ehitaja palk
-
- külaline
ehitaja palk
Lugemata postitus Postitas infotu »
-
- külaline
ehitaja palk
Lugemata postitus Postitas Külaline »

-
- külaline
palk
Lugemata postitus Postitas imps7 »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas imps7 »
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Kui kirjaoskamatud meistrid juba nii kõvasti teenivad, siis on küll kuri lahtiimps7 kirjutas:AH ja veel kui omad väike tööriistu ja oled tegija mees siis firmadega ära tegemist tee, siis on võimalus petta saada. Kogemus 15 aastat

Lugemata postitus Postitas Jaan »
Hiidil on küll siinkohal täitsa õigus.Hiid kirjutas:Kui kirjaoskamatud meistrid juba nii kõvasti teenivad, siis on küll kuri lahtiimps7 kirjutas:AH ja veel kui omad väike tööriistu ja oled tegija mees siis firmadega ära tegemist tee, siis on võimalus petta saada. Kogemus 15 aastat
-
- külaline
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Jajahh, eks ta õige ole.Anonymous kirjutas:alla 20000 üks õige ehitusmees tööd ei teegi,tuleb aint 200 tundi iga kuu teha ,nii et arvestage ise!!!
Ja 7000eeguste ametlike ruutmeetrihindadega eramud muudkui valmivad, nii et mühiseb.

Lugemata postitus Postitas matu »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas imps »
matu kirjutas:ahsoo ...et siis ehitusmehed ongi need keda näeb uhkete uute bmw-de ja mersude roolis ning kes omavad viimsis mitmesaja ruutmeetriseid villasid? ...krt peaks ka jälle ehitama hakkama

<<<sa ajad veidi müredat juttu ju sa ei tea ehitusest tuhkagi.
-
- külaline
<<<Kirjaoskamatud teenivad tihtipeale ülikooli omadest rohkem.Ega ülikool ei näita veel tasetHiid kirjutas:Kui kirjaoskamatud meistrid juba nii kõvasti teenivad, siis on küll kuri lahtiimps7 kirjutas:AH ja veel kui omad väike tööriistu ja oled tegija mees siis firmadega ära tegemist tee, siis on võimalus petta saada. Kogemus 15 aastat

-
- külaline
<<<<Ma arvan HIID et sa oled kas ajast maas või lõunaeesti sügavustest.Era tegijate palk on juba aasta algusest saadik ligi 30...e olnud.[ KÕIK EHITUSMEHED EI OLE JOODIKUD]Hiid kirjutas:Kui kirjaoskamatud meistrid juba nii kõvasti teenivad, siis on küll kuri lahtiimps7 kirjutas:AH ja veel kui omad väike tööriistu ja oled tegija mees siis firmadega ära tegemist tee, siis on võimalus petta saada. Kogemus 15 aastat

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas IMPS »
<<< Sa oled õige mees ega ehitustöö ei ole lihtsalt arvude liitmine, waid igasuguste asjadega ja ohtudega arvestamine. Kunagi oli õhtulehes stressi pinge rida, ja 2 kohal oli ehitaja 1 politsei selle pärast peabki nende palk euro tasemel olema.Anonymous kirjutas:alla 20000 üks õige ehitusmees tööd ei teegi,tuleb aint 200 tundi iga kuu teha ,nii et arvestage ise!!!

