aeroc ecoterm 375

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
olq83
Uus kasutaja
Uus kasutaja

aeroc ecoterm 375

Lugemata postitus Postitas olq83 »

milline on selle kivi ladumise hind kas seda arvestatakse ruudu hinnaga või tükihinnaga ? mind huvitaks firmahind +km
Camus Vara
külaline

Re: aeroc ecoterm 375

Lugemata postitus Postitas Camus Vara »

Kuidas keegi mõni paneb tk hinnaga ja teine see eest m2.
http://www.camus.ee
olq83
Uus kasutaja
Uus kasutaja

aga hinda oleks vaja teada et kuipalju 1ploki seinapanemine maksab ja kas lõigatud kivi eest küsitakse pool hinda või terve kivi hind :confused:
Kasutaja avatar
reggie
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas reggie »

Ma julgen oletada, et sa pole seda tööd varem teinud ja kuna tööpakkumiste all on kaks Aeroci pakkumist siis tuleb otsad omavahel kokku panna. Hind oleneb paljudest asjadest, ruudus on teatav arv kive, seega erilist vahet pole,millisel alusel arvestada. Poolikut kivi on sinu arvates lihtsam või keerulisem paigaldada?
olq83
Uus kasutaja
Uus kasutaja

olen küll ladunud aga tunni hinnaga aga oleks vaja tükitöö hinnapakkumine teha ja sellepärast huvitab mind ka see et kuidas käituda lõigatud kiviga paljud võrdlevad 375 te fiboga aga seda ei anna võrreldagi 375 on ju suur kivih
konkurent
külaline

Lugemata postitus Postitas konkurent »

Ei ütle, vat :evil:
Teed teisele head, saad ise s...a vastu pead
Habe
külaline

Lugemata postitus Postitas Habe »

No ma ei tea! Tööd peaks ikke jaguma. Mina lähenen ruuduga. Teinekord on vaja panna 5cm seibe ja siis seleta, et see ka kivi. Kuna kivi igavene mölakas siis olen kaubale saanud 240kr./m2. Kui pean kaupa vastuvõtma ja ka silluseid paika panema, siis olen ka kõik avad arvestanud ruudu sisse. Mõni tellia on ära öelnud, kuid enamasti olen käed löönud. Ega mina ainuke müürimees ole ja töö ei jää ka tegemata. Küsimus selles, et kes teeb ja millise raha eest. :confused:
olq83
Uus kasutaja
Uus kasutaja

aga kas see hind on käibemaksuga või ilma???
Habe
külaline

Lugemata postitus Postitas Habe »

Vajadusel koos km. Garantii ja paber maksab. Kuid määrav on ka töö asukoht Eestis Kas saab käiia kodust või ei. Kui töö läheb lahti sügisel, siis vaevalt see hind enam kehtib. Üldiselt tegemist kokkuleppega. :scratch:
Vasta