Olles nõus ostma ja sööma sedasama maiustust läbipaistvas pakendis(ilma plekkkarbita), olen vist rohelistest rohelisem.

Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Noh, mõnede siinsete kommentaatorite meelest olen maal tünnis jäätmeid põletades prügimajandusfirmade pankrotistumise põhjus ja kliimakatastroofi põhipõhjustaja.kunn24 kirjutas: 01 Nov 2024, 19:16 Jäätmed saadetakse rahameestele põletamiseks, et (rohelist) raha juurde pööritada. Kas sa pole seda veel taibanud? Alamustele on antud kindel keeld omal ahjus põletada. Nii, et maksa pakendi eest rõõmuga ja ära kobise.![]()
Viimase tsitaadi viide viide https://www.ohtuleht.ee/6331/millal-sii ... ane-jaaaegJäreldus on ühene: kliima soojenes järsult 11 500 aastat tagasi.
Paar päeva tagasi jooksis meediast läbi, et prügifirmad ei taha enam KOV-ide hangetel osaleda.Urmas kirjutas: 01 Nov 2024, 21:34 Noh, mõnede siinsete kommentaatorite meelest olen maal tünnis jäätmeid põletades prügimajandusfirmade pankrotistumise põhjus.
Kas rohelised oskavad mulle lahti seletada, et kuidas on omavahel seotud kliimasoojenemine ja kümned tuhanded poliitilised vangid või seksuaalne orientatsioon, et neid on hakatud ühte patta panema?Delfi Roheportaal kirjutas toona, et kliimaorganisatsioonid tundsid muret Egiptuse inimõiguste rikkumise pärast kümnete tuhandete poliitiliste vangide puhul ning kliimaaktivistid muretsesid enda tagakiusamise pärast seksuaalse orientatsiooni või aktivismi tõttu.
Lugemata postitus Postitas A23 »
Vaevalt, et rohelised Ehitusfoorumisse tulevad, et siin kellelegi midagi lahti seletada.Urmas kirjutas: 12 Nov 2024, 13:43Kas rohelised oskavad mulle lahti seletada, et kuidas on omavahel seotud kliimasoojenemine ja kümned tuhanded poliitilised vangid või seksuaalne orientatsioon, et neid on hakatud ühte patta panema?Delfi Roheportaal kirjutas toona, et kliimaorganisatsioonid tundsid muret Egiptuse inimõiguste rikkumise pärast kümnete tuhandete poliitiliste vangide puhul ning kliimaaktivistid muretsesid enda tagakiusamise pärast seksuaalse orientatsiooni või aktivismi tõttu.![]()
Ma kahtlen, kas rohefoorumis saan ikka ainult permanentse kirsahoobi istmikku, sest seal pannakse mind vihakõneseaduse alusel vangi ilma poliitilise staatuseta.A23 kirjutas: 12 Nov 2024, 18:14 Vaevalt, et rohelised Ehitusfoorumisse tulevad, et siin kellelegi midagi lahti seletada.
Pead otsima ikka "rohefoorumeid", kui selliseid on ja seal oma küsimuse esitama.![]()
Lugemata postitus Postitas trebla »
Miks ma ei suutnud viitel hiinlaste vs mongoollaste värvigammat leida?trebla kirjutas: 19 Nov 2024, 18:33 Selle jutu juurde sobib kunagi kellegi poolt antud link .
https://www.windy.com/et/-CO-kontsentra ... 2,-0.264,3
CO2 seal pole aga CO käib parema muudumisel kah..
Lähimad vinguga saastajad on meile Helsingis....
https://arileht.delfi.ee/artikkel/12033 ... tuid-riskeEesti Energia tütarettevõtte Enefit Poweri kõigis elektrijaamades – vanas Eesti elektrijaamas, Balti elektrijaamas ja ka uues Auvere elektrijaamas – ületatakse juba aastaid saastenorme, mis on kehtestatud nende jaamade keskkonnakomplekslubades.
Jube pohhuism ja siis KOV ametnikud käivad prügikastides sorimas, et kas ikka iga prügi on õiges kastis ja kui ei ole, siis trahvi. Sama nuhkimine prügikastides käib ka prügifirmade poolt. Kui prügi on sorteeritud, siis minu arvates see ei ole enam teps mitte prügi, vaid tooraine, kuid millegipärast on prügi sorteerimine kogu elanikkonnale tehtud "vabatahtlikult" kohustuslikuks kellegi äri huvides. Ennetan teatud tegelaste vastuväiteid, et papp ja solk viiakse ära tasuta ning pakendi äravedu on tõesti väikese summa eest, kuid ärge unustage, et inimesed maksvad nende 3 prügikonteineri eest renti. Jah, paljud on välja ostnud, kuid kas ostmine ei olegi kulu kellegi äri huvides ja kelle dividendidest prügikastide omanikud võivad ainult unistada.
Lugemata postitus Postitas RaJy »
Lugemata postitus Postitas Äärenurk »
Lugemata postitus Postitas T25 »
Vastavalt energia jäävuse seadusele, kui meil läheb külmemaks, siis kuskil mujal läheb soojemaks. Globaalset kliima soojenemist ei toimu.Hiljutises ühispöördumises teatasid paljude riikide teadlased, et lood seni meie kliimat õnnistanud Atlandi ookeani hoovustega on läinud väga hapuks. Selle avaldusega nõustub ka mereteadlane ja matemaatik Tarmo Soomere. „Meie paradiislik elu võib siin tõesti otsa lõppeda ning seda juba lähematel aastakümnetel, kui meil on oodata kliimat, mis on sarnane ilmaga Alaska lõunaservas, Magadanis või Kamtšatka poolsaarel. Mis ei tähenda, et siin otsekohe saabuks jääaeg. Ja et kooreürask ära sureb, on ju vägagi positiivne. Jääaeg tuleb niikuinii, aga meie silmad seda ei näe. Julgen kinnitada, et ka meie laste silmad seda ei näe.“
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025