Lugemata postitus Postitas Ehitaja77 »
Lugemata postitus Postitas kaimagk »
Lugemata postitus Postitas aero »
Su loogika on poolik. Sise-välis temp-de vahe tõttu liigub niiskus seinas seest välja. Mitte vastupidi. Väljapoole on vaja TUULEtõket vaid.Ehitaja77 kirjutas: 10 Sept 2024, 09:54...kui seda ei paigaldata hermeetiliselt ja niiskus pääseb plaadi taha, siis tagasi teed tal läbi plaadi ei ole...
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Mis vabandus on see punasega rõhutatu? Kas tänapäeva suguvahelist tolerantsust nõudvas maailmas ei peaks isiku sool olema mittemingisugust tähtsust? Kas ehitaja on meesterahvas, et selline suhtumine? Kas naisterahvastel ei peagi olema loogilist mõtlemist?Ehitaja77 kirjutas: 10 Sept 2024, 09:08 Ehk siis takistama niiskuse kogunemist plaadi ja kiviseina vahele? See on oluline? Mis juhtub kui niiskus jääb sinna vahele? Ehitusvõhikuna ka minu kõhutunne ütleb nii (naisterahvas), aga ehitaja raiub et pole vaja.
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Mina saan asjast aru nii, et kui Eesti kliimatingimustes PIR plaadid ja fooliumteip on seespool (näiteks sauna seinal), siis lahendus loogiline. Väljaspoole aga peavad ideaalis minema järjest vähem aurutihedad ehk auru läbi laskvad materjalid, sh sobiv teip vuukide katmiseks oleks pigem alusmaterjaliga nakkuv ja ajas kestev auru läbi laskev tuuletõkketeip.Ehitaja77 kirjutas: 10 Sept 2024, 09:54 Ma siis küsin niipidi millistel tingimustel seda peaks panema ja millistel pigem mitte? Mina saan aru nii et kui seda ei paigaldata hermeetiliselt ja niiskus pääseb plaadi taha, siis tagasi teed tal läbi plaadi ei ole ehk siis koguneb kumuleeruvalt seina ja plaadi vahele, mis loogiliselt ei ole seinale kuidagi hea. Vaht küll on ka, aga siiski.
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas IlSaar »
Lugemata postitus Postitas EH.INS. »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025