@Urmas, ära palun väga solvu, aga Su (kohati reaalse põhjuseta) "võitlus" elektriautode vastu meenutab, praegu Jõulude lähenedes, neid tegelasi, kes häälekalt deklareerivad, et neile Jõulud ei meeldi. Kui keegi teeb glögi, teine toob kuuse tuppa, aga kolmandale see trall on vastukarva. Igati ok, aga mõned kipuvad oma jõuluvastasust väga rõhutama, viidates justkui, et "jõuluhullusega" kaasaminejad on eksiteel. Või siis kui mõnele ei meeldi liha süüa - ok, ära siis söö, aga ära sunni ka teistele seda mõttemudelit peale. Veelkord vabandan nende võrdluste pärast, paraku selline mulje on jäänud...Urmas kirjutas: 14 Dets 2024, 22:31 Lihtslalt ülduitmõte- miks eramajades elavad EV-de omanikud ei või leppida paratamatusega, et 70% Eesti Vabariigi kortermajade elanikest ei oma isiklikku eramaja, kus laadida öösel odavama(?) hinnaga oma EV-d? Ma loen meediast ja ka siinsest foorumis argumente EV eelistuste kohta millegipärast ainult eramajade omanike vaatevinklist. Miks? Mingi "uus kadakasakslus"? Kas tõesti on nii raske ennast mõelda natuke teise keskkonda? Kui ei suudeta, siis on vist kas fantaasia või empaatia puudus.Mitte, et ma koosoma direktoriga hakkamasaamise üle viriseks. Empaatiat mainides, siis mul on praguste EV-de omanikest mingil määral kahju. Otsest põhjust ei oska seletada, lihtsalt midagi mulle poliitiliselt arusaamatut. Kelle huvides?
Kui siinses foorumi lugejate hulgas on mõni kortermaja elanik, kes omab EV-d, kuid ei oma isiklikku laadimispunkti, siis palun tal kirjeldada kortermaja elanikuna EV "tankimisvõimalusi"!!!

Sinu lohutuseks võin öelda, et mul jääb elektrikas nädalaks-paariks seisma ja kohustuslik "jõulutuur" saab fossiiliga ette võetud.