Gree VeratiIII

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Tomms
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Gree VeratiIII

Lugemata postitus Postitas Tomms »

Kas kellelgi on kogemust Gree Versati III ühendamisest Gree+ apiga. Proovitud erinevate telefonidega, erinevare analoogiliste appidega, erinevate ruuterite ja seadetega, loomulikult 2,4 sagedusel. Lootusetu. Seadme leiab, algselt ühendab, kuid iga üritus lõppeb ikka feiliga.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 407 korda
On tänatud: 445 korda

Re: Gree VeratiIII

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Tahtsin sind suunata ühe selle https://kliimamarket.ee/otsing?query=gr ... LnEALw_wcB edasimüüja kontaktandmete juurde, kuid kuna viide nõuab minult mingeid aktsepteerimisi, siis selliste firmade kodulehed saadan tavaliselt pikalt, va äärmuslik isiklik vajadus. Kas viites olevatest kontaktandmete kauduei ole proovinud abi saada kui oled olnud nõus mingite ? küpsistega?
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Tomms
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Tänan soovituse eest. Kõik juhendid nii eesti, inglise vene keelsed on loetud ja nende järgi proovitud.
Foorumites on sama probleemi selle GREE+ apiga kirjeldatud õ/õ ühendamisel. Lootsin tagasisidet just õ/v kasutajatelt, et kas on probleeme olnud ja kas õnnestunud lahendada.
Ka nn. maaletoojaga on proovitud konsulteerida kuid kuna tegemist kasutatult ostetud masinaga siis sealt lõpuks saadetakse ikka ... .
Era see app iseenesest kriitiline pole, kuid proovida tahaks ikkagi, muidu kolme aastane masin töötab probleemideta.
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 30 korda
On tänatud: 87 korda

Lugemata postitus Postitas madis64 »

Tomms kirjutas: 14 Dets 2025, 19:40 ...kuid kuna tegemist kasutatult ostetud masinaga siis sealt lõpuks saadetakse ikka ... .
Mis aastal see seade toodetud on?
Tomms
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Seadmel tootmisaastaks 2021.
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 45 korda
On tänatud: 139 korda

Re: Gree Versati III

Lugemata postitus Postitas kunn24 »

Õpi itaalia keelt ja jälgi piinliku täpsusega juhendit https://www.youtube.com/watch?v=UBmoJPQG_IA
Juhe teab kõike.
optimist88
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 26 korda
On tänatud: 12 korda

täiesti teemast mööda!!!

Lugemata postitus Postitas optimist88 »

Urmas kirjutas: 13 Dets 2025, 15:51... kuna viide nõuab minult mingeid aktsepteerimisi, siis selliste firmade kodulehed saadan tavaliselt pikalt, va äärmuslik isiklik vajadus.
Sel juhul sa ei pääseks mitte ühegi EL-s asuva ettevõtte lehele. Ehituspoed, toidupoed, Omniva, Enefit, EMTA, Transpordiamet, pangad... Su kodupank, ehitusfoorum jne ei paku sulle küpsist põhjusel, et ammu juba pakutud-nõustutud-unustatud... kuniks sa brauserist välja ei logi vms.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 407 korda
On tänatud: 445 korda

Re: täiesti teemast mööda!!!

Lugemata postitus Postitas Urmas »

optimist88 kirjutas: 15 Dets 2025, 15:37
Urmas kirjutas: 13 Dets 2025, 15:51... kuna viide nõuab minult mingeid aktsepteerimisi, siis selliste firmade kodulehed saadan tavaliselt pikalt, va äärmuslik isiklik vajadus.
Sel juhul sa ei pääseks mitte ühegi EL-s asuva ettevõtte lehele.
Nendele su nimetatutele on juba hakanud ilmuma kolmas kastike, kuhu kirjutatud "Keeldu" või üleval paremas nurgas ristike. Osade firmade kodukatel on õigustatud huvi, osadel ei ole. Miks osad saavad hakkama ilma õigustatud huvita, ei oska arvata.
Ostsin hiljuti uue läpaka ja siinses foorumis hakkas jälle pihta, et kasutan reklaamiblokkijat. Kannatasin mõnda aega kuni tuli haldamise kast, kus võtsin maha kõik õigustatud huvid ja praegu ei mingeid segajaid.
Eks ma IT valdkonnas olen suhteliselt tume junn kah. :blush:
Käisin just huvi pärast Bauhofi kodukal ja ei mingit huvi minu vastu, ei õigustatud ega õigustamata(minu arvates). :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Prill
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas Prill »

Pakun huupi, 2021 tootmisaasta seade võiks järgnevast puudusest vaba olla..
Lühidalt Wifi turvaprotokollid WEP, WPA, WPA2, WPA3, kus kunagi see WEP osutus nii nõrgaks, et suvalised said wifi parooli lahti häkkida ja tulid paremad krüpteeringud peale. Ajapikku wifi ruuterites seda WEP protokolli kui ebaturvalist ei tahetud vaikimisi enam lubada, ehk kui oli vanem wifi seade võrgus, ei saanud see enam wifi-sse ja pidi ruuteris eraldi võimlema.
Tasuks vaadata kas wifi võrku tekitava ruuteri turvaprotokollid kattuvad selle Gree wifi kasutatavaga, vbl ruuteris turva liiga kangeks keeratud ja seepärast jupsib, ehk nagu võrku näeb, proovib ühenduda aga lõpuks ikaldub sest ei saa ruuteri turvaga kokkuleppele.

Ma ei taha uskuda, et selles probleem aga igaksjuhuks võib ruuteri kasutajaliidesest uurida, et mis turva ruuteris seatud, ja kas seal paistab see seade või leiab ehk muid vihjeid.
Ise mõned aastad kasutanud Unifi seadmeid, kus kasutajaliides Network Controller on nii võimekas teema, et aitab suht kõik nõrgad kohad wifi-s kui muidu võrgus välja raalida.
Näiteks oli mul ühe teleka digiboksi-pulgaga häda, kus hakkis pilti jm aeglustused ja aru ei saanud et milles asi. Aga sealt Unifi Network Controllerist raalisin kohe välja, et wifi häda, kus digiboks oli teleka taga peidus, teleka tagune ise plekist ja varjestas kenasti wifi ära. Sealjuures pulga enda wifi "mõõdik" näitas "Good" ehk suht kasutu, sisuliselt indikaator skaala, a'la wifi on aga kui tahad sealt telepildijagu andmevoogu läbi suruda, siis see "Good" tegelikult hakib.. sai pulk teleka tagant välja upitatud ja kohe parem.. :)
optimist88
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 26 korda
On tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas optimist88 »

Urmas kirjutas: 15 Dets 2025, 16:14
optimist88 kirjutas: 15 Dets 2025, 15:37
Sel juhul sa ei pääseks mitte ühegi EL-s asuva ettevõtte lehele.
Nendele su nimetatutele on juba hakanud ilmuma kolmas kastike, kuhu kirjutatud "Keeldu" või üleval paremas nurgas ristike. Osade firmade kodukatel on õigustatud huvi, osadel ei ole. Miks osad saavad hakkama ilma õigustatud huvita, ei oska arvata.
Ostsin hiljuti uue läpaka ja siinses foorumis hakkas jälle pihta, et kasutan reklaamiblokkijat. Kannatasin mõnda aega kuni tuli haldamise kast, kus võtsin maha kõik õigustatud huvid ja praegu ei mingeid segajaid.
Eks ma IT valdkonnas olen suhteliselt tume junn kah. :blush:
Käisin just huvi pärast Bauhofi kodukal ja ei mingit huvi minu vastu, ei õigustatud ega õigustamata(minu arvates). :)
Bauhof - sulle vaid tundus nii, põhjust mainisid sa ka :). Teatud tingimustel (näiteks kustutad nende küpsised oma brauserist ära enne) pakuvad nad küpsist just nii nagu GDPR ette näeb.
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 30 korda
On tänatud: 87 korda

Lugemata postitus Postitas madis64 »

Urmas kirjutas: 15 Dets 2025, 16:14 Käisin just huvi pärast Bauhofi kodukal ja ei mingit huvi minu vastu, ei õigustatud ega õigustamata(minu arvates). :)
Nähtuse selgitus saab olla ainult see, et sa oled oma kolm tilka verd juba neile lubanud.
Lase oma sirviku puhvermälu puhtaks ja huvilisi tekib nagu seeni pärast vihma.
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 45 korda
On tänatud: 139 korda

Lugemata postitus Postitas kunn24 »

Pigem võiks enne uBlock origin või selle Lite versiooni võlusid nautida. Immuniseerib ka sama foorumi lollid naljad.
Juhe teab kõike.
Vasta