Onninen

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Ylempealik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Onninen

Lugemata postitus Postitas Ylempealik »

Kuidas eraisik Onninenist paar pudinat osta saaks?
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 117 korda
On tänatud: 93 korda

Re: Onninen

Lugemata postitus Postitas Hiid »

mõtled välja mingi firma nime, kes võiks olla sealses andmebaasis. Lähed sinna, ütled selle, maksad kohapeal ja kaabid minema. Kui on hea firma, siis saad kõva ale ka veel
Urmas
autodidakt
On tänanud: 426 korda
On tänatud: 460 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Esiteks- osta parem Temust, kaup on sama, aga tunduvalt soodsam, teiseks- Temu ei küsi sinu käest ei PIN1 ega PIN2, kolmandaks on mul küsimus- miks peab ostma mingist x poest, kus mode Hiid soovituse järgi peab mingi seal müüdava toote ostmiseks valetama, neljandaks küsimus- kas su lapsevanem 1 või 2 üldse ei jälgi, millega sa arvutis/läpakas/ moblas tegeled ning viiendaks veel üks küsimus- kas oma selle teemaga tegemisega homseni ei saanud kannatada, sest minu teada homme on esmaspäev ja ka Onninenis tööpäev ja saaks hommikul helistada kasvõi Onnineni infotelefonile oma probleemile lahenduse leidmiseks.

OT. Mu mölin oli ajendatud sellest, et kuidas oleks teema algataja probleem lahenenud praegusel hetkel? Täna on pühapäev!

OT2. Mode Hiid soovitus kehtib ainult sel juhul kui sa ei soovi ostu kohta paberkandjal või e-meilile saadetud arvet.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Ylempealik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Täna töö käigus selgus nende pudinate vajadus ootamatult.
Netiotsinguga ei suutnud leida neid asju mujalt eraisikule või tavainimesele mõeldud poest saadaval.
Küsisin, et saada vastus kelleltki teadjamalt ning et äkki saab minna kohe homme hommikul neid asju ostma.

Mis on sinu sarkastilise vastuse point? Hakkas endal parem?
RaJy
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 67 korda
On tänatud: 85 korda

Lugemata postitus Postitas RaJy »

Kas peale Onnineni neid pudinaid tõesti keegi teine ei müü?
Ylempealik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Onnineni tootekoodid

Kui suudad leida need mõnest tavainimesele vabalt müüvast poest, kuhu saan kohe homme hommikul sisse marssida, siis kummardus maani ja olen vabatahtlikult nõus tunnistama, et olen netiotsingus saamatu.
Viimati muutis Ylempealik, 01 Juun 2026, 00:13, muudetud 1 kord kokku.
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 120 korda
On tänatud: 310 korda

Lugemata postitus Postitas ping »

Ylempealik kirjutas: 31 Mai 2026, 22:35 ....
Kui suudad leida need mõnest tavainimesele vabalt müüvast poest, kuhu saan kohe homme hommikul sisse marssida, siis kummardus maani ja olen vabatahtlikult nõus tunnistama, et olen netiotsingus saamatu.
Oleneb, et mis linnas asud.
Mina leidsin vajalikud jublakad siit: https://blg.ee/paigalduse-ja-remondi-komponendid/
Kaardimaksega oli probleem aga peotäis münte autos päästis päeva.
https://maps.app.goo.gl/i1QYUuEnYFCCQjbr8
:hello:
Õppefilosoofia paradoks - õpetamine on tühi töö ja vaimu närimine, sest lollile ei jää nagunii midagi külge, andekas õpilane saab aga kõik ise selgeks, kui on loodud tingimused arenemiseks.
Ylempealik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

ping kirjutas: 31 Mai 2026, 23:46
Ylempealik kirjutas: 31 Mai 2026, 22:35 ....
Oleneb, et mis linnas asud.
Mina leidsin vajalikud jublakad siit: https://blg.ee/paigalduse-ja-remondi-komponendid/
Kaardimaksega oli probleem aga peotäis münte autos päästis päeva.
https://maps.app.goo.gl/i1QYUuEnYFCCQjbr8
:hello:

Kudos!
Ja tunnistan oma saamatust.
Sellise ettevõtte lehele oma otsingutega sattuda ei suutnud
Vasta