Ja kus veel peaks tema koht olema? Las soojendab pliidi ees oma konte.
Parandasin kirjavea.
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ja kus veel peaks tema koht olema? Las soojendab pliidi ees oma konte.
Lugemata postitus Postitas m2itz »

Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Mis jutt see veel on? Pole nagu kuulnud, et keegi oleks mürgituse saanud viibides ruumis mille seinad on kaetud OSBga.madis64 kirjutas: 08 Juun 2025, 21:30 Aga mis minu jaoks OSB siseseinaplaadina välistab (kui vähegi mõistlikke alternatiive leidub) on võimalus hiljem mürgiste gaaside eraldumiseks.Võib õnneks minna ja midagi ei juhtu, võib ka halvemini minna ja kisud mõne aja pärast kõik maha.

Lugemata postitus Postitas ping »
Ega tõenäoliselt ei kuulegi, aga kõigi hoones kasutatud ainetest lenduvate ühendite kohta peetakse vajadusel arvestust ja kui on erinõuded (laste- või raviasutused, jne), siis on hoone osadest ja mööblist lenduvate ühendite arvestus nõutav.pikk88 kirjutas: 04 Mai 2026, 10:01Mis jutt see veel on? Pole nagu kuulnud, et keegi oleks mürgituse saanud viibides ruumis mille seinad on kaetud OSBga.madis64 kirjutas: 08 Juun 2025, 21:30 Aga mis minu jaoks OSB siseseinaplaadina välistab (kui vähegi mõistlikke alternatiive leidub) on võimalus hiljem mürgiste gaaside eraldumiseks.Võib õnneks minna ja midagi ei juhtu, võib ka halvemini minna ja kisud mõne aja pärast kõik maha.

Lugemata postitus Postitas madis64 »
Tore, kui ei ole. Mina ka konkreetselt ei ole, kuid sellisest plaadist enda läheduses lugu ei pea.pikk88 kirjutas: 04 Mai 2026, 10:01 Mis jutt see veel on? Pole nagu kuulnud, et keegi oleks mürgituse saanud viibides ruumis mille seinad on kaetud OSBga.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025