Tellistest siseseina värvimine

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
aats
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 3
Liitunud: 07 Mai 2007, 12:07

Tellistest siseseina värvimine

Lugemata postitus Postitas aats »

siseseinaks siis krohvitud silikaattellistest sein, millel krohv lahti. Kui õige eemaldaks krohvi ja värviks üle? Kas on vaja mingit spetsiaalvärvi või eeltöötlust selleks?
ylle
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 2
Liitunud: 02 Mär 2008, 14:25

Re: Tellistest siseseina värvimine

Lugemata postitus Postitas ylle »

:hello: ei ole vaja mingit eri töötlust...ise tegin:puhastasin seina ja vuugid,värvisin seinavärviga "Harmony"(jääb täismatt ,kivi jääb seega loomulikum,ja sein on hilem tugevasti pestav) peale esimest värvimist lihvisin kogu seina veelkord,et eemaldada liivategakesed mis vuukide vahelt kivi pinnale tulid ,siis teinekord värvi ja asi valmis...peremees rahul ja ka perenaine rahul,sest saab ka seda seina puhastada ;) Muidugi peate alustama sellest et vana lahtine krohv kõik korralikult eemaldatud saaks!
Viimati muutis ylle, 02 Mär 2008, 15:11, muudetud 1 kord kokku.
Anneli
külaline

Re: Tellistest siseseina värvimine

Lugemata postitus Postitas Anneli »

Tere,
Kas värv hiljem kooruma ei hakka? Kas toonida saaks ka nt peitsiga ja kas on olemas ka kivipeitsi. Meil on uus telliskiviahi ja krohvida - plaatida ei taha. Küll aga meeldiks tumedam toon kui seda on tellisel. Kui lihtsalt õlitada üle, siis ta jääb läikiv ja tooni eriti ei muuda. Tänan ette asjalike soovituste eest :hello:
ylle kirjutas::hello: ei ole vaja mingit eri töötlust...ise tegin:puhastasin seina ja vuugid,värvisin seinavärviga "Harmony"(jääb täismatt ,kivi jääb seega loomulikum,ja sein on hilem tugevasti pestav) peale esimest värvimist lihvisin kogu seina veelkord,et eemaldada liivategakesed mis vuukide vahelt kivi pinnale tulid ,siis teinekord värvi ja asi valmis...peremees rahul ja ka perenaine rahul,sest saab ka seda seina puhastada ;) Muidugi peate alustama sellest et vana lahtine krohv kõik korralikult eemaldatud saaks!
zoja uba
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 252
Liitunud: 03 Veebr 2007, 18:48
Asukoht: tallinn

Re: Tellistest siseseina värvimine

Lugemata postitus Postitas zoja uba »

kas punasest tellisest on see sein? Õlitamisega saab küll kõvasti tumedamaks aga kui hiljem tahtmine siiski krohvida või värvida siis enam senna miskit külge ei hakka.Toonitud saunalakiga peaks saama ka.Tasub enne mõne vana tellise peal testida :wave:
Viimati muutis zoja uba, 28 Mär 2008, 14:05, muudetud 1 kord kokku.
Vasta