Kvaliteetsed, enimhinnatud sisevärvid
Kvaliteetsed, enimhinnatud sisevärvid
Lugemata postitus Postitas TRIPPLE »
155m2 viimistletud betoonseina
67m2 kipslage.
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 3 korda
Re: Kvaliteetsed, enimhinnatud sisevärvid
Lugemata postitus Postitas renxx »
Mina krundin Eskaro flat
Laed värvin Vivacolor ceiling 3, ilmselt kõige valgem laevärv mis meil saada.
Seinad värvin Vivacolor 7
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Caparolil on mõned väga head tooted. Näiteks C-baasil toonimiseks on IndekoPlus. Tõesti piisab 2x värvimisest ja ei kuma läbi midagi. Või vannitoa lagede värvimiseks IndekoW. Jätab ilusa mati pinna, mitte nagu osade tootjate niisketesse ruumidesse mõeldud värvid, mis jääb läikiv nagu jõulukuuse muna. Rilak toodab samuti keraamilist värvi, mis sobib väga hästi niisketesse ruumidesse ja on mati läikeastega.
Just see nädal veendusin järjekordselt, et Sadolinil on ikka probleeme ja minu jaoks seda vist juba ca 10 aastat. Värv oli tellija poolt. No nii "naha" tükke täis kui veel olla sai. Kui hakkasin enne värvimist läbi mikserdama, siis nahatükke oli nii palju, et lõi lausa vispli tasakaalust välja. Ja see nahatükkide nokkimine seina pealt. Jube.

Lugemata postitus Postitas KylmOn »
Eelmise postitaja toodud tükke pole värvis kohanud - isegi pärast pooliku ämbri pikka seismist on värv täiesti vedel ja kasutatav.
Lugemata postitus Postitas JannoRa »
Kui seinad ja lagi Siro2-ga üle käidud, kas on ok kui lakke ja seina läheb erineva tootja värv? Lakke plaanis Sympatia panna, seina Wall 4 või wall7. (Ei ole nende kahe erinevusest veel aru saanud )
-
- autodidakt
Soovitav oleks sama tootja kogu komplekt, kuid alati ei ole see võimalik. Ise eelistan kasutada lae värvimiseks samuti Eskaro Sympatiat sõltumata kruntvärvi margist. Väga ühtlane jääb kui värviga ei koonerdata ehk jälg peab märg olema.JannoRa kirjutas: 09 Apr 2023, 18:59 Kui seinad ja lagi Siro2-ga üle käidud, kas on ok kui lakke ja seina läheb erineva tootja värv? Lakke plaanis Sympatia panna, seina Wall 4 või wall7. (Ei ole nende kahe erinevusest veel aru saanud )
Üldiselt loetakse Wall7 profiseeriaks ja Wall4 isetegijatele mõelduks. On veel Acrylate Matt. Üldiselt lähevad nende kõigi kolme tehnilised infod ühte auku. Olen neid kõiki kasutanud ja probleeme ei ole olnud neist mitte ühegagi. Kui on aluspinnad on korralikult tehtud, siis ei näe väga suurt probleemi erinevate tootjate värve kasutada. Siro2 on hea kruntvärv, aga kui aluspind on pahteldatud mitte just kõige parema pahtliga ja enne kruntimist tolm pühkimata, siis ei anna mittemingisugust efekti ka maailma kõige parem krunvärv. Näiteks mitte kõige parema pahtliga tehtud, hea krundiga krunditud ja laevärviga värvitud, aga kui hakkad eemaldama laeäärset teipi, siis jääb teibi külge nii krunt- kui ka laevärv ehk asi pekkis.
Kuna ise osutan siseviimistlustöid teenusena, siis pean olema natuke ettevaatlikum, sest pean andma garantii oma tehtule. No materjalidele ma nagunii garantiid anda ei saa, kuid sel juhul jääb vaidlus minu ja värvitootja vaheliseks mureks.

Kas seda võib lugeda Ok pahtliks?
-
- autodidakt
Ei oska kommenteerida, sest ei ole seda pahtlit kasutanud juba ammu tema hinna(ülehinnatud) pärast. Põhimõtteliselt peaks sinu poolt kasutatud pahtel olema kunagine Sheetrock(sinine). Minu jaoks liiga pehme. Eks pärast paistab ja anna siis siia ka teada kui oled teibid ära võtnud.JannoRa kirjutas: 09 Apr 2023, 20:39 Tänud põhjaliku vastuse eest. Pahtliks viimane kiht Knauf Super finish.
Kas seda võib lugeda Ok pahtliks?
Juba ammu kasutan lõppviimistlusel Vivacolor S. S tahab käsilihvtallaga lihvimisel veidi ettevaatlikust, et ei tekiks kraapse. Mul kraapsude muret ei ole, sest lihvin ektsentrikuga.

Võib-olla kellegile on kasuks, kuid Depos müüdavatest viimistluspahtlitest ei arva mitte midagi. Olen neid katsetanud, liiga jahused lihvimisel ja probleemid tekkisid laeäärse teibi eemaldamisel. Enam neid ei kasuta.

-
- autodidakt
Mis kuradi eriline "laiskus" on teil peale tulnud?JannoRa kirjutas: 09 Apr 2023, 21:46 Vivacolor S-i peale olen mõelnud. Teises toas kus seinad värske krohvi all, tulekski lauspahteldusega alustada. Kas Vivacolor S kõlbab ka ainukesteks kihtideks? Rulliga 2 kihti peale ja lihv?

Lihvi krohvitud pind, tõmba harjaga puhtaks, pahtelda 2x(peale esimest vahelihv ka vajalik), lihvi, vabasta pinnad tolmust, krundi, kerge lihvi ja värvi 2x põhivärviga on ongi valmis. Pahtli seinale kandmise rull eeldab pikemat karva ja igasugused suvalised rullid selleks kah ei kõlba. Normaalse rulli asemel(7-10€) osta parem üks sixpack pärast pahteldamise lõpetamist oma tehtu nautimise ajal joomiseks.

Eeldan ,et sixpacki tootja pisut tähtsam kui pahtli?

-
- autodidakt
Jah.

Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad