Miks ma arvan, et meedias võiks tarka nõu anda ikka pädev spetsialist, kes teeb lollile asja selgeks nii, et ka juriidikas loll sellest aru saab. Oota, varsti hakkab tulema kohtuasju, kus seaduse mittetundmine vabastab vastutusest. Neid tegelikult juba juba on! Pean silmas kiirlaenufirmasid, keda kohtud on pikalt saatnud oma võlglaste suhtes. Viidatud sõnavõtt võiks hea advokaadi puhul minna samasse kategooriasse. Aga Tallinna Vee esindaja ju soovitas veemõõtja maha kruttida ja kohtus väidan, et ma ei ole vett kasutanud.kaimagk kirjutas: 12 Jaan 2024, 21:07 ....noo jaa oligi öeldud aga mitte seda polnud ju mõeldud et kruttige plommitud veemõõtjad ilma vastava loata maha.....

Mida sa arvad, et kes kohtus süüdi jääb, et kui kevadel, kui mõõtja üles sulab ja kliendile Tallinna Vesi esitab x summas veearve ja Tallinna Vee klient ei ole arve summaga nõus? Või kui Tallinna Vee klient on veemõõtja(mitte kaugloetava) talveks maha kruvinud ja tuleb Tallinna vee kontrolör ning avastab, et plomid on rikutud? Olen kindel, et Tallinna Vesi esitab arve keskmise(suvise) kasutuse järgi ja seda kontrolöri viimast kontrollimise kuupäevast(x aastaid) alates. Kahtlustan, et kostja või tema esindaja viidet meedias eemaldada veemõõtja ei võeta tõsiselt, sest idee järgi Tallinna Vesi vist ei luba omavolilist plommide eemaldamist. Täpselt ei tea ega ei ole huvi tundnud, sest meie pere vee tarbimine ei kuulu nende haldusalasse.