Mis distantsi sõitsid???... mul küll sellist olukorda ka vana leafiga ei tekkinud, et masin lampi poole sõidu pealt ära oleks koolenud...
PS
Video all
Lugemata postitus Postitas xxx111 »
Mis distantsi sõitsid???... mul küll sellist olukorda ka vana leafiga ei tekkinud, et masin lampi poole sõidu pealt ära oleks koolenud...
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Lugemata postitus Postitas kaimagk »
Ja mitu õlut läks soetamiseks?
... see jah eesti valik ainult......aga jah midagi sellist....kunn24 kirjutas: 16 Dets 2023, 23:12 See on see, et garantii veab välja siis on piix? Ok, milline A mudel?
Mõned õlled on valikus: https://www.auto24.ee/kasutatud/nimekir ... 74458&ak=0
Lugemata postitus Postitas new1 »
...ja milles point.....võrdle siis 5 pemmi mõne rekkaga ka või äkki mõne rongiga jne .....kunn24 kirjutas: 16 Dets 2023, 23:20 Näiteks selle keskmine sõiduulatus 280 km https://ev-database.org/car/1209/Audi-e-tron-50-quattro
Iseenesest pole ju paha, kuid mu 5-st bemmi sellise tripi järel tankides näitas sõiduulatuseks 1200 km. Ehk võtame siit ca 300 maha ja jääb 900 km veel järgi...
...kui mingi 10 pluss aastat vana diislipanni on ok iga hommik 20min soojendada maja ees siis jah minu tegevus ev on tõesti jabur....
Paljudel nagunii kaks autot elamises, üldiselt kaugemal kui paarkümmend kiltsa keegi tööle ei käi ja selle segmendi suudab ka 10 aastat vana esimese generatsiooni kaun üldiselt ära täita.kunn24 kirjutas: 16 Dets 2023, 23:34 Kui paneelid on, siis suveautoks muidugi vb olla, kuid üldiselt eeldab siis juba 2-e autot. See on nagu paneelimeestel elektritootmisega, et talveks peab keegi loll asenduse tootma.
See just tegelikult indiviidi tasandil palju olulisem isegi kui miski globaalne saaste, ikka märkimisväärne vahe, kas mingi korsten tossab sul kusagil kõrgel üleval paarsada kilomeetrit eemal või mingi diisli sumps ummikus meetri kaugusel.
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025