KiviKatus.
KiviKatus.
Lugemata postitus Postitas markuss »
Re: KiviKatus.
Lugemata postitus Postitas markuss »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas martti 27 »
muidugi oleneb, kui pikk on neel ja kuidas ehitatud.Muidu võiks ka odavamalt, aga kuna yldpind on suhteliselt väikene, siis odavamalt ei tasu ära. Kelpade ja neelu peale võib juba umbes 4 päeva minna.
Lugemata postitus Postitas jan6 »
ei pane segast,ma elan sellisest tööst.markuss kirjutas:Sorry.Ega sa segast ei pane.Panin pool aastat tagasi plekki roovi peale 100 krooni/ruut.Objekt oleks tallinnas ,kus oleks vaja teha kivikatus.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
30 eek on mõtetu enda raiskamine, arvestades et mustalt töötades ei ole sul haigekassat ega midagi, kui sealt alla kukud ei huvita seda ju keegi. Ja kui maksuametile või kellelegi vahele jääd siis nutad silmad peast välja, et nii odavalt teed ja sellise summa pead trahvi peale kulutama. Palju sa päevas teenid sellise summaga 500-600 krooni ma arvan pika päeva puhul. Lahyura sellest summast küte, tööriistade kulu, auto kulu, turvaohutus varustust ei tasu mainidagi, kuna sul neid niguinii ei ole.
Loll mis loll
Aga ise tead anna aga minna
Üks palve, ära ennast avalikult selliste lollide summadega reklaami, kuna jätad võibolla mitteteadjatele inimestele mulje, et kõik on nii rumalad
TÄNAN
Ootan nüüd kritiseeringuid aga mina olen rääkinud.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas margo zooallik »
rõõm oleks sind tööle võtta-annan sulle 31 eeku ruut,lisaks jalgratta,haameri ja paari 6krooniseid töökindaid+paki sigarette leek päevas+eduka tööpäeva puhul 2liitrit bock õlutjan6 kirjutas:ei pane segast,ma elan sellisest tööst.markuss kirjutas:Sorry.Ega sa segast ei pane.Panin pool aastat tagasi plekki roovi peale 100 krooni/ruut.Objekt oleks tallinnas ,kus oleks vaja teha kivikatus.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas taastaja »
-
- külaline

-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
"Õigekiri" on selle teema alapealkiri, pealegi imselge liialdus see 300m2 päevas, üksi!jan6 kirjutas:see mees kes siin kõvasti tööle lubab võtta,sul ikka tööd on pissavalt pakkuda et härpled siin.teistele teadmiseks et yks mees jõuab päevas umbes 300ruutu maha panna ja selle siis 30eek.korrutad siis arvake ära kas mees tuleb objektile jala ja leek uhkelt näos,kusjuures selle raha eest saab tseki ja tehtud tööle garantii.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- -
- On tänanud: 58 korda
- On tänatud: 63 korda
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
Kui mees teeb ja saab hakkama, siis on see ehk hoopis nende "alla 100 krooni pole mõtet" meeste probleem?
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
Lugemata postitus Postitas aix35 »
kui teha 180 m2 katus 5400.- siis krt. varsti jäävad ehitaja nälga ,jan6 kirjutas:30eeku ruut on normaalne.
jobud on need kes hinnad nii alla viivad
-
- -
- On tänanud: 58 korda
- On tänatud: 63 korda
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
Kõik on suhteline, eksole. Kui seda katust 2 nädalat teha, siis on teenistus ehk tõesti niru. Kui see aga kolme päevaga teha, siis pole ju üldse paha.aix35 kirjutas:kui teha 180 m2 katus 5400.- siis krt. varsti jäävad ehitaja nälga ,jan6 kirjutas:30eeku ruut on normaalne.
jobud on need kes hinnad nii alla viivad
Kes on sellisel juhul jobu ja jääb nälga:
1. mees, kes iga kolme päeva tagant 5K tasku paneb;
2. mees, kes "küsib korralikult" ja teenib 3 korda rohkem kahe nädalase töö eest?
Mina ka ei usu, et jan6 paneb 300m2 päevaga aga isegi 100m2 päevas pannes on teenistus 3K - pole üldse paha! Kahtlemata loeb siin ka katuse keerukus - suur pikk hoone lihtsa viilkatusega, kus pole neelusid, katuseaknaid ega vintskappe või siis kelpkatusega majake, kus lisaks igas küljes veel vintskapid või katuseaknad.
Mind üllatab, et ikka veel on ehitajaid kelle moto on "kui me hindu alla ei lase, siis hinnad ei langegi".
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Habe »
Suht normaalne, kui peaks kive paika loopima. Reeglina võtab jubeda aja kivide lõikumine ja lihvi andmine. Kui pärast kulutatud aeg (ka tyhja läinud aeg, kus olid kohal aga midagi teha ei saanud)ja ruudud kokku viia, siis on karta, et võtab kukalt kratsima.jan6 kirjutas:30eeku ruut on normaalne.

Lugemata postitus Postitas reggie »
-
- külaline

Viimane "reggie" seletus oli võrdlemisi reaalne, kusjuures aeg ja seega ka hind erineb kordades sõltuvalt katuse keerukusest ja veel üht-teist tingimustest. "jan6" oma 300m2 üksi päevas on aga tõenäoliselt niisama kirjamees, kes katusel pole kunagi käinud ja arvab, et tänu sellisele absurdsusele mehed koledasti ära ehmuvad ja hinnad alla lastakse

-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas igalajalkatusel »
-
- külaline

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas igalajalkatusel »
taastaja kirjutas:See võiks päris põnev vaatepilt olla! Mitu paari kindaid siis päevas ka läbi kulub? Meil on päris tihti meeletud sakraalhoonete katusepinnad, tuled ja näitad, siis kuda tööd tehakse? Loodan, et katuse kalle ja katusekivi mark tõsist meistrit ei hirmuta
Ma ei kahtle kellegi ametialases oskustes aga ka kindlasti mitte omades ja olen täiesti veendunud,et oma katuste tegemise praktikas olen puutunud kokku vägagi erinevate kivi markidega.Ja tõepoolest on se´nii,et tõelist meistrit sellised asjad ei hirmuta pigem keerulisemad situatsioonid pakuvad hoopis väljakutset.aga kinnaste poole pealt nii palju,et kasutan umbes kahte paari päeva jooxul.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kylastaja »
ma ei saa aru, mis teil viga on, u 1200 kr päevas on norm, mis siis, et ylipikk päev ja selline, et 6htul ei j6ua naiselegi selga ronida. siit foorumist kumab vägagi läbi seda, et olin buumi ajal huiarist tööandja ja sain ulmelisi kasumeid, aga nyyd enam rahad nii head ei ole, aga bentley liising tahab maksmist. lahendus, koorime töötajat. 30 kr ruut on hea hind. kas te tainapead ise ylde olete töökindaid kulutanud, m6ne neelu v6i kelba valmis teinud? vaevalt. kui te korraks redelist yles katust vaatamas v6i pärga alla toomas olete käinud, siis on k6va s6na. ma tahaks näha mehi, kes panevad tuimalt 300 m2 päeavas ja seda iga päev. mingid yliinimesed olete v6i. muidugi kui te 2 päeva kuus rabelete ja siis ylejänud aja virisete kui väsinud, haiged te olete ja ylejäänud päevad kapja laiaks istute, siis jah j6uab. see ei ole normaalne, et sellise raha teenimiseks peab hinge seest välja rabelema. tööd tuleb teha m6istlikult ja kvaliteetselt. olen kyllalt näinud "mahumeeste" töid ja neid hiljem ka ymber teinud ja parandanud. l6pptulemus tellijale on isegi kallim, kuna need "mahumehed" on tavaliselt maamunalt haihtunud kui vead välja hakkavad tulema. niisiis olge m6istlikud ja ärge tehke tööd m6ttetu raha eest, kui ylemus teeb vingus näo ja seletab, et hind on ylihea, ei tasu seda veel t6siselt v6tta.
PS. kaks paari kindaid päevas! sööd neid v6i? tee inimkonnale teene ja tööta edaspidi ilma kinnasteta, siis äkki ei v6imalda näpud peale yhte sinu "tavalist" tööpäeva enam idiootsuste kirjutamist.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas JaakHarjumaalt »
-
- külaline

Oleks mul üks selline mees tööl, ei jõuaks raha lugedagi 6000-7000m2 katust kuus, oma 35 maja

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed