Voodrilaua värvimine
Voodrilaua värvimine
Lugemata postitus Postitas Ggtr »
Tervitused. Sain tuttava käest krunditud lauad(Pinotex Base Bpr). Küsimus siis et mis värviga neid nüüd üle võib värvida? Värv peaks olema kattev mitte lasuurne. Kas pean jääma pinotexi toodete juurde? . Kuna krunt lahusti baasil siis vist vee baasil värvid ei sobi? Tahaks neid otsaviilu tarbeks kasutada.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 89 korda
- On tänatud: 142 korda
Re: Voodrilaua värvimine
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Mul on tehtud 20 a tagasi Pinotex Base ja Villa Akva (Vivacolori värv) vee baasil, siiamaani väga hea. 10 a tagasi on 1 kord üle ka värvitud.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Noh, kasutaja Ggtr, sa veel vist nõnda noor, et ei oska veel guugeldada ja guugeldasin sinu eest märksõna "Pinotex Base Bpr" ning leidsin tootelehelt sellise lause-Ggtr kirjutas: 05 Juun 2023, 09:56 Sain tuttava käest krunditud lauad(Pinotex Base Bpr). Küsimus siis et mis värviga neid nüüd üle võib värvida? Värv peaks olema kattev mitte lasuurne. Kas pean jääma pinotexi toodete juurde? . Kuna krunt lahusti baasil siis vist vee baasil värvid ei sobi?
Sobib vee ja lahustipõhise pinnaviimistlusega
Mida sa selle lausega peale hakkad, ei oska aimata.

OT. Millegipärast olin optimistlikum kui arvasin, et minu nooremad on ikka minust targemad. Minu kooliajal ei olnud arvutitest haisugi.

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Lugemata postitus Postitas Ggtr »
Tänud.Urmas kirjutas: 05 Juun 2023, 11:54Noh, kasutaja Ggtr, sa veel vist nõnda noor, et ei oska veel guugeldada ja guugeldasin sinu eest märksõna "Pinotex Base Bpr" ning leidsin tootelehelt sellise lause-Ggtr kirjutas: 05 Juun 2023, 09:56 Sain tuttava käest krunditud lauad(Pinotex Base Bpr). Küsimus siis et mis värviga neid nüüd üle võib värvida? Värv peaks olema kattev mitte lasuurne. Kas pean jääma pinotexi toodete juurde? . Kuna krunt lahusti baasil siis vist vee baasil värvid ei sobi?
Sobib vee ja lahustipõhise pinnaviimistlusega
Mida sa selle lausega peale hakkad, ei oska aimata.![]()
OT. Millegipärast olin optimistlikum kui arvasin, et minu nooremad on ikka minust targemad. Minu kooliajal ei olnud arvutitest haisugi.![]()
Tore teada et nüüd sul see olemas ja selge.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Aitäh tunnustamast.

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu