Aeroc 375 sein aga laotud viletsalt. Et peale tuleb laudvooder siis mõtlesin panna roovitise alla Isoveri RKL (jäik tuuletõkkeplaat, natuke peab ka sooja). Roovituse kinnitaks läbi plaadi.
Idee selles et saada hakkama ilma spets karkassi ehitamata soojustuse ja tuuletõkke tarvis.
Isoveri kodulehel on kirjas "Välisvooderdise võib läbi isolatsiooniplaatide karkassile kinnitada spetsiaalsete vahedetailide või müürisidemete abil"
Missugused need spetsiaalsed vahedetailid võiks olla? On neid tegelikult üldse vaja või saab ka lihtsalt pikemate kruvidega hakkama?
Tänan ette asjalike kommentaaride eest.
Aeroc 375+ Isover RKL
kuidas soojustada oma elamist
-
- külaline
Re: Aeroc 375+ Isover RKL
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kasuta õhukest soojus peegeldavat isolatsioonimaterjal Triso Super 10, need rullis materjalid on paindlikud ning sobituvad igale renoveeritavale pinnale, eriti kui seinal on aluspinna suur tolerants. Kui materjali TRISO SUPER 10 kasutatakse vastavalt tootja kinnitamisjuhistele, on sellel 210 mm paksuse mineraalvillaga võrdväärsed isolatsiooniomadused Jälgi, et soojustuse ja seinakatte (kipsplaadi või seinapaneeli) vahele jääks õhuvahe (vähemalt 20 mm).Välissein kaaluga* >100 kg/m²0,20 W/m²K Nimetatud soojajuhtivuste rahuldamiseks peaks soojustuse paksus olema vähemalt 200 mm. Sellise soojustuse paksuse korral tagatakse välispiirete majanduslikult põhjendatud soojajuhtivused juhul, kui soojustus on kvaliteetselt paigaldatud, tarindis ei ole soojapidavust märkimisväärselt vähendavaid "sooja-külmasildu" ja piirded on tuuletihedad, Kui sul on Espaki kliendikaart siis kõige õigem on Kaare teelt osta, sealt olen ka info Triso soojustuse kohta hankinud. Edu!
-
- külaline
Re: Aeroc 375+ Isover RKL
Lugemata postitus Postitas Sudija »
No minu plaan võib ju rumal olla ja ka küsimus imelik, aga see Triso reklaamija on ju veel rumalam. Võiks ju enne lugeda kuhu postitad.
Ise leidsin kuskilt vihje et roovitus kinnitatakse läbi RKL tuuletõkkeplaadi, kasutades distantspukse, siis ei pigista plaati kokku.
Teema minu poolt lõpetet.
Ise leidsin kuskilt vihje et roovitus kinnitatakse läbi RKL tuuletõkkeplaadi, kasutades distantspukse, siis ei pigista plaati kokku.
Teema minu poolt lõpetet.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit