Ei osanud mujale seda teemat teha, loodan, et sai õigesse alamfoorumisse.
Probleemiks on nõuka ajal ehitatud garaažiühistus garaažiboksi kanali ühes nurgas olev kivist toru, mis ajab vett sisse.
Toru ise peaks idee poolest vist olema äravooluks, juhul kui garaaži kanalisse satub vesi, kuid ajaga on seal midagi toimunud ja nüüd tuleb sealt pidevalt kerge nirena vett hoopis kanalisse.
Boksist paarkümmend meetrit eemal on mingi vihmavee kaev, kui seal sees ma ei näinud ühtegi sobivad kõrgusel olevat drenaažitoru, kaevasin sügavamale isegi ning enne said rakked otsa (ca 2m sügaval, kuid toru ei näinud). Seega ei kujuta ma ette, kuhu antud toru viib.
Kanali sügavus on ca 1,9m, kanali põrandast läheb toruni veel ca 0,5. Toru tundus olevat garaaži poole ka paar kraadi kaldega
Sooviks seda kuidagi kinni panna, et sealt vett sisse ei tuleks, kui selle toru sisemõõt on 100 ja seinapaksus 10mm ehk 100x120 torule pole ma leidnud veel mingit tihendit vms, millega saaks asja ära tihendada.
On kellegil ideid, mida sellega peale hakata? Kas peaks lihtsalt segu täis valama? Lisan ka illustratiivse pildi kus on toru ees valge plastkork, millega üritasin tihendada. Täpsustavad küsimused jne on teretulnud