Lugemata postitus Postitas Anu2 »
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Lugemata postitus Postitas vtl »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Lugemata postitus Postitas aero »
Pinnad kinni katta, luuk fikseerida ja kindla käega mees teeb rellakaga ära. Pärast peaks üle ka värvima, 2K värvi saab toonida ja spreipurgis. Siiski mina läheks “luuk seinast eemale” teed. Keegi tubli on selle luugi juba lömmi surunud.Küülaline kirjutas: 19 Dets 2022, 19:06 Mis moodi kodustes tingimustes sellisesse plekki viisakas ava lõigata?
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Mina lõikaks Dremeli otsas oleva väikese metallilõikekettaga ja paneks metalliserva sellise külili U-kujulise plastmasslindi, nagu elektrikilpides suuremate kaablisisseviikude või servade ümber on.Küülaline kirjutas: 19 Dets 2022, 19:06 Mis moodi kodustes tingimustes sellisesse plekki viisakas ava lõigata?
Ära erutu jälle liigselt, muidu ma ei viitsu su repliikidele vastata. Nagu titt, ausõna. See siin ei ole sinu teema, kus sinu personaalvingumist lahata.Kui sa jälle ei soovita kusagile auk lõhata, nagu mu katlateemas…
Lugemata postitus Postitas Äärenurk »
Arvestil on alus ka ilmselt, osavam meister oskab selle ära jätta ja mõniteist millimeetrit võidetud.vtl kirjutas: 19 Dets 2022, 20:22 Silma järgi on seal täpselt kipsikarkassi paksus, pole kusagile minna. Kui sa jälle ei soovita kusagile auk lõhata, nagu mu katlateemas…
Kui kokkuleppele saada, siis võb ka ise maha kiskuda ja 1x teenustasu rakenduda.kunn24 kirjutas: 19 Dets 2022, 20:24 Kuid piltide järgi ei hinda, mida võiks täpselt teha.
Vajadusel võib tekkida seis, et tuleb Elektrilevist asjapulk kohale kutsuda, kes plommid maha võtaks ja uuesti plommiks (2x teenustasu).
Ma jõudsin ka samale järeldusele, muutsin tsiteeritut ja viitasin EL-ile.Kui kokkuleppele saada, siis võb ka ise maha kiskuda ja 1x teenustasu rakenduda.
Plommimise vajadus tekib ainult siis, kui on võimalus mõõdik sügavamale uputada. Kuna pildi järgi ei paista, et tegu on kilbiga, siis ilmselt on nii mõõdiku kinnitus kui ülalpool paistev kaitsmekarp juba augu tagaseina külge kinnitatud.kunn24 kirjutas: 19 Dets 2022, 20:24Kuid piltide järgi ei hinda, mida võiks täpselt teha.
Vajadusel võib tekkida seis, et tuleb Elektrilevist asjapulk kohale kutsuda, kes plommid maha võtaks ja uuesti plommiks (2x teenustasu).
See EI OLE kilbiuks. Disaini ja luugi raami servas paistvate aukude järgi otsustades on tegu Europlasti 200x500 hooldusluugi ehk nn. "kipsiluugiga". PS. Jah, see luuk on metallist, kuigi tootjanimeks "Europlast"Äärenurk kirjutas: 19 Dets 2022, 20:39 Variant on ka uus kilbiuks koos raamiga. On olemas kumerad Sloveeniast firmalt ETI. Kui korpust välja ei vaheta, siis jällegi meisterdada tarvis.
See EI OLE tegelikult üldse oluline. Oluline on lõpptulemus, milleni teemaalgataja jõuda tahab.vtl kirjutas: 19 Dets 2022, 20:54
See EI OLE kilbiuks. Disaini ja luugi raami servas paistvate aukude järgi otsustades on tegu Europlasti 200x500 hooldusluugi ehk nn. "kipsiluugiga". PS. Jah, see luuk on metallist, kuigi tootjanimeks "Europlast"![]()
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Ma ka kunagi ammu proovisin aru saada, et midamoodi see toode ja kooperatiivi nimi omavahel kokku lähevad aga selgus saabus siis kui ma sain aru, et tegelikult on see luuk pakitud kile sisse.vtl kirjutas: 19 Dets 2022, 20:54 See EI OLE kilbiuks. Disaini ja luugi raami servas paistvate aukude järgi otsustades on tegu Europlasti 200x500 hooldusluugi ehk nn. "kipsiluugiga". PS. Jah, see luuk on metallist, kuigi tootjanimeks "Europlast"![]()
Lugemata postitus Postitas jyrikg »
Lugemata postitus Postitas kütja2 »
Lugemata postitus Postitas võhik »
Lugemata postitus Postitas jyrikg »
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025