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Tööandja »
joomine
varastamine
petmine
katteta lubaduste jagamine
raha välja petmine
tähtaegadest mitte kinnipidamine
lohakalt töö tegemine, ehk sita kokku keeramine
tööde pooleli jätmine
Need omaarust kõvad ehitajad on ehitust ainult kaugelt näinud
Pole oma tutvusringkonnas nkuulnud veel kedagi ütlemas, et mul oli hea ehitaja. Kõik ainult kiruvad.
Ehitusmees, kes ütleb, et on kõva ehitaja on ehitusel kusel käinud.
Ehitusmees kes aga ütleb, et on väga kõva ehitusmees on ehitusel sital käinud st. viibis seal natuke kauem ja nägi natuke rohkem.
Lugemata postitus Postitas matu »
kle lammas...sa ära karga siin foorumis tühja.imps kirjutas:matu kirjutas:ahsoo ...et siis ehitusmehed ongi need keda näeb uhkete uute bmw-de ja mersude roolis ning kes omavad viimsis mitmesaja ruutmeetriseid villasid? ...krt peaks ka jälle ehitama hakkama![]()
ligi aasta olen ehitusobjektidele ehitusmaterjale viinud ja õlide käest allkirju võtnud. pole mina veel siiamaani ühtegi 50k teenivat ehitusmeest näinud. ...või kui keegi neist on olnud siis oskavad nad seda küll hästi varjata. Ilmselt tööl käivad vana kadeti nirakaga ja õhtul ajavad garaazist luksdziibi välja.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Pets »
Selliste vendade kuulutusi ongi leht täis. Tean mõnda kodanikku, kes tõesti oskavad ja tahavad tööd korralikult teha. Kahjuks neil mitme kuu pikkune tööde järjekord ees. Meister ei pea ennast kusagil reklaamima. Tema töö teeb seda tema eest.
Lugemata postitus Postitas tiit001 »
-
- külaline
just nimelt õlid käivadki suurel obj sest õiged ja oskajad leiavad ise endale obj.Olen ise välja kasvanud suurest firmast.matu kirjutas:kle lammas...sa ära karga siin foorumis tühja.imps kirjutas:matu kirjutas:ahsoo ...et siis ehitusmehed ongi need keda näeb uhkete uute bmw-de ja mersude roolis ning kes omavad viimsis mitmesaja ruutmeetriseid villasid? ...krt peaks ka jälle ehitama hakkama![]()
ligi aasta olen ehitusobjektidele ehitusmaterjale viinud ja õlide käest allkirju võtnud. pole mina veel siiamaani ühtegi 50k teenivat ehitusmeest näinud. ...või kui keegi neist on olnud siis oskavad nad seda küll hästi varjata. Ilmselt tööl käivad vana kadeti nirakaga ja õhtul ajavad garaazist luksdziibi välja.
-
- külaline
<<<Võtta teatavaks et kadeti nirakas on kõige odavam pidada millega t riistu ja matti vedada see ei tähenda et mul ei ole korraliku autot,Ma arvan et saa ei tahaks ka oma pere autot oorata ja seal tunkedes <segustega ja muu määrdega koos> sõita. Odavam on kadeti koos käruga pidada kui transitit p. MÕTLE ENNE KUI TULD PRITSID.matu kirjutas:kle lammas...sa ära karga siin foorumis tühja.imps kirjutas:matu kirjutas:ahsoo ...et siis ehitusmehed ongi need keda näeb uhkete uute bmw-de ja mersude roolis ning kes omavad viimsis mitmesaja ruutmeetriseid villasid? ...krt peaks ka jälle ehitama hakkama![]()
-
- külaline
<<<siis oled sa kehv raha maksja,,,sinu obj kõlbavadki ainult wc.Hind määrab tegia. Tean firmat kus mehed saavad kuni 25t kuu ja sealt pole ükski mees aasta jooksul ära läinud.Mõtle enne kui raha oma tasku topid <<<ahnusest>>>Tööandja kirjutas:Olen aja jooksul näinud palju neid kodanikke, kes ennast ehitajateks tituleerivad. Töötegemise tahet ja oskust on nendele vähe jagunud. Selle eest on nad väga suured meistrid järgmistel aladel:
joomine
varastamine
petmine
katteta lubaduste jagamine
raha välja petmine
tähtaegadest mitte kinnipidamine
lohakalt töö tegemine, ehk sita kokku keeramine
tööde pooleli jätmine
Need omaarust kõvad ehitajad on ehitust ainult kaugelt näinud
Pole oma tutvusringkonnas nkuulnud veel kedagi ütlemas, et mul oli hea ehitaja. Kõik ainult kiruvad.
Ehitusmees, kes ütleb, et on kõva ehitaja on ehitusel kusel käinud.
Ehitusmees kes aga ütleb, et on väga kõva ehitusmees on ehitusel sital käinud st. viibis seal natuke kauem ja nägi natuke rohkem.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Pets »
jälle on siia sattunud üks kodanik, kes asjast midagi ei jaga aga näpud sügelevad klahve toksima.
Mõttetu vend.
Tead firmat.
On see sinu firma?
kui pole, siis pane suu kinni.
-
- külaline

Tööl on loomulikult tüki hind ning tundide arv kuus kisub 280-ne kanti.
Tööd ennast on tõepoolest oxendamiseni.
julm
Lugemata postitus Postitas alek535 »
Anonymous kirjutas:Ei taha just praalima ja uhkustama hakata ,aga alla 18 tuhhi kuus ma teenida ei saa.Kuna just see summa mu pere eelarve kuus.Teinekord teenin rohkemgi,siis see juba puhas kasum.![]()
Tööl on loomulikult tüki hind ning tundide arv kuus kisub 280-ne kanti.
Tööd ennast on tõepoolest oxendamiseni.
haaa 280 tundi telgiga objektil oleks juba mõttekam vist korteri üüri hoiaks kokku ja mis sa koju ikka ronid kui kumm tühi kogu aeg

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed