Eststein Elegant paigaldus

kkatus
külaline

Eststein Elegant paigaldus

Lugemata postitus Postitas kkatus »

Tere!
Selline küsimus, et palju on normaalne maksta Eststein Elegant katuse paigaldamise eest koos materjaliga. Sai hindu küsitud, pakuti 450 kr/m2 + km. See oli siis terve komplekt, harjakivid, neeluplekid jm materjal. Roov on olemas ja rihitud. Kas on normaalne hind?
taastaja
külaline

Re: Eststein Elegant paigaldus

Lugemata postitus Postitas taastaja »

Kes seda nüüd täpselt ilma konkreetset objekti nägemata öelda oskab. Kui roov on paikas, siis loodan, et see on neeludes kahte tasapinda tehtud, saab veekindlam.
kkatus
külaline

Lugemata postitus Postitas kkatus »

Tegemist eramajaga 175 m2. Kaks vintskappi mõlemal pool.
aix35
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas aix35 »

tegin siin kiire arvutuse ja on natukene kallivõitu küll
teeks kuskil 370.- aga enne tahaks ikka objekti näha
aix35@hot.ee
56216048
kas
külaline

Lugemata postitus Postitas kas »

Kas aix on proffesionaalne kivikatusepaigaldaja? Palju ja mis objekte teinud oled? Saaks mõne pildi või näite. Endalgi ees ootamas katuse renoveerimine Est-Stein kiviga
aix35
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

ikka näeb pilte kui annad oma maili
tegelenud katustega viis aastat
Kas
külaline

Lugemata postitus Postitas Kas »

Aga palun saatke pilte siia. realteck@hot.ee
annan abi
külaline

Lugemata postitus Postitas annan abi »

Tere! ehk tunneb mõni eelpool pakkuja viha minu vastu aga ma tõesti ei taipa kuidas saab sellise liigkasu võtmisega veel tegeleda? ainult kivi paigalduse eest koos siis sinna juurde kuuluvaga olex mõistlik hind 175kr ruut + käive Olen tegelenud ainult kivikatuse paigaldusega aastaid ja usun,et sellised lest võetud hinnad on kas avalik petmine või siis oskamatud ja aeglased töö võtted
aix35
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

annan abi kirjutas:Tere! ehk tunneb mõni eelpool pakkuja viha minu vastu aga ma tõesti ei taipa kuidas saab sellise liigkasu võtmisega veel tegeleda? ainult kivi paigalduse eest koos siis sinna juurde kuuluvaga olex mõistlik hind 175kr ruut + käive Olen tegelenud ainult kivikatuse paigaldusega aastaid ja usun,et sellised lest võetud hinnad on kas avalik petmine või siis oskamatud ja aeglased töö võtted
No siis teegi oma 175 kr aga ära ulu siin
aix35
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

annan abi kirjutas:Tere! ehk tunneb mõni eelpool pakkuja viha minu vastu aga ma tõesti ei taipa kuidas saab sellise liigkasu võtmisega veel tegeleda? ainult kivi paigalduse eest koos siis sinna juurde kuuluvaga olex mõistlik hind 175kr ruut + käive Olen tegelenud ainult kivikatuse paigaldusega aastaid ja usun,et sellised lest võetud hinnad on kas avalik petmine või siis oskamatud ja aeglased töö võtted
Ja hea oleks kui ikka enne loed läbi mida inimene tahab
annan abi
külaline

Lugemata postitus Postitas annan abi »

aix35 kirjutas:
kui oled ikka asjalik mees siis ei peax ikka nagu ärrituma vaid suutma konkurentsi võimelist hinda pakkuma . mina ei ulu siin küll aga ulud sina sest sul haiglase hinna tõttu tööpuudus ja kui mingi tööots paistab siiis proovid sellest viimast võtta. Ja sina pole kindlasti minule mingi konkurent,et peaxin sinuga edasi hakkama vaidlema
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

annan abi kirjutas:
aix35 kirjutas:
kui oled ikka asjalik mees siis ei peax ikka nagu ärrituma vaid suutma konkurentsi võimelist hinda pakkuma . mina ei ulu siin küll aga ulud sina sest sul haiglase hinna tõttu tööpuudus ja kui mingi tööots paistab siiis proovid sellest viimast võtta. Ja sina pole kindlasti minule mingi konkurent,et peaxin sinuga edasi hakkama vaidlema
Siin küsiti ja pakuti materjal+ töö hind. Ja need siis olid 370-450eek+km. Sinu pakutud 175-ga ei saa vist kivegi ma arvan, kuigi ma täpselt ei tea, mis see Eleganti hind on. Protectoril on vist sinna 300eek/m2 kanti.
TEAB inter
külaline

Re: Eststein ost

Lugemata postitus Postitas TEAB inter »

Tere asun Rootsis ja sooviksin osta soodsalt ja ok kvaliiteediga katusekivi st. võimalikult soodsalt ikka... ja pinda oleks siis 16000 ruutmeetrit .(pakkuda võib erinevaid kiviprofiile) koos roovi ja pappiga muidugi.Kas oskab keegi pakkuda midagi soodsat ja head nii,et kõik olex rahul tel +46701128282 Rannet

www.teab-inter.se

info@teab-inter.se
aix35
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Miks siis otse tehasest ei osta, saad kindlasti hea hinna
aix35@hot.ee
56216048
Vasta