Ära tekita oma kommentaariga Streisandi efekti.kaimagk kirjutas: 02 Mär 2023, 17:47 Paljud ootavad ja loodavad et see 2-3 mehe seltskond lõpetaks nende teemade risustamise!

Kes sa oled, et otsustada, kas 2-3 mehelise seltskonna kommentaarid on teemade risustamine? Aga sa kirjuta VE foorumi pidajatele avaldus, et soovid hakata VE foorumi moderaatoriks. Sinu kommentaaride järgi otsustades sa vist oleksid nõus isegi sellise töö eest foorumi pidajatele maksma, et saaks ainult eemaldada/blokeerida 2-3 mehelise seltskonna kommentaarid.

Omateada olen sulle juba soovitanud minna oma konto sätetesse ja blokeerida enda jaoks selle 2-3 mehelise seltskonna kommentaarid. Puuduvad IT alased teadmised oma konto sätetes muudatuste tegemiseks või uudishimu saab ikka võidu või jääb teema ilma mõne meie kommentaarideta arusaamatuks?

Muide, teadmiseks sulle, kasutaja kaimagk, siis võtan sinu kommentaare minu aadressil komplimendina ehk tuleb välja, et ma ei olegi nii sitt või mõtetu mees, et mul ei oleks vihavaenlasi. Lisaks ma tänan sind mulle erilise tähelepanu osutamise eest!