Oskab ehk keegi kogenum isik arvata milles asi. Olen näinud, et sellist asja võib juhtuda vabalt seinal olevate torudega ning poleks üldse üllatunud, kui tegemist oleks soojaveetrassiga aga antud juhul võtab kukalt kratsima

Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Lugemata postitus Postitas Ac457765 »
Lugemata postitus Postitas Alexy »
Lugemata postitus Postitas Rein Sa »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Kui pidama jäi, miks siis ümber teha?
Lugemata postitus Postitas sokolaad »
kuna pole ühtegi konkreetset infot, mis sinna üldse vahele läks, siis järelikult oli see
Kui konkreetset infot tarvis on?
Selgitasin ülalpool, et sai tehtud nö hädapärane lappimine, ühendus jäi krohvi sisse, sest ei tahetud rohkem seina lammutada. Seekord said kõik liidesed krohvi alt likvideeritud. Seina sisse jäi vaid toru, et ei peaks enam kolmas kord samal põhjusel seina lappima.
Selles osas julgeks siiski vastu vaielda. Mul terve elamine erinevate tihendite peal. On nii kummi, kui pappi. Ise pole küll märkanud, et üks on hapram kui teine. Kindlasti mängib väga palju rolli vee kvaliteet, kuid olen märkanud, et üldjuhul kestavad need tihendid täpselt niikaua kuni keegi neid ei puutu. Kuid kui sakutamise tulemusel otsustavad liidesed lekkima hakata siis paroniidist tihend jääb pingutades suurema tõenäosusega pidama kui kummist tihend. Kui tegemist on vähegi aega näinud tihendiga siis kumm jääb lekkima ka peale pingutamist, sest nö sureb ära.Ac457765 kirjutas: 20 Dets 2023, 15:50 Igal omad plussid ja miinused. Kummiga tihendiga saab kergemini pidama, aga aastatega kumm läheb kõvaks ja hapraks (mida kõrgem temperatuur, seda kiiremini). Paroniidiga ongi nii, et isegi kui algul saab korralikult pidama, siis mingi aja (suteliselt lühikese aja pärast) pärast annab veidi järgi ja vajab juurde pingutamist.
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025