Nilfisk survepesuri vooliku otsa tihend

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Re: Nilfisk survepesuri vooliku otsa tihend

Lugemata postitus Postitas Urmas »

kaimagk kirjutas: 22 Juul 2024, 23:08 … erinevalt sinust , andsin kasutajale nii õnge koos kalaga….
Jah, ma ei andnud õnge, vaid andsin vihje, kus müüakse "kalu" ja kus võib ka näkata. Lusika peale toitu(viiteid) võin anda, aga mäluma(konkreetselt otsima) küll ei hakka.

Ehk juba aitab ka selles teemas minu soovituste kadetsemisest. :scratch: Muide, sul on veel "suitsuahjude" teemas kont järamata! ;)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
kaimagk
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 96 korda
On tänatud: 38 korda

Lugemata postitus Postitas kaimagk »

….,vaata L , sinu väike ülakorruse ruumi joks saab jah kõike seal depost, aga mõned töösiistad tahavad just or juppi et see töötaks normaalselt, ega ma loodagi et sina sellest aru saaksid, sina paneksid jupp traati ja tatti ja ütled et sama hea…..
kaimagk
Ehitusveteran
Ehitusveteran

Urmas kirjutas: 22 Juul 2024, 23:20
kaimagk kirjutas: 22 Juul 2024, 23:08 … erinevalt sinust , andsin kasutajale nii õnge koos kalaga….
Jah, ma ei andnud õnge, vaid andsin vihje, kus müüakse "kalu" ja kus võib ka näkata. Lusika peale toitu(viiteid) võin anda, aga mäluma(konkreetselt otsima) küll ei hakka.

Ehk juba aitab ka selles teemas minu soovituste kadetsemisest. :scratch: Muide, sul on veel "suitsuahjude" teemas kont järamata! ;)
……nagu ikka , kui oma mulaga nurka triivinud jutt muutub,
Aga ühes on sul õigus, lõoeta teema ja soovituslikult ka teistes teemades kus sul midagi asjalikku pole kaasa rääkida …
kaimagk
Ehitusveteran
Ehitusveteran

…. siiski ,siiski, käisin täna jüri hydroscanis ja tõesti on neil seal olemas sellite mõõtudega (5,1x1,6) mis peaks asendama originaali. Kuigi jah,minu viga et kohe paugutasin et seal ei müüda( or tõesti ei müüda), kuigi seda oleks võinud ka peterburi mnt olev müügimees mulle öelda et on olemas ka alternatiiv. Nüüd jääb üle ainult katsetada kas sobib ja kui kaua ka kestab. Maksis 0,65 €. Näpu vahel or on jäigem….
Ps: vabandused :) et eksitasin, et asendust pole hydroscanis müüa.
A23
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 20 korda
On tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas A23 »

kaimagk kirjutas: 23 Juul 2024, 12:16 …. siiski ,siiski, käisin täna jüri hydroscanis ja tõesti on neil seal olemas sellite mõõtudega (5,1x1,6) mis peaks asendama originaali. Kuigi jah,minu viga et kohe paugutasin et seal ei müüda( or tõesti ei müüda), kuigi seda oleks võinud ka peterburi mnt olev müügimees mulle öelda et on olemas ka alternatiiv. Nüüd jääb üle ainult katsetada kas sobib ja kui kaua ka kestab. Maksis 0,65 €. Näpu vahel or on jäigem….
Ps: vabandused :) et eksitasin, et asendust pole hydroscanis müüa.
Originaal on vitoonist, asendus tõenäoliselt silikoonkummist või NBR'st. Eks kasutuses selgub, kas on reaalselt märgatavat vahet.
Rutt
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Rutt »

Oh, nii äge arutelu. Käisin Keila Hydroscandis, ma polnud siis veel siia vaadanud et mõõte teada.. niisama katsetamise peale leiti sobiv, maksis äkki 3€ tk? Midagi sellist.

Aga see käepide ikka lekib ja ma ei teagi kas seepärast et tihend pole päris õige või on kãepidemes endas asi. Võtsin käepideme lahti ja sees kõik tihendid tunduvad korras.

Aga tänud. Ma vast lähen küsin täpse mõõduga tihendit ka (kuigi vb mul juba ongi).
Vasta