Minu küsimus oli vaid kahe kaitsme järjestikku panemise kohta, kuna kellegi kommentaarist võis algselt kahetine arusaamine jääda. Sain nüüd elektrike käest piisavalt selge tagasiside, et midagi halvemaks ta ei tee ja sellega on minu jaoks see alateema lõppenud. Ise olen elektrit õppinud vaid kõrvalteemana, aga olen konsulteerinud asjatundjaga.kunn24 kirjutas: 21 Aug 2024, 18:46 Oleneb palju pesumasinast. Neil on ees mahtuvusliku pingejaguriga toitefilter, kui selle lekkevool PE-sse ületab RVK taluvusläve, lülitatakse välja. Vahel aitab toitepistiku 180 kraadi pööramine.
Eespool on ikka rämedalt ropp lollus, mul tekkis küsimus, kas sa üldse oled kunagi elektrit õppinud? Või isegi, kui oled, võiksid RVK asja siis korralikumalt selgeks teha. Pesad kontrollitakse eranditult spets testriga üle (nimetakase Meggeriks, kuid see on vaid 1 tootjatest). Kui saab RVK rakendumise vea, siis tuleb teha korda. Võid omale mõõtja tellida kas või iga päev, kui suurt ohtu tajud.Point oli umbes selles, et kui on kaitsest edasises juhtmestikus viga sisse tehtud, nupuga testides küll rakendub, aga see võib anda näilise turvatunde.
Kas Sa ise oled õppinud ja kas oled paberitega elektrik?
Lisaküsimustele üritasin viisakusest (mälu järgi) ka vastata, aga need olid põhiküsimuse suhtes täiesti kolmandajärgulised asjad, oluline oli vaid, kas keegi näeb kahes järjestikku pandud kaitses probleemi või mitte. Sain kinnitust, et ei näe.