Majakad seina krohvimisel

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
garmont
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Majakad seina krohvimisel

Lugemata postitus Postitas garmont »

Teoorias saab seina krohvimisel majakaid mätsida krohvisegust endast, kipsist (mis tuleb pärast seinast välja raiuda) või siis kasutada puit- või metall-liiste. Mis nendest valikutest kõige otstarbekam oleks?
murmet
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Re: Majakad seina krohvimisel

Lugemata postitus Postitas murmet »

Juhul kui vana sein jookseb mõnes kohas peaaegu nulli on metallsiinid vaja süvistada ja see on suht-koht tüütu. Ise olen majakad teinud kiirsegust (nt. Ardex 45)
garmont
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas garmont »

Need metallsiinid, mille kasutamisega janti on - olen ehituspoodides ringi luusinud ja midagi sobivat ei ole silma hakanud.

Tegin prooviks segust majaka (Sakret PM super), see jäi nii pude, et rihtlatiga hõõruks selle laiali. Ei niisutanud ega kaitsnud seda kilega, kas põhjus võis selles olla, et kuivas liiga kiiresti ära?

Ning kust poest seda Ardexit leida võiks - ei ole kõige levinum kraam.

Suurte tänudega :hello:
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Milleks siinid, vaatad seina üle, kuhu on rohkem, kuhu on vähem vaja täidad ära ja tõmbad latiga üle, pinget siis kergelt kas alumisele või ülemisele lati servale andes. Ise oleme kõik vähem ja rohkem loodist väljas seinad nii sirgeks teinud!
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
murmet
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas murmet »

Kahjuks pole Ardexi tooteid Eestist leida- olen Soomest toonud, aga teinekord olen Knaufi Perlfix´iga ka asjad korda saanud, peaasi et oleks kiirkivistuv segu.
to Manowar: kuna tegelen mosaiikplaatide ja muu eriti peene teemaga, siis teen eeltööd ise ja seinte loodi krohvimiseks ning ruumi täisnurkseks ajamisel olen senini kiiruse mõttes ikka majakaid kasutanud
Vasta