Viimases hädas võib lisada ka vertikaalse toe harja alla, see hakkab siis juba meenutama koormust, mis algselt oli projekteeritud paneelidele m2 kohta.

Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas xxx111 »
Lugemata postitus Postitas ping »
Miks see soemüür seal laeni on, seda ma ei tea, aga see tuleb ikka nagu tehakse, mingi 2,1m kõrge ehk....ping kirjutas: 23 Sept 2023, 16:04 Paneeli alla joonistatud soojamüür on küll "kivist asi" aga küttekoldeid ega selle osasid ei tohiks vist kasutada kandekonstruktsioonidena?
Lae koormus ei tohiks vist mõjuda selle all olevale küttekehale ja peaks omama "elastset vahet"?
![]()
Aga kas seda ka mainisid, et gk 1,5 muutub kordades?Hiid kirjutas: 23 Sept 2023, 18:03 Paneelid toodeti selle tellimuse järgi, mis mu postituses.
viewtopic.php?p=433365#p433365
Jutu peale, et tahaks toed ka panna paneelile, sain vastused paneelitootjalt, mis ka siia olen edastanud.
Lugemata postitus Postitas T25 »
Minuteada paneele võib toestada vaid otstest. Ehk siis isegi, kui saaks kandma panna, ei tohiks paneele keskelt toestada.ping kirjutas: 23 Sept 2023, 16:04
Paneeli alla joonistatud soojamüür on küll "kivist asi" aga küttekoldeid ega selle osasid ei tohiks vist kasutada kandekonstruktsioonidena?
Lae koormus ei tohiks vist mõjuda selle all olevale küttekehale ja peaks omama "elastset vahet"?
![]()
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Toetad paneelid täpselt nii, kuidas neid väljamõelnud inseneriga kaubale saad. Lahendus on jätkuvtala lahendus ja paneeli keskel võib olla teise märgiga moment või riskid pragudega pealispinnas. Vahesein all peab koormuse vastu võtma.Minuteada paneele võib toestada vaid otstest. Ehk siis isegi, kui saaks kandma panna, ei tohiks paneele keskelt toestada.
Mõlemas otsas fikseeritud - vastasel korral poleks ka hor reaktsiooneT25 kirjutas: 24 Sept 2023, 13:03 XXX1, lihtsalt info mõttes, eelmisel lehel su postitatud manus programmist. Kas seal toestuspunktid on mõlemad fikseeritud? Kas ei peaks üks olema fikseeritud ja teine rulliku peal. Kas see ei annaks mingit erinevust tulemuses?
Seda ma mõtlesingi, et tõmb peab olema all. Seinad ise ei ole võimelised horisontaaljõude vastu võtma. Ma lihtsalt üritan mõelda, miks arvuti nii väikese tõmbejõu annab ja mõtlesin, et äkki sõltub seal ka toetuspunktide tüübist. Kui panna alla tõmb ja asendada üks fikseeritud kinnitus rolleriga, siis kas tuleks mingi erinevus?xxx111 kirjutas: 24 Sept 2023, 13:13Selline skeem pole võimalikT25 kirjutas: 24 Sept 2023, 13:03 XXX1, lihtsalt info mõttes, eelmisel lehel su postitatud manus programmist. Kas seal toestuspunktid on mõlemad fikseeritud? Kas ei peaks üks olema fikseeritud ja teine rulliku peal. Kas see ei annaks mingit erinevust tulemuses?
Deformatsioonid lähenevad lõpmatusele ja see ei "tööta"
On variant siduda sarikad nö "tõmbiga" - siis oleks see ca 8 kN tõmbi sisejõud
Ja "tõmb" peaks olema "seotud" sarikatega selle 8 kN vastu võtmiseks
Ei ole erinevust - mõtle loogiliselt - kust peaks erinevus tekkima...Kui panna alla tõmb ja asendada üks fikseeritud kinnitus rolleriga, siis kas tuleks mingi erinevus?
mida sa silmas pead?kunn24 kirjutas: 24 Sept 2023, 12:12
@Hiid.
Kelle fanataasialend see selline ruumiraiskamine on? Vaatasin ja mul jäi karp lahti.
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Kui ise rahul oled (mis on kõige olulisem), siis ei pea midagi silmas ja ära pane mu jõminat tähele.
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Projekteeritud need on, seda et neid sel puhul kasutada ei saa, tuli mulle üllatusena.Kalvis kirjutas: 24 Sept 2023, 15:59 eks tuleks nüüd projekteerimisraha kokkuhoid koolirahasse kanda.
Mine “Konstruktsioonid, seinad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025