No vaata enda juttu läbi loogilise ruudu , ei tule välja.rs7 kirjutas: 27 Jaan 2025, 22:20 Ei, miks ainult mopeedautode kategoorias? Ikka kõikide autode 90% kasutamise statistika arvestades, mis siin jutuks on olnud.
Järelkäru - äärmus, pikad sõidud - äärmus, maastikuläbivus - äärmus jne, talvised tingimused ja need eelmainitud asjad kokku - ekstreemne äärmus. Ma ei tea, ma vist näen oma tuttvate auto kasutamise kogemusest rohkem seda niinimetatud 10% äärmust, eriti talviti.
Paljud veavad järelkäru ? ei ole 90% ja EU -s on 20 -30% sõiduautodest kärukonks , ilmselgelt ei vea nad 100% ajast haagist.
Paljudel on pikemad sõidud kui 400km päevas ? ei ole 90% ja EU -s on < 50km päevas 90% ja ainult 0.3% eraisikute sõitudest ületab päevas 300km .
Paljud läbivad igapäevaselt autodega maastikku mis ei ole sõidutee? Ei ole 90% vaid ~0.8% autodest mis EU -s müüakse on offroad võimekusega. SUV -ide osas tellitakse offroad võimekus/lisad vaid 3% müüdud SUV -idest. Tõsi SUV segment on suurim.
Paljudel on talvel sõiduteedele EV -dega probleeme ? ei ole 90% vbl on 89%

Kui on ja nad ei sõida või ei vali eales EV ei ole ju midagi . Mida sa siin näed, et need inimesed kelle sõidud mahuks ära EV sõiduulatusse (ka järelkäruga) välistavad EV alustel mis jäävad 90% spektrist välja. Selles ei ole midagi kuritegelikku , see on lihtsalt lamp

Mul on olnud elus 3 kärukonksuga autot ma ei ole kordagi vedanud käru ühegi oma autoga, kusjuures olen endale põhjenduseks toonud, et mul on hullutl vaja kärukonksu, automaatilist jne