Selles sinu kommentaaris tuli juba tegelikkus, kuid kasutaja A23 ei ole tahtmist oma puid õues hoida ehk kohe toored puud kuuri, sest mingi puuriit vist rikub visuaali.elektron kirjutas: 29 Mai 2024, 22:32 Ma ütleks, et kuuri lähevad poolkuivad. Kevadel saab palgid halgudeks saetud ja jäävad riitadena õue kuivama - suve lõpu poole saab lõhutud ja lähevad kuuri. Kuna neid sellel sügisel kütma ei pea hakkama, saavad nad rahus kuuris veel kuni järgmise sügiseni kuivada. Kui panna kohe varakevadel toores lepahalg samasse õhuvahega kuuri kuivama, siis ma ei kahtle, et see on ka juba samaks sügiseks kütmiseks piisavalt kuiv.
Kasutaja elektron, sina räägid puudest, mis on enne kuuri hoiustamist praktiliselt kuivad(väljas kuivanud), kuid kasutaja A23 ei kavatse terve suvi riidas või hunnikus puid kuivatada. Teda või tema hõimlasi häirib puuderiit. Vähemalt nii olen ise aru saanud viimastest tema postitustest. Võisin ka valesti aru saada.elektron kirjutas: 29 Mai 2024, 22:41 See mõni piisk mis laudade vahelt sisse läheb, kuivab ka sama ruttu ära. Täiesti asjatu diletantlus.