Aga sa blokeeri xxx111 postitused. See võimalus on kusagil sätetes täiesti olemas. Või ikkagi huvitav lugeda, et mis pläma ta ajab?rye kirjutas: 28 Veebr 2023, 23:45 Küssa ei ole selles kas ma temast aru saan. ma ei pea kõikidest inimestest aru saama. Küssa on selles, et üks vend trollib iga postituse oma ühe ja sama juraga surnuks ja see on foorumile kahjulik.

Eeh, kasutaja rye, kui teema algataja ei saa aru teemale vastanu kommentaarist, siis iga kord ei tasu kohe süüdistada kommentaatorit, vaid kõigepealt kirjutatud ajus läbi seedida ja siis, kas vaadata peeglisse ja püüda aru saada, et miks aru ei saanud kommentaari mõttest või hakata esitama järgmisi/täiendavaid küsimusi. Muide olen teemat jälginud algusest peale, kuid sa ei ole viitsinud vastata mõnele kommentaatorile tema kõhkluste osas kuuri avade parameetrite kohta. No olgu, küsin siis ise veel midagi, mis vist oleks vajalik lähteülesandeks- kui suur mõõtmetelt ja kui raske on kaalult see paat, millele sa tahad kuuri ümber ehitada. Alles paar päeva tahtsin tagasi tahtsin esitada sama küsimuse ühele teema alguses kasutaja ping "väitele", et paat ei mahu sinu sketšapi joonistuse järgsest uksest sisse. Minu arvates garaažil on joonise järgi uksel kõrgust isegi nii palju, et haagisel oleva Bella tüüpi paadis võivad selles istuvad kalamehed enne poodi minevast värske kala ostmiseks samal ajal viina võtta kui sina oma paati koos nendega kuuri tagurdad.