Makita akude laadija
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Makita akude laadija
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kui kellegil on pakkuda soodsalt esimesena mainitud kasutatud, aga töökorras laadija mudelit, siis oleks ehk mõistliku hinna eest huvitatud omandama.

- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Re: Makita akude laadija
Lugemata postitus Postitas Hiid »
-
- autodidakt
Tõsiselt ikka. Enne oli nii, et kui aku laadima panin, siis hakkas laadija sees olev ventikas tööle(sahisema) ja kui laadimine lõppes, siis tegi pikema piiksu. Nüüd pista aku laadima ja hakkab tulema mingit meloodiat no nii 2-3-5 sekundit ja ei lae, oota kaua tahad. Ja sedasi kõigi 12-ne akuga.

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 54 korda
- On tänatud: 70 korda
Lugemata postitus Postitas RaJy »
-
- autodidakt

-
- autodidakt
OT. Kui mõni Makita firma tootearendusega tegelev tegelinski juhtub lugema minu seda kommentaari, siis võiks anda oma itimeestele palga õigustamiseks üleande välja töötada veelgi isikupärastatum laadimisfunktsioon ehk et töömees saaks aku sisselükkamise meloodiat sinihamba funktsiooni kasutades spotifai kaudu valida endale sobiv meloodia. Ja ei tohiks ära unustada laadimise funktsiooni lõpust märku andvast nutividinast. Vahet pole, kus see pisike vidin(puldike) töömehel parasjagu on- kas taskus või mõnes vibreerimisele tundlikumate närvidega kehaosas või külge kleebituna. Kui juba, siis miks mitte asi veelgi täiuslikumaks veelgi mõtetumate funktsioonide lisamisega. Või äkki ei olegi mõtetud?

Kokkuvõtteks- tänan veelkord kasutaja RaJy ja modet Hiid ullikest targemaks tegemast!

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 96 korda
- On tänatud: 38 korda
Lugemata postitus Postitas kaimagk »
...see pahe tarvitamine vist hakkab juba märgatavalt 'tunda' andma....
-
- autodidakt
Sinu loogikat järgides, siis kui pikad ja painduvad peaksid olema mu käed, et pista eemal asuvasse laadijasse aku, mis sai tühjaks teises maja otsas parasjagu tööd tehes?kaimagk kirjutas: 14 Nov 2023, 19:45 ....aga kas sinu hallrakud selle peale ei tulnud et kui oled laadijast kaugemal siis seda piiksu ei kuule aga meloodiat küll...
Väike vihje sulle- akut laadijasse susates olen laadijale piisavalt lähedal ja kõrvakuulmine veel enam-vähem, et kuulda laadijast tulevat piiksu. Kui kogu aeg on isend töötanud ühtemoodi ja järsku hakkab tegema teist häält, mille funktsiooni olemaolust ei olnud mul õrna aimugi, siis küsisingi siit abi selle kohta. On piisav selgitus? Nüüd saad oma seltskonnas kõigile rääkida kui loll on VE foorumi kasutaja nimega Urmas.
Kas peaksin pahe osas mõne pädeva spetsialisti poole pöörduma?kaimagk kirjutas: 14 Nov 2023, 19:45 ...see pahe tarvitamine vist hakkab juba märgatavalt 'tunda' andma....

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 54 korda
- On tänatud: 70 korda
Lugemata postitus Postitas RaJy »
Kusjuures mõni aasta tagasi oli mul sama teema nagu Urmasel täna - täitsa lambist tekkis muusika ja aru ei saanud, et miks ja kuidas. Minu aitas tookord "Dr, Google" hädast välja
-
- autodidakt
Mõõtsin huvi pärast oma käe pikkuse ja sain veidi üle 70cm. Kui kurt peab olema, et mitte kuulda piiksu, aga meloodiat küll? Mille kuradi pärast Makita omad toppisid selle piiksu kui oleks piisanud meloodiast? Igavusest?kaimagk kirjutas: 14 Nov 2023, 19:45 ....aga kas sinu hallrakud selle peale ei tulnud et kui oled laadijast kaugemal siis seda piiksu ei kuule aga meloodiat küll...
Kuna teema minu ammendunud, siis küsiks ühe OT küsimuse- kas sa oskad mulle arusaadavalt selgitada oma antipaatiat minu kommentaaride ja isiku suhtes? Ise olen sinu kommentaaridega minu suhtes juba ammu ära harjunud ja immuunne, aga no lihtsalt uudishimust.

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 96 korda
- On tänatud: 38 korda
Lugemata postitus Postitas kaimagk »
......selliste komentaaride peale ju võiks reakeerida vastavalt. Ja mina ka usun, kui makita insenerid oleksid selle raha mis nad kulutasid selle meloodia panemisel sellesse laadiasse, oleks peale Somaalia saanud ka veel nii mõnegi teise riigi päästa....
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 20 korda
- On tänatud: 35 korda
Lugemata postitus Postitas A23 »
Sisselülitamise helil pole jah vahet, aga mäletamist mööda olid helid "paketis", et kui kui tahad lõpetuseheli muuta, siis muutub ka algustusheli.
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 4 korda
- On tänatud: 27 korda
Lugemata postitus Postitas Walter2 »
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted