Nüüd on aasta peaaegu möödas ja kavalasti maad kuulates avastasin, et peatsel sünnipäevalapsel olevat ainult vana nässakas kompressor, mis näiteks juba pneumaatilist haamrit nähes ära minestaks. Vajan nõuannet!
Kompressor läheks tal aeg-ajalt käiku garaažis, auto(de) ehitus- ja parandustöödel. Transporditav e ratastega tundub parem variant, kui ratasteta ja rattad võiks vastu pidada. Suruõhuhaamriga võiks kingitus-kompressor vabalt hakkama saada.
Kas õliga või õlivaba? Samuti on mul küsimus, et kas ca 200 +/- hinnaklassi kompressorite hulgast üldse leiab asjalikku tegelast? Ja see, et kas max 8 bar rõhku, nagu odavama klassi kompressoritel kipub olema on piisav või peaks ikka juurde maksma ja võimsama vaatama? Mis võimsust siinsed targad teadjad soovitaksid? Mul nende suurte 1600€ peale ilmselt jääks majanduslikust kapatsiteedist puudu, seega kuni 250/270 tahaks välja käia.
Võimalik, et mõni mu küsimustest tundub kellelegi eriti loll, aga saate aru: mul on tarvis end kiiresti harida ja ma ei saa lasta end segada pisiasjast, et äkki paistan rumal välja

Ette tänades!