Nagu märkasid on siin sees ka jutumärgid
Mõte on selles, et "täna" on kasutusel muud toetus- / kinnituslahendused
Vt ka nt Prill-i postitust
Aga variante on veel - nt WINFRAMER süsteem...
Lugemata postitus Postitas xxx111 »
Nagu märkasid on siin sees ka jutumärgid
Lugemata postitus Postitas suvaline »
Ei tea "lambist" öelda ja ei huvita kasuvaline kirjutas: 26 Sept 2023, 19:19 xxx111,
kui selline asi: https://bauroc.ee/product/laepaneelid/
saab 24 juunil sahmaka vihma (niikuinii saab sellel kuupäeval) siis kui mitu kuud peaks kuivama, enne kui seest/väljast krohvida?
Lugemata postitus Postitas ping »
Kui seinaplokk ja paneel on samast materjalist tehtud, siis pole ju kuivamisajal nagunii vahet, sest mõlemad tulevad tehasest välja niiskena ja vajavad täielikuks kuivamiseks ühte kütteperioodi.suvaline kirjutas: 26 Sept 2023, 19:19
kui selline asi: https://bauroc.ee/product/laepaneelid/
saab 24 juunil sahmaka vihma (niikuinii saab sellel kuupäeval) siis kui mitu kuud peaks kuivama, enne kui seest/väljast krohvida?
Lugemata postitus Postitas T25 »
https://www.ehitusuudised.ee/uudised/20 ... kergplokidÜleüldse BAUROC-t minu projektides KANDVA elemendina ei esine
Põhjus lihtne - "tugevusnäitajad" viletsad - ja selle põhjus ka lihtne - on püütud teha "2 ühes toode"
Sel aastal tootevalikusse lisatud bauroc SOLID plokid on kõige tugevamad Eestis saada olevad kergbetoonplokid.
Lugemata postitus Postitas vuuk »
xxx111 kirjutas: 03 Okt 2023, 11:15 @T25
Aga - milleks kasutada seinas /sh siis ka vundamendisein) erinevaid plokke...
@xxx111xxx111 kirjutas: 03 Okt 2023, 10:46 @ vuuk
...
Kui müüritis pole piisava tugevusega siis seda ei saa kompenseerida nt "tugevama vundamendiga"
...
Lugemata postitus Postitas aero »
T25 kirjutas: 03 Okt 2023, 11:08 … ei meeldi mulle sokli välimus, mis on viimistletud mingi krohvi või plaadiga. Mulle meeldiks vaadata puhast betoonist lintvundamenti.
…
Kergbetoonist plokkidele on pärast hea freesida ka elektrikaablite tarvis sooni jne. Mul kogemus puudub, aga kolumbia plokki sooni freesida väga ei julgekski, kardan , et lendab kildudeks( lööb suuri kilde välja plokist), kui meisliga peale lennata.
Lugemata postitus Postitas aga123 »
Või hoopis näitaks mingist kehtivast standardist või nõudest lähtuvatel tingimustel, mis projektis seletuskirjas ära toodud....
kõikvõimalike programmide või ka nö paberil arvutused on ideaaltingimustel mida tegelikult reaalsest ei eksisteeri
...
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025