KiviKatus.

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Re: KiviKatus.

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

markuss kirjutas:Ehitajad vahetage teemat või pole teil midagi muud teha kui siin foorumis vajelda.Selge on see ,et 30 eeki ruut on mustalt vähe aga firmas kannataks nii ja naa.Vaadake alguses mis katusest jutt on.Ise tegin selle katuse valmis ja läks nädal aega .Esimest korda tegin ja kõik ok.Ehitajatel hakkavad närvid läbi minema.OK.siis
Suured tänud selle posti eest! Katus ei tundunud väga lihtne, võime selle ehk keskmisena arvesse võtta küll. Kui 1 amatöör selle 180m2 5 päevaga üksi ära tegi, siis ma hakkan arvama, et oskaja võiks sellise katuse kahe päevaga ära laduda küll.

PS. Mul üle tee naabril ootab just 1 analoogne katus ladumist (kivid on juba kohal). Kui seal tööks läheb, eks annan teada, kuidas läks!
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

tundub et enamus siin ikka sellised maapealsed katusemehed,aga mõni on ikka katusel käinud,vähemasti pärjajärel.teemaalgataja võiks asja lukku panna,väga inetuks kisub asi.
Kirjaoskajale
külaline

Lugemata postitus Postitas Kirjaoskajale »

Lihtsalt teadmiseks: mina pole ehitajaid kunagi vahendanud ega plaani ka seda teha. Küll olin pea 1,5 aastat tellija rollis (oma kodu ehitus) ja nägin igasuguseid "tegijaid".
Viidatud postituse autor on tüüpiline näide "ehitajast" - ei ühtki konkreetset märkust või parandust, küll aga suvaline lahmimine. Elementaarsel tasemel viisakusest või kirjaoskusest rääkimata.

Allkirjas olev ütlus aga on pärit Wallylt. Ma olen 10 tööaasta jooksul teinud küllalt 36-tunniseid tööpäevi või 100-tunniseid töönädalaid, tulemust mõõdeti aga üldjuhul vähemalt 6-kohaliste numbritega. Nüüd, kus mul on pere, ei pea enam sellist asja vajalikuks - teen asju ja juhin oma aega paremini.

Sa maksid siis ilmselgelt meestele liiga vähe pappi,õiged tegijad annavad alati tehtud töödele garantii.
Sul on kasutajanime all kirjas et oled ehitusspets,miks ise siis enda maja ei ehitanud kui kõik teised sulle liiga teevad.Sina oled tüüpiline näide nn "tellijast".Ise paistad oma postitustes küll jube viisakas mees olema kirjaoskus on sul igati tasemel jne.
36 tunnised tööpäevad?
Sulle teadmiseks Ööpäevas on 24 tundi
Lahmima pole veel hakatud :aikido:
Külaline
külaline

Päris huvitav (kohati naljakas) lugemine, mis siin niiväga inetut, las mehed arutavad asju, ega see neitside foorum põle. Lugesin algusest lõpuni ja ei saa selget sotti kas üks mees tõesti paneb päevaga kivikatuse ära või teevad 2 meest 3päeva.
igalajalkatusel
külaline

Lugemata postitus Postitas igalajalkatusel »

kuule sina! hr. või preili ``naljanumbrid olete`` kui sa nii kõva tegelane oled ,et julged siin nii kõval häälel sõna võtta siis anna oma telefoni nr. mina vähmalt julgesin oma anda aga kõik siin kommijad on parajad töllmokad sest möliseste palju aga kus siis ikkagi see proovi katus on?????et ei olex enam tiskuteerimist.mida kuradit te kommenteerite kui ei julge ühtegi reaalset asja ette võtta!! lihtsalt vihale ajab see teie hinna poliitika ,et teeme kõike hästi kallilt! just sellepärast te oletegi kõik tööta,et olete hinnad nii üles kruvinud.kuulge mehed aeg olex juba tööle hakata mitte siin foorumis ässata! ja tulles tagasi teema juurde siis kas siin on lõppudelõpux nii kõvasid mehi kes julgex minuga selle ladumise kohapealt konkureerima tullla??????kui on siiis andke teada.
ja tühikargajatel kommenteerijatel palux mitte siin kommida sest te olete jobud just niimoodi julgengi öelda kui te muidu aru ei saa
Külaline
külaline

Kogu selle pika jahumise peale ei saa ikka sotti, kas kogu katuse ruudu hind on 30EEK-u või siin algavad needsamad "aga"-d. Ja kas tõesti saan päevaga korraliku katuse, mis ära ei lenda, peale või ei. Kogu eelnevast jutust saan igatahes nii aru, et keskmine majakatus ca 200 ruutu läheb peale ikka ühe päevaga koos kõigi muude pudinatega. Kahtlusi ei ole, aga need kõhklused....
Olge kenad ja kirjutage siis lõplikult lahti, mida mis tähendab.
igalajalkatusel
külaline

Lugemata postitus Postitas igalajalkatusel »

Külaline kirjutas:Kogu selle pika jahumise peale ei saa ikka sotti, kas kogu katuse ruudu hind on 30EEK-u või siin algavad needsamad "aga"-d. Ja kas tõesti saan päevaga korraliku katuse, mis ära ei lenda, peale või ei. Kogu eelnevast jutust saan igatahes nii aru, et keskmine majakatus ca 200 ruutu läheb peale ikka ühe päevaga koos kõigi muude pudinatega. Kahtlusi ei ole, aga need kõhklused....
Sina kes sa niikuinii katuse tööst midagi ei tea siis sa ei peagi asjadest midagi aru saama ma ju olenb siin miljon korda juba kirjutanud,et LIHTSALT ladumine on 30 eeku see ei sisalda midagi muud komplex hinne olex firmal sõltuvalt katusest 80kr-150kr alustades siis aluskattest ja tegemist olex betoonikiviga. savikivi on eri jutt aga sina oled ikkategelt jobu mis jobu ja kui on pretensioone mulle siis helista mitte ära haugu siin fooorumis sest see ei ole sellex õige koht
Külaline
külaline

Küsimus oli küllaltki viisakas vormis minu poolt esitatud ja küsingi sellepärast, et ei tea. Kui teaks, ei küsiks. Igatahes minu järeldused on sellised. Komplekside käes vaevlev "igalajalkatusel", kelle jaoks on kõik jobud, laob ainult kive ritta. Kui midagi keerukamat ette satub, on vennikesel mõistus otsas, tuleb tellida teine mees, kes asja jagab, kuna tema on nii kõva mees, et ainult laob. Anna andeks, aga see minu arvates rohkem õpipoisi töö. Haukumisest vast niipalju, et vähegi lugeda mõistev inimene peaks aru saama, kes haugub ja jobutab. Foorumid vast selleks ongi, et erinevad inimesed saaks oma seosukoha välja öelda. Helistada Sulle? Vaevalt, sest ise tõmbasid sellele kriipsu peale. Õpi enne normaalselt suhtlema, kui vaja, käi suhtlemisnõustamistel.
Jaak Harjumaalt
külaline

Lugemata postitus Postitas Jaak Harjumaalt »

Kuule "igalajalkatusel" langen ka korraks sinu tasemele ja ütlen: kuule jobu kao siit foorumist oma jobu jutu, apsurtsete aegade-hindadega, õpi lugema-kirjutama ja kui äkki oledki nii jämedate kätega, et tlf nr tahad siis siin see on : 112 Mis krdi "ladumise hind", "kompleks hind" - inimene tahab katust saada mitte mingit "kompleksi" sinuga.
Nüüd tänu "igalajalkatusel" ja "jan"`le on see teema vist tõesti ummuksis, jääbki igalmehel oma tõde ja oma hind :hello:
markuss
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas markuss »

Selline see katus siis on ,millest algas see teema.Kokku läks 8.5 alust kive katusele.Kes teinud on see oskab kindlalt välja arvutada palju ruute on.Auto mis kivid objektile tõi, tõstis 5 alust üles .Rohkem ei ulatanud tõstma.Esimese rea kive kinnitasin ainult,kuna peremees ei soovinud rohkem.Ise olen ehitust teinud üle kümne aasta ,aga kivikatus oli esimene.Paigaldasin kive umbes 5 päeva koos abilisega ,seitsme tunnised tööpäevad.Ja seda kaa ,et 3,5 alust kive tassisin teisepool maja ,redelist omakorda üles.Ma ei tea kas tegin aeglaselt või kiirelt.Ühte võin öelda 2 spetsialisti ei oleks seda teinud kahe päeva valmis.Tänan kes viitsis seda lugeda.
Manused
P2270117.JPG
P2270117.JPG (28.68 KiB) Vaadatud 3920 korda
P2270115.JPG
P2270115.JPG (33.37 KiB) Vaadatud 3920 korda
elan katusel ja suren katusel
külaline

Lugemata postitus Postitas elan katusel ja suren katusel »

"igalajalkatusel" e
Mina olen ööpäevläbi katusel ja panen vähemalt 500 m2 selle ajaga ära koos nikerdustega.Sinuga konkureerida?
Sul on juba nahk peas :lol: oled suhu saand
Katusel tuleb ikka 24/7 olla et minu tasemeni jõuda.
Õpi poja :thumbsup:
2korda2
-

Tänud veelkord. Tõepoolest, kui kahekesi tegite, siis ilmselt üksi kahe päevaga hakkama ei saa. Paneme siis spetsialistile 4 päeva eeldusel, et kive pole vaja käsitsi üles vedida.
Minu vannitoast avaneb praegu kaasasoleval fotol olev vaatepilt. Nagu näha, on tegemist pisut keerukama lahendusega (pinda on vist ka rohkem). Mind huvitaks, milliseid ajahinnanguid sellise katuse kohta tegijad annavad. Seejärel aga saame siis võrrelda, kuidas hinnangud ja tegelikkus kokku lähevad. Ma muidugi ei tea, kui käbedad mehed seda katust tegema hakkavad ja kunas seda tegema hakatakse.
Niipalju võin öelda, et kivid said sedasi katusele kolme mehe abil alla 1,5 tunni (niikaua olin vahepeal ära ja tagasi tulles olid kivid katusel). Kas see võttis tegelikult aega tund ja 25 minutit või 15 minutit, ei tea öelda.
Manused
Ootel katus.
Ootel katus.
P3150104_edited.jpg (80.21 KiB) Vaadatud 3886 korda
-------
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas maik »

igalajalkatusel kirjutas:
Külaline kirjutas:Kogu selle pika jahumise peale ei saa ikka sotti, kas kogu katuse ruudu hind on 30EEK-u või siin algavad needsamad "aga"-d. Ja kas tõesti saan päevaga korraliku katuse, mis ära ei lenda, peale või ei. Kogu eelnevast jutust saan igatahes nii aru, et keskmine majakatus ca 200 ruutu läheb peale ikka ühe päevaga koos kõigi muude pudinatega. Kahtlusi ei ole, aga need kõhklused....
Sina kes sa niikuinii katuse tööst midagi ei tea siis sa ei peagi asjadest midagi aru saama ma ju olenb siin miljon korda juba kirjutanud,et LIHTSALT ladumine on 30 eeku see ei sisalda midagi muud komplex hinne olex firmal sõltuvalt katusest 80kr-150kr alustades siis aluskattest ja tegemist olex betoonikiviga. savikivi on eri jutt aga sina oled ikkategelt jobu mis jobu ja kui on pretensioone mulle siis helista mitte ära haugu siin fooorumis sest see ei ole sellex õige koht
IAK- tule sealt katuselt maapeale ja arene veitsa,"lihtsalt ladumine" kuidas seda mõista? Kipsi-mees ütleb äkki ka,mina olen kruvi-Juku ja keeran ainult lihtsalt kruve 0,01.-eeku tk.ja võin kogu maja kruvid 8 h-ära keerata,pange mulle kõik kips ette ja taha.Tundub väga haiglane lähenemine aga ma ei oska sulle kuidagi selgeks teha et,k-katus ei ole lihtsalt ladumine ja katuseid on seinast -seina erinevate kallete ja spetsiifikaga.Täna võid lihtsa min.kaldega viil-katusel imesi teha aga homme lõigud kuskil projektik-manni vaimusünnitusel torni-kive ja oled sunnitud oma sõnu õgima mida sa kuidagi filtreerida ei oska.
katusespets
külaline

Lugemata postitus Postitas katusespets »

jan6 kirjutas:30eeku ruut on normaalne.

sina oledki ebanormaalne, kui 30 eeki ruut teed.
Külaline
külaline

Sportlikust huvist- kaua selle pildiloleva katuse panek siis aega võttis?
2korda2
-

Seis ei ole antud katusega muutunud - kivid on ikka nii, nagu pildil kujutatud (seega endiselt on oodatud spetsialistide pakkumised, kaua selline katus võiks aega võtta :wave: ). Küll tehti ära sama tänava teine katus, üritan õhtuks pildid ja kirjelduse ka panna.
-------
aaste
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas aaste »

Ma ei taha küll tähenärija olla aga keegi ei ole maininud kivi tüüpi. On ainult teema, et 30 krooni ruut ja laon kivi katusele. Kas keegi on nõus ka sellist kivi 30 eek/m2 laduma. Neid kive katusel hoida ei saa vaid peab tõstma tellingule ja keegi peab neid kätte andma ladujale.
http://www.foto24.ee/album/33632/s2
Alati on lahendus
Külaline
külaline

aaste kirjutas:Ma ei taha küll tähenärija olla aga keegi ei ole maininud kivi tüüpi. On ainult teema, et 30 krooni ruut ja laon kivi katusele. Kas keegi on nõus ka sellist kivi 30 eek/m2 laduma. Neid kive katusel hoida ei saa vaid peab tõstma tellingule ja keegi peab neid kätte andma ladujale.
Vat, mina ei usu, et õhuvaheta paigaldus, kaasaegsetele alusmaterjalidele, katusekivile hästi sobiks. See kehtib ka kiltkivi kohta.
spets
külaline

Lugemata postitus Postitas spets »

spets
Külaline kirjutas:
aaste kirjutas:Ma ei taha küll tähenärija olla aga keegi ei ole maininud kivi tüüpi. On ainult teema, et 30 krooni ruut ja laon kivi katusele. Kas keegi on nõus ka sellist kivi 30 eek/m2 laduma. Neid kive katusel hoida ei saa vaid peab tõstma tellingule ja keegi peab neid kätte andma ladujale.
Vat, mina ei usu, et õhuvaheta paigaldus, kaasaegsetele alusmaterjalidele, katusekivile hästi sobiks. See kehtib ka kiltkivi kohta.
see et kivi otse aluskattele pole kindlasti veekindel lahendus,peksad ju terve aluskatte naelu või kruve täis.roovitus peab ikka all olema,tuulutus ju puudub.
aaste
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas aaste »

Nagu öeldakse klient on kuningas. Kui selline soov on tellijal siis nii ma teen. See ei ole tõesti hea kui kivile ja icopalile õhuvahet ei jää.
Albumisse lisasin pildi kuhu olemepannud 24x36 roovituse mis on õige lahendus.
Aga jah. Küsimus oli kas sellise kivi ka keegi 30 eeku ruut katusele paneb? :wave:
Alati on lahendus
2korda2
-

aaste kirjutas:Nagu öeldakse klient on kuningas. Kui selline soov on tellijal siis nii ma teen.
Kas kliendile ütlesid, et selline lahendus ei kõlba? Minu arvates on selline suhtumine vägagi vale - klient saab sita lahenduse ja tõenäoliselt hiljem ütleb "katusepanija ei teadnud, mida teeb" ja tal oleks õigus! Töömees ei pea sitta tegema, kui klient seda tahab. Kui selgitusest ei aita, siis õige töömees lihtsalt loobub.
-------
maaru26
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas maaru26 »

Olen kivikatuseid pannud juba 2002a kuni tänaseni. aga 30 m2 pole isegi mul noorem vend suviti abis käinud. mina olen pannud 80-100 m2. ja vahe sõltub just selles et kui palju neelusi kelpasi ja muid vidinaid. ka see hind on ka siis kui tuleb tõstuk. mitte minurahakotist
Vasta