Külmas ja pimedas peldikus istudes saab ka nii hakkama, et nii elektrit kui soojusenergiat kulub 0 kWh.

Lugemata postitus Postitas Ac457765 »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Palun täpsusta natuke, kui suur, kas korter või maja, millega köetakse, kuidas soe vesi tehakse, kas elektri või gaasipliit, puupliit, kas külmik, sügavkülm on, kas pesumasin, nõudepesu, kuivati on?
Lugemata postitus Postitas Alexy »
Lugemata postitus Postitas laurit »
Kood: Vali kõik
Elektrienergia börsihinnaga, päev, kogus 1 040,048 kWh 0,00 €
Elektrienergia börsihinnaga, öö, kogus 1 892,113 kWh 0,00 €
Elektrienergia maksumus tunnipõhiste hindade alusel 378,50 €
Riigipoolne elektrienergia hinnalae hüvitis -5,91 €
Summa käibemaksuta 372,59 €
Käibemaks 20% 74,52 €
Summa kokku 447,11 €
Lugemata postitus Postitas Foxxy »
Lugemata postitus Postitas xxx111 »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Selle kohta ma olen siin kommenteerinud ka, et ega ma seda kompenseerimist õigeks ei peaKeegi mitte essugi ei kompenseerinud, kurvaks teeb kohe.
Lugemata postitus Postitas aero »
Kuidas see 66€ sul gaasi ja elektri vahel jaguneb? Su el+gaas=~238€ . Minu el.arve 223€; 1170kWh. Kompensatsioon (võrgutasu hüvitis) 21€.xxx111 kirjutas: 07 Veebr 2022, 07:26 Minu kompensatsiooni summa oli 66 EUR ja see oleks kindlasti leidnud paremat rakendust
66 on ainult gaasi komp
Lugemata postitus Postitas tabarabarap »
Eks seesma põhjus miks meil seda veel ei ole. Meie teadliku rahva arv on isegi meie mikrorahva arvust marginaalne osa ja tõenäosusteooria järgi ei suudaks me tagada jätkusuutliku rahvastiku pealevoolu, tasemel, mis suudaks seda tuumavastutust kanda.
Lugemata postitus Postitas elektron »
Elekter müüakse sinna, kus selle eest rohkem makstakse - meile jäävad jäätmed ja ülalpidamise rõõm.
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas ping »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Misuke see tuumakütusega lendavate asjade mootor on ? Viimati venelased midagi proovisid aga see tegi rämeda paugu. Kuskil on mingi töötav asi ka olemas ?ping kirjutas: 07 Veebr 2022, 17:12 Katsetatakse tuumakütusel lennuki- ja kasutatakse rakettmootoreid.
Lugemata postitus Postitas Kivitorris »
Jah, aga miljonise rahvaarvuga nad seda riski ei võtaks. Ei vaidle vastu, et kompetentsi olemasolul jõuab ka rohkem, kui ühe jaama, hallata.Kalvis kirjutas: 07 Veebr 2022, 16:05 Soomes on ca 4 korda suurem rahvaarv ja vähemalt 4 tuumareaktorit. Rahvas per reaktor ei karda nad midagi.
Viidake nendele tänapäevastele mis oluliselt erinevad nendest mis on katastroofis lõpetanudKalvis kirjutas: 07 Veebr 2022, 16:05 Tänapäevased reaktorid on üsna lollikindlad, jah inimliku lolluse vastu nagu 2 viimase suure tuumaõnnetusega juhtus - ei saa.
Pole ju päris nii lihtne nende töötlemise ja ladustamisega. Eesti on nii väike, et iga koht on kellegi tagahoov, pole ka sellist 30k aastat kestvat stabiilset keskkonnatingimust nagu naabrite graniithoidlad. Probleeme on rohkelt, stardipauku pole antudki. Venelaste jäetud radioktiivset materjali töödeldatakse, kaardistatakse siiani. Leedukad on oi oi kui hädas strateegiliselt paigutatud Valgevene jaama pärast .Kalvis kirjutas: 07 Veebr 2022, 16:05 Tuumajäätmeid saab kas ohutult maha matta või edastada ümbertöötlemiseks - vahet pole - lahendus on olemas.
Paraku tuleb teha valik kahe halva vahel - üliväikse tõenäosusega tuumakatastroof või majanduslik heaolu.
Viidake nendele tänapäevastele mis oluliselt erinevad nendest mis on katastroofis lõpetanud. Neile millele olete valmis alla kirjutama, et sobiks meile.ping kirjutas: 07 Veebr 2022, 17:12 Kui ettekujutus tuumajaamast kujuneb ainult meedias näidatavate 40 aasta vanuste "jahutusvee tornide auramise" järgi,
Lugemata postitus Postitas trebla »
Kuna järjekordse siiani soodsa kuid imporditava energiakandja hind on lakke läinud, siis minu arvates oleks enda kasutatav variant päris kaalumist väärt ka teistel rajatava hoone küttesüsteemi valikul?xxx111 kirjutas: 06 Veebr 2022, 17:53 Kuna siin on el kütjad siis panen lisaks ka gaasi maksumuse
2346 kWh - piirhind 65 EUR/MWh so 152,49 EUR + KM = KOKKU 182,99
Lisa siia selleKuna järjekordse siiani soodsa kuid imporditava energiakandja hind on lakke läinud, siis minu arvates oleks enda kasutatav variant päris kaalumist väärt ka teistel rajatava hoone küttesüsteemi valikul?
"võtmed kätte" maksumus ja siis räägime edasitootmispoole toodang 480 kWh
Lugemata postitus Postitas trebla »
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025