Jah, ma ei andnud õnge, vaid andsin vihje, kus müüakse "kalu" ja kus võib ka näkata. Lusika peale toitu(viiteid) võin anda, aga mäluma(konkreetselt otsima) küll ei hakka.
Ehk juba aitab ka selles teemas minu soovituste kadetsemisest.

Lugemata postitus Postitas Urmas »
Jah, ma ei andnud õnge, vaid andsin vihje, kus müüakse "kalu" ja kus võib ka näkata. Lusika peale toitu(viiteid) võin anda, aga mäluma(konkreetselt otsima) küll ei hakka.
Lugemata postitus Postitas kaimagk »
……nagu ikka , kui oma mulaga nurka triivinud jutt muutub,Urmas kirjutas: 22 Juul 2024, 23:20Jah, ma ei andnud õnge, vaid andsin vihje, kus müüakse "kalu" ja kus võib ka näkata. Lusika peale toitu(viiteid) võin anda, aga mäluma(konkreetselt otsima) küll ei hakka.
Ehk juba aitab ka selles teemas minu soovituste kadetsemisest.Muide, sul on veel "suitsuahjude" teemas kont järamata!
![]()
Lugemata postitus Postitas A23 »
Originaal on vitoonist, asendus tõenäoliselt silikoonkummist või NBR'st. Eks kasutuses selgub, kas on reaalselt märgatavat vahet.kaimagk kirjutas: 23 Juul 2024, 12:16 …. siiski ,siiski, käisin täna jüri hydroscanis ja tõesti on neil seal olemas sellite mõõtudega (5,1x1,6) mis peaks asendama originaali. Kuigi jah,minu viga et kohe paugutasin et seal ei müüda( or tõesti ei müüda), kuigi seda oleks võinud ka peterburi mnt olev müügimees mulle öelda et on olemas ka alternatiiv. Nüüd jääb üle ainult katsetada kas sobib ja kui kaua ka kestab. Maksis 0,65 €. Näpu vahel or on jäigem….
Ps: vabandusedet eksitasin, et asendust pole hydroscanis müüa.
Lugemata postitus Postitas Rutt »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025