruaugu kinni, vesi aga kergitab palli ja pääseb voolama.
Viimati muutis tcumen, 16 Mai 2008, 16:06, muudetud 1 kord kokku.
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Kui pääsed hiljem altpoolt kanalisatsioonitorule ligi ja on ruumi, saab sinna ka täiendava vesiluku teha. Ma omale tegin niimoodi, sest põrandakütte tõttu oleks tekkinud oht vähese saunaskäimise tõttu oht trapist vee ära kuivamiseks. Nüüd on topelt turvatud.
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

mul tuttaval oli sama häda ja ta lõikas enda trapile roostevabast paksust plekist kaane peale. s.t. tõstab resti sealt pealt ära ja paneb kaane eale ja kui duši alla minnakse, siis paneb kaane asemele resti. eks ta tülikas on, aga haisu hoiab ära. kaanele tegi allapoole silikoonist "servad" ka, mis nö töötavad tihendina.
Craca
külaline

Lugemata postitus Postitas Craca »

Kui te seda pildil olevat junni lähemalt vaatate siis tegelikult ongi tegemist haisulukuga. Lihtsalt temaga on ilmselt vähe jõhkralt ringi käidud. Peenem sisemine toru peab minema põrandas oleva ava sisse kuni kolme piirajani mida pildil näeme. Kuppel on tegelt ujuk mis selle haisu kinni peab pidama. Nende kahe osa baasil toimibki haisulukk. Vene ajal olid niisugused katuse trapid, Vähemalt toimisid samal põhimõttel.
Craca
külaline

Lugemata postitus Postitas Craca »

Vabandust kohe ei tabanud ära. Ilmselt on selle peenema toru ja põrandas oleva piirajatega toru vahe ebatihe, elik vesi imbub sealt vahelt vaikselt kanalisse ja lukustus lakkab töötamast. Ilmselt on sisemine toru kupli küljes kinni, seega kuivata nii põrandas oleva toru kui ülemise toru pinnad korralikult, võta korraliku silikooni tõmba ülemise toru otsale ring peale ja vaata, et ta alumisse korralikult ja tihedalt sisse läheb. Usun, et saad nii haisust lahti. Tasub proovida. Poetibi soovitus värk välja lõhkuda :shock: on eriti jabur. Aga niisugused nad on
ivar1
külaline

Lugemata postitus Postitas ivar1 »

Kõige lihtsam viis haisust lahti saada on kallata korra või paar nädalas 50 ml Liquazymi trappi. Liquazyme on reovee hooldusbakter, mis eemaldab haisud ja torustikus oleva orgaanika. Toode on keskkonnasõbralik. Kasutan ise seda köögis ja vannitoas, aitab ka ummistusi ära hoida, sest bakter hoiab torud koguaeg puhtana. Toodet saate tellida dagmar@zep.ee või helistage 58363135.
Vasta