Tänud ette minu õigele teele juhtimises!
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Lugemata postitus Postitas ping »
Need ei pruugi olla mitte tavamõistes kruvid, vaid võivad olla "suure sammuga keermega tiftid" mis on sisse pressitud ja välja keerata tavamõistes ei saagi.Urmas kirjutas: 20 Apr 2023, 20:38 Hiinlased on sellised kapsaussid, et on leiutanud oma toodete kinnikeeramiseks mingi oma standardi kruvidele....
No on mul neid erinevaid kruviotsikuid hulgim, aga vaat sellist ei ole ega ole kusagil ka näinud.
Tänud ette minu õigele teele juhtimises!
Tänan, kõik need variandid on mul olemas ja sealt ei sobi neist ükski.
Noh, näiteks ei oli vaja katkise korpusega trummelpikenduselt vaja juhe ümber tõsta tervele trumlile, aga tervel trumlil olid needsamad kavalad kruvid. Asetus oli kruvidel selline, et sain relakaga pea maha lasta ja sain keskmise pesade osa kätte. Keerasin näpitsatega peata kruvid välja ja kokkupanekul asendasin uute kruvidega.ping kirjutas: 21 Apr 2023, 02:01 Need ei pruugi olla mitte tavamõistes kruvid, vaid võivad olla "suure sammuga keermega tiftid" mis on sisse pressitud ja välja keerata tavamõistes ei saagi.
![]()
Lugemata postitus Postitas Äärenurk »
Nendel tihvtidel või kruvidel on kolm täket, et hiinlased need ise kuidagi sisse saaks keerata. Siiski peavad nad ka elektriohutusest ja ei taha, et samal ajal saaks Urmas need lahti keerata.Urmas kirjutas: 21 Apr 2023, 07:05 Noh, näiteks ei oli vaja katkise korpusega trummelpikenduselt vaja juhe ümber tõsta tervele trumlile, aga tervel trumlil olid needsamad kavalad kruvid. Asetus oli kruvidel selline, et sain relakaga pea maha lasta ja sain keskmise pesade osa kätte. Keerasin näpitsatega peata kruvid välja ja kokkupanekul asendasin uute kruvidega.
Võivad olla ka keermega tiftid, kuid sel juhul siis miks on vaja tifti peale teha kolm täket? Hiinlased ülearuseid liigutusi ja operatsioone mingi asja juures nagu ei tee.Jah, ma tean, et osadel on tiftid.
Lugemata postitus Postitas kaimagk »
Lugemata postitus Postitas Walter2 »
Hiljutiste EV valitsuse suuniste valguses tarbijatele katki läinud asju mitte ära visata, vaid parandada, siis miks Hiina RV valitsus ei anna oma tootvale tööstuse suuniseid teha mitte katki minevaid asju või vähemalt oleks asjad parandamiseks kokku pandud normaalsete kruvidega?Äärenurk kirjutas: 21 Apr 2023, 07:40 Nendel tihvtidel või kruvidel on kolm täket, et hiinlased need ise kuidagi sisse saaks keerata. Siiski peavad nad ka elektriohutusest ja ei taha, et samal ajal saaks Urmas need lahti keerata.
On mul see komplekt ja proovitud. Plastik sulab ära kruvipeasse auku puurides.Äärenurk kirjutas: 21 Apr 2023, 07:40 Mina läheneks puuri ja taolise komplektiga: https://www.tooriistad24.ee/murdunud-po ... plekt-xxl/
Tänan viite eest, eks õhtul uurin.
kaimagk kirjutas: 21 Apr 2023, 08:07 ……1 pilt sellest kruvipeast ütleks rohkem kui 15 rida teksti…..
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Ega vist muud varianti esialgu ma ei näe. Vähemalt üks õhtu kohe kindlasti jälle sisutatud asendustegevusega.kunn24 kirjutas: 21 Apr 2023, 18:54 Siit loost leiad viisi, kuidas see võti ise välja viilida/ käiata: https://blog.ardill.com/2021/03/
Lugemata postitus Postitas Äärenurk »
Suudad sa mulle selgeks teha, et miks ma pean iga kord jälle 5-8€ maksma uue pikenduse eest kui seda annab parandada? Ühekordne projekt on nende eriotstega kruvikate ostmine, kusjuures see kruvikate komplekt on poole odavam kui uus pikendus.Äärenurk kirjutas: 16 Mär 2025, 17:30 Urmas, kas sul on massiliselt vaja neid pikendusi ümber ehitada või oli tegu ühekordse projektiga?
Lugemata postitus Postitas aero »
Minu teada on seal mingi miinimumsumma, 2-3€ tellimust ei saa teha, erinevalt AliE-st. Tahad rääkida, mis see miinimum on ja millised tooted sa juurde lisasid?Urmas kirjutas: 16 Mär 2025, 17:50Suudad sa mulle selgeks teha, et miks ma pean iga kord jälle 5-8€ maksma uue pikenduse eest kui seda annab parandada? Ühekordne projekt on nende eriotstega kruvikate ostmine, kusjuures see kruvikate komplekt on poole odavam kui uus pikendus.Äärenurk kirjutas: 16 Mär 2025, 17:30 Urmas, kas sul on massiliselt vaja neid pikendusi ümber ehitada või oli tegu ühekordse projektiga?![]()
Lugemata postitus Postitas elmut66 »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025