Sa pole ainuke aga tootjatel on odavam ja lihtsam panna 100% ekraanid ja sensorid sest enamik juhte neid kasutab. Ma ei usu ka, et sealt lõpuks mingit säästu tuleks ostuhinnas sest protsessid (tootmine, remondijuhendid, lisade nimekirjad jne) läheksid keerukamaks.EH.INS. kirjutas: 16 Aug 2024, 17:17 Mina loobuks odavama hinna juures peaaegu kõigist "lisadest"
Lihtsalt ei näe enda puhul mingit vajadust
Ei pruugi olla lisakulu pärast. Mina ei vea seda kaasas sest 1. pole kunagi vaja läinud, 2. pole norm kohta selleks, 3. võib haiseda. Mõnel autol isegi saaks 2-3-4 L viisakalt küljeluukide taha panna, ei viitsi. 100 km ette annab märku ja sellest on maa ja ilm.RaJy kirjutas: 16 Aug 2024, 22:03Sa ei tunne inimesi. Olen näinud inimesi kes 12 korda aastas on tee ääres kanister näpus - no kompuuter ju näitas, et saab veel 10 km tanklani sõita. Uskumatu, aga sellised inimesed on olemas. Jutt siis fossilkütusest ja mitte eriti vaesest inimesest. Varukanister oleks tema jaoks juba überlisakulu. Akust rääkimatta.EH.INS. kirjutas: 16 Aug 2024, 21:38 Aga miks aku "peab kusagilt kohale tooma"?
Aku on kaasas...
Samuti nagu "varukanister"
Ise olen 1 kord (30 aasta jooksul )kütusepuudusel tee peale jäänud - 500 meetrit enne tanklat - natuke valearvestus mööda külavaheteid ja liigne optimism peale viimast tanklat