Kas keegi on paigaldanud endale Viessmann VITOCAL 343 või 200 küttesüsteemi? Tagasiside oodatud

Lugemata postitus Postitas rally »
rally kirjutas:Tere!
Kas keegi on paigaldanud endale Viessmann VITOCAL 343 või 200 küttesüsteemi? Tagasiside oodatud
Mis on uue ja vana vahe? Tean, et 200-le peab lisaks kõik muu tilulilu juurde ostma. 300-l sama teemasaarestik kirjutas:isegi ootan viessmannilt uut vitocal 200 kütet,pidavat jaanuaris tulema,tuttav müüja-paigaldaja kiidab hirmsasti
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas warlock »
Tõsiselt või? Mu õ-v soojuspump läks maksma ca 35 000.- ja tasuvusaeg tuleb ehk 3-5 aastat (olenevalt ilmadest ja mis küttega võrrelda)...rally kirjutas:200000.-saarestik kirjutas:piisab 250-sest,palju see vitocal300 kogu kupatus ka maksma läheb
???rally kirjutas:no ja oled rahul, et õhk koguaeg puhub sul toas ringi nagu ventilaator
Välisosa Fujitsu, siseosa Alfalaval, elektroonika Fujitsu+warlock, veevärk warlock.Tupsik kirjutas:Kribad ehk ka tootja ja muud andmed asja kohta ?warlock kirjutas:
Tõsiselt või? Mu õ-v soojuspump läks maksma ca 35 000.- ja tasuvusaeg tuleb ehk 3-5 aastat .
Lugemata postitus Postitas priit47 »
Lugemata postitus Postitas küttevahetaja »
Kas panid ise asja kokku või ostsid kusagilt valmis lahenduse? Endalgi huvi asja vastu olemas.Külaline kirjutas:Välisosa Fujitsu, siseosa Alfalaval, elektroonika Fujitsu+warlock, veevärk warlock.Tupsik kirjutas:Kribad ehk ka tootja ja muud andmed asja kohta ?warlock kirjutas:
Tõsiselt või? Mu õ-v soojuspump läks maksma ca 35 000.- ja tasuvusaeg tuleb ehk 3-5 aastat .
Lugemata postitus Postitas ABW Süsteemid OÜ »
Lugemata postitus Postitas ingmar »
ise ikka. Kuid ei maksa ju 150k?ingmar kirjutas:Kas see 35k eest õ-v pump on kuidagi ise kokku aretatud, hinnakirju vaadates need kuskil 150k? Kuidas ma saaks sellise endale?
Lugemata postitus Postitas Juhuslikult sattusin »
nii see tundub olevat.Juhuslikult sattusin kirjutas:Ei taha küll Teie õnne ära rikkuda aga see 57 tuhat on ainult ka sise või välisosa hind (tõenäoliselt)
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